• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım günaydınnnn bugün günlerden 7 :16::16:

iyi bakalım az kalmış benim de bugun gunlerden 9...benim test günüm yarın ama 10.gün blast diye ...umarım rabbim boş bırakmaz elimizi..

KIZLARR hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..

canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımcımm tebrık ederım senı resmen hamilesin.. :nazar::nazar::nazar::nazar:
yarın da güzel bir değer çıkacağından eminim :49::49::49:

Günaydın hanımlar

Benim önümüzdeki ay 2. tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla.Başlamadan önce istihare namazı kılmak istiyorum.
tüp bebek yaptırmadan önce istihare namazına yatıp sonucu gören varmı acaba?
Eğer olmayacaksa donmuşlarımı boşuna harcamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini

Maşallah sizeee :nazar::nazar:
Rabbim korusun siziii

KIZLARR hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..

elammm sağol kuzum inşallahh. O güzel haberleri hepimizin alması sevinmesi dileğiyleee:16:

Şeytan git bugün kan ver diyor uysammi 3.gün embriyosuydu pazartesi test yapacan ama dayanamiyorum

kaçıncı günündesin canımmm 10 falansa verde daha az ise vermeee ay ne bielyim benim bile yaptırasım var yani bişey diyemicegim şimdiiiii :9::9::9:
Hakkımızda Hayırlısı olsunnn kuzucummmmmm

Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?

Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?

canım ben değerimi ögrenememiştim bi sorun yok demişlerdi o yüzden yorum yapamıyorum sana bilgin olsunnn

insallah canimm agziniz bal yesinn insallah hepimiz hamileyizzz

amın canım ınsallah bakalımm..
ben suan bekleme aşamasındayım 2 negatiften sonraaaa..
yeni bir tedaviye hazır değilim henüz.

Günaydın hanımlar

Benim önümüzdeki ay 2. tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla.Başlamadan önce istihare namazı kılmak istiyorum.
Eğer olmayacaksa donmuşlarımı boşuna harcamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

canımm bence sen 2.deneme basla..
sonucu göreceğini pek sanmıyorum..

elammm sağol kuzum inşallahh. O güzel haberleri hepimizin alması sevinmesi dileğiyleee:16:

kaçıncı günündesin canımmm 10 falansa verde daha az ise vermeee ay ne bielyim benim bile yaptırasım var yani bişey diyemicegim şimdiiiii :9::9::9:
Hakkımızda Hayırlısı olsunnn kuzucummmmmm

umarımmmmmmmmmmm bu seferrrrrrrrrr güzel haberler vereceksin bize cnmcım.

ben hatırlamıyorummmmmmmmmmm cnm

ooooo süpermiş..sen bizden önce başlıyacaksın valla.inşallah herşey yolunda giderde,hayırlısıyla başlarsın canım.
ne oldu ya topikte kimse yok melindam gamze mybaby digerleri nerde ya:26::26:onlardamı gelmiyorlar

sen nerdesin ha haaa.
seeeeen nerdesin..kızzzz kızzzzz nerdesin..
ben geldim siz yoksunuz yaaa:5::5::5::5:

ben de öyle deli sohbetler yapmak istiyrum yaaa..valla ellerim kaşınıyor..ama kimse yok..mybaby siz phala sız ki phala burda zaten.
onlarsız olmaz gamzede lazım.blgk de lazım...
ooooooooooo çok şeymi istedim yaaa:27::27::27::27::27::27:

ne çektin bee parsen :1: bu ne hal kıııığıızzzzzzzzz:1::1::1::1:
geliom tabiki topiğe 2 gün gelmedim diye hemen kesmişsin hesabımı
dün tatildi ya gesmeye gittik bugün ve sonrası burdayım
hatta ve hatta akşam 11 de de burdayım gece sohbeti yapabülürüzzzzz esküsü gibü:46::46::46::46::46:

Günaydın hanımlar

canım benimde aklımdan geçti biliyormusun :44:
ama sonra ya kötü bişi görürsem diye vazgeçtim :19:

Bende ki en son yani opudan önce değerim 689 du. Doktor da istediğimiz değeer ulaşmışız dedi. Demek istenilen bir rakamdı bu değer

Son düzenleme:
ne çektin bee parsen :1: bu ne hal kıııığıızzzzzzzzz:1::1::1::1:
geliom tabiki topiğe 2 gün gelmedim diye hemen kesmişsin hesabımı
dün tatildi ya gesmeye gittik bugün ve sonrası burdayım
hatta ve hatta akşam 11 de de burdayım gece sohbeti yapabülürüzzzzz esküsü gibü:46::46::46::46::46:

canım benimde aklımdan geçti biliyormusun :44:
ama sonra ya kötü bişi görürsem diye vazgeçtim :19:

Bende korkuyorum kötü bişey görmekten ama en azından boşuna ümitlenmemiş olurum.İstihareye yatan yok sanırım?

Günaydın hanımlar

Bende yapmak istiyorum ama ben değil bir tanıdığım var ona yaptıracağım

Bende ki en son yani opudan önce değerim 689 du. Doktor da istediğimiz değeer ulaşmışız dedi. Demek istenilen bir rakamdı bu değer

Yarın opu için gidince doktor söyler herhalde olumsuz bir şey olursa. Benim ki 2886 çıkmış. inşallah normaldir.:18::18::18:

Back