amin cnm ayy yazmayı unuttum kusura bakma kafa bazen kalmıor aklımızda binlerce soru düşünce olunca.. evet eşim bu hafat test verdi dr.umuz spermlerinyüzde 90 ından fazlasının oluştuğunu ve geriye bi tık kadar bişeyin kaldığını ve onlarında en en kısa zamanda çıkacağını söyledi bunlarla da tüp bebek yapılır ama tutunma olasılığı düşük olur yüzden bu sonuç bizim için yeterli değil dedi bizde hafta da bi kez test vericez dr. demesine göre bekliyoruz biz azolu olduğumuz için çıkışlar her an patlama yapabilirmiş zaten sayı olarak çokça var dedi ne kadar olduğunu söylemedi aslında daha önceki dondurulmuşlarımız la yeni çıkan olunca hepsiyle tedaviyi garantiye almak istiyor bizde kararı makul bulup beklemeye geçtik haftaya da raporum elime geçicek inşlh..:26:
Hoş geldin canım, tedavin hayırlı olsun Alllahta yardımcın olsunmerhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza tüpçü olarakben de bu ay gittim doktora nasipse adetin 2.günü yani 15 gün sonra başlıyoruz iğnelere bakalım neler olacak sizler ne güzel bazılarınız hamile bazılarınız beklemede umarım hayırlı sonuçlar alıp bebişlerinizi kucaklarsınız tabi bende
Acı çekenlerin ne olurcanım senin tatlı bi kızın olacak bol bol tatlı yediğine göre:))
gebelikte çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek oluyormuş.
her dizide her filmde bi hamile var yaa bütün dünya birleşmiş üzerime geliyor sankiiiiiiiiiii oyy Allahım sabır ver banaaaa bizeeeeeeeeee
Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..
Ha bir de çizik atmış girmişken :)
Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..
Ha bir de çizik atmış girmişken :)
Canım merhaba cok gecmis olsun bu ay bende histereskopi olacağım ama aklıma bir kac soru takıldı sende nasıl oldu? Mesela reglinin kaçıncı gunünde histereskopi oldun ayrıca reglin biter bitmez mı oldun yoksa bittikten sonra bir kac gun gecti mı
ilaci bende esimde kullandik antibiyotik enfeksiyonlara karsi...tup bebek tedavisine basladigimizda kulaniyorduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, senin de histeroskopi sonucunda mı bunu önerdi doktorun? Yoksa genel öyle koruma amaçlı mı?
genel olarak rahim ve vucut disardaki miktaplara enfeksiyonlara karsi onlem olsun diye kullandik bende esimde kullandik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, senin de histeroskopi sonucunda mı bunu önerdi doktorun? Yoksa genel öyle koruma amaçlı mı?
Canım adetin bittiği hafta içinde olabiliyormuş benim okuduğum kadarıyla. Benim adetimin ilk günü 15'i idi. Bugün yani 23'ünde yaptı..
Yani 9.günde oldum.. Tabi adetim cumartesi bitmişti benim.. bugün çarşamba, 4.günde yaptı yani bitince...
Senin ne amaçlı yapıyo ?
Benimde aynı olacak sanırım çünkü ayın 20sinde regl oldum bugun tamamen bitti ayın 28 icinde histereskopi planlandı. Acaba geç mı olacak diye korkmaya başlamıştım sanırım seninde benimle benzer durumun olmus. Rahim kalınlığım reglimin 2. Gunüne gore fazla imis, bide polip tarzı oluşumlar varmis bunları görmek icin tanısal histereskopi olacagim eğer gerekli görürse operatif olacakmış. Aslında ben Ocak ayında polip icin histereskopi olmuştum ama gene tekrar edince simdi o zaman geç mı oldumda hersey net mı görünmedi acaba diye kuşku duymaya başladım o zamanda reglimin 8. Gunu histereskopi olmuştum. Ve histereskopi sonrası hic bir ilaç kullanmadım bu sefer doktoruma herseyi soracağım surekli histereskopi olmak beni ürkütüyor cunku
Slm canlarherkese hayırlı akşmlar diliyorum hala köydeyim cumrtesi eşim geliyor bni almya paza dönüyoruz eve hayırlısyla burada bi doktora gittim bna iltabın var ve solda kistin var 3 cm dedi cuma gitmiştim cumartesi kanamam oldu ama iki gün sürdü sadece az oldum bide dikatimi bişey çekti ultrason da kist olark dedği şey keseye benziyor sizce bu kesemi kistmi Eki Görüntüle 1083780 siyah yer ölçülmüş olan kısım bna öyle geldi bilmiyorum ama anlayn varmı kızlar bi bakın bu arada amcamı kaybettik kaza geçirmişti malesf kaybettik makinadydı hem üzldük hem sevndik büyük ablm hamile 2.buck aylık teyze oluyorum ama bi lafı beni üzdü onun da 11 sene sonra bi kızı olmuştu hiç doktora gitmediler ama sadece bi kere gitmişlerdi omz deyince ablm gitmemişti allhım nasip edrse olur diye şuan da 2 ye giden bi kızı ve bi sene önce yine hamileydi ama kürtaj olmk zorunda kldı bebk gelişmedi şuanda üçüncü oluyor maşallah bebk iyi rabbim kaç sene sonra nasip ediyor işte ama anneme demiş bacıma deme üzlür diye bna dememişti o zoruma gitti biraz bn ondan daha çok seviniyorum allh herkese hayırlı evlatlar versin inş şuanda mide bulntısı çok ve iltabı varmış inş sağlıklı sıhtli doğar yiğenim işte böyle kızlar sizler nasılsınız
kizlar bugun benim 9.gunum transferim kan verdim 2 cikti aglamaktan gozlerim sisti kocam doktoru aradi erken yaptirmissiniz dedi esime 9.gunu yap desek o zaman yapin deriz 12.gunu istiyoruz anneye embriyo gec tutunabilir dediler ama ben artik alistirdim kendimi cumartesi vericem ikinci kani ama artik benim icin birsey farketmiyor once negatif cikip sonra pozitif olan varmi neyse kismette 3.tedavimdede annelik nasip degilmis hayirlisi
Hoş geldin canım, tedavin hayırlı olsun Alllahta yardımcın olsun
Acı çekenlerin ne olur
Sorma ben biraz önce bir arkadaşımın resmini gördüm kızı kucağında o kadar da güzel çıkmışlar ki canım nasıl çekti nasıl çekti anlatamam, içimden bana da arkadaşlarıma da nasip et Allahım dedim. Çocukluları düşününce aslında bizlerin ne kadar pırlanta olduğumuzu anladım, bizler zor bir yolda yürüyoruz ve bebeğimizi çok çok hak ediyoruz.
Canım dua edelim değerin yükselsin
cnm aci cekersede erkek olur ama transferden sonraki aci tatli olayini takip ett:)) bence senin ikiz olsun cnm..
saol allah razı olsun hepinizden rabbim sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün çok zor çok rabbim evlatsızlığı düşmanıma bile vermesin kurban olduğum mevlam duaların için çok saol arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?