• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..

Ha bir de çizik atmış girmişken :)

canım rahim filmin çekilmemişmiydi transfer öncesinde.orda belli olurdu rahimde ki darlık

Slm canlar :3:herkese hayırlı akşmlar diliyorum hala köydeyim cumrtesi eşim geliyor bni almya paza dönüyoruz eve hayırlısyla :16:burada bi doktora gittim bna iltabın var ve solda kistin var 3 cm dedi cuma gitmiştim cumartesi kanamam oldu ama iki gün sürdü sadece az oldum bide dikatimi bişey çekti ultrason da kist olark dedği şey keseye benziyor sizce bu kesemi kistmi :40:Eki Görüntüle 1083780 siyah yer ölçülmüş olan kısım bna öyle geldi bilmiyorum ama anlayn varmı kızlar bi bakın bu arada amcamı kaybettik kaza geçirmişti malesf kaybettik makinadydı :5: hem üzldük hem sevndik büyük ablm hamile 2.buck aylık teyze oluyorum ama bi lafı beni üzdü onun da 11 sene sonra bi kızı olmuştu hiç doktora gitmediler ama sadece bi kere gitmişlerdi omz deyince ablm gitmemişti allhım nasip edrse olur diye şuan da 2 ye giden bi kızı ve bi sene önce yine hamileydi ama kürtaj olmk zorunda kldı bebk gelişmedi şuanda üçüncü oluyor maşallah bebk iyi :nazar::emir_bebek:rabbim kaç sene sonra nasip ediyor işte ama anneme demiş bacıma deme üzlür diye bna dememişti o zoruma gitti biraz bn ondan daha çok seviniyorum allh herkese hayırlı evlatlar versin inş şuanda mide bulntısı çok ve iltabı varmış inş sağlıklı sıhtli doğar yiğenim işte böyle kızlar sizler nasılsınız:31:

cnmm ozletmistinn kendiniii...
bendede ufak bi kist vardi kasim ayinda doktor ultrasonda bakarken birden hamileyim sanmistim cunku kese gibi gozukmustu sonra kist demisti doktor.. bir aya eridi zaten.. seninkiside kistse erir cnm..
kendinden erirmi dedi doktor dogum kontrol hapimi verdi.. tedavinde yakinsa dogum kontrol hapini cok tavsiye etmiyorlar yumurtalari baskiliyormus.. banada vermisti doktor bir ay kullan dedi iki gun icip biraktim yinede eridi..
ablacigin seni cok seviyormus cnm seni dusunmus..bence sakin kirilma gucenme.. hassas bi donemden gectigimizi biliyorlar etkilenip uzulmemizi istemiyorlar..
amcan icin basinn sagolsun cnmm
optumm

Son düzenleme:
Arkadaslar benim test günüm cuma ama yarin evlilik yil dönümümüz oldugu icin yarin yapmak istiyorum 1 günden birsey olmaz herhalde.

Sorma ben biraz önce bir arkadaşımın resmini gördüm kızı kucağında o kadar da güzel çıkmışlar ki canım nasıl çekti nasıl çekti anlatamam, içimden bana da arkadaşlarıma da nasip et Allahım dedim. Çocukluları düşününce aslında bizlerin ne kadar pırlanta olduğumuzu anladım, bizler zor bir yolda yürüyoruz ve bebeğimizi çok çok hak ediyoruz.

İnşallah en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olcakkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Böyle düşünmek istiyorummmm

kizlar bugun benim 9.gunum transferim kan verdim 2 cikti aglamaktan gozlerim sisti kocam doktoru aradi erken yaptirmissiniz dedi esime 9.gunu yap desek o zaman yapin deriz 12.gunu istiyoruz anneye embriyo gec tutunabilir dediler ama ben artik alistirdim kendimi cumartesi vericem ikinci kani ama artik benim icin birsey farketmiyor once negatif cikip sonra pozitif olan varmi neyse kismette 3.tedavimdede annelik nasip degilmis hayirlisi

canım benim, seninki 3. gün embriyosuydu bence senin en az 3 gün sonra yaptırman gerekirdiii. Bende 5 gün idrar testi yaptım düşün artık sabırsızlığıııııı dünden beri durup durup ağlıyorum gözlerim kızardııı ama kendimize resmen eziyet ediyoruz. Biraz daha bekleyelim cancazımmmmm üzülmeeee ama olmaz mıııııııı:44::44:

Yok gerek görmedi rahim filmine :)

doktor degılız ama az cok bişeyler ögrendık.rahım fılmı olmadan tüp bebek tedavısı yapması bırak aşılama yapması bıle yanlış.ben dr gıdıp klomen kullanıp ilişki saati hesaplayıp gebelık olusmayınca 3 ay felan sonra rahım fılmı ıstemıstı.hsg ıcın gıttıgım dr cekememıstı rahım fılmını rahmın yok bıle demıstı,sonra bı tup bebek merkezındekı dra gıttım o cektı rahım gırısınde egrılık varmıs,sonrada hıstereskopı oldum işte.hoşşşş sonuc degısmedı olmayınca olmuyor,sımdıde tüp bebek sonucunu beklıyoruz

İnşallah en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olcakkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Böyle düşünmek istiyorummmm

canım benim, seninki 3. gün embriyosuydu bence senin en az 3 gün sonra yaptırman gerekirdiii. Bende 5 gün idrar testi yaptım düşün artık sabırsızlığıııııı dünden beri durup durup ağlıyorum gözlerim kızardııı ama kendimize resmen eziyet ediyoruz. Biraz daha bekleyelim cancazımmmmm üzülmeeee ama olmaz mıııııııı:44::44:

öylede canım ne yapıyım yaptırdım bugün işte kendim maf oldum hayırlısı bakalım nasıl olsa cumarteside yaptırıcam o zaman kesin sonuç alırız elimize ama benim bütün herşeyim kırıldı inşallah rabbim olumlu yapar cumartesi testimi ama bir mucize olmalı diye düşünüyorum bu saatten sonra çok zor çok anne olamamak kadar kötü birşey olamaz ya rabbim o cennet meyvesinden inşallah tez zamanda bizede tattırır inşallah

ahhh benim 5. gün ama icimde hic umut yok bu ilk tüp bebek denemem ama icimde koskocaman sifir var neden böyleyim bilmiyorum 2,5 yildir cok hayal kirikligi yasadim umutlarimi heyecanlarimi inancimi sanirim yitirdim

Selam arkadaslar herkez iyidir umarim
arkadaslar elimde clexane 04. Kullanima hazir enjektor var yaklasik 1 bucuk kutuya yakin bide progestan 50mg ampul var oda 1 kutu eger ilgilenen varsa kargoyla gonderebilirim en azindan birinin isine yararsa cok mutlu olurum :16::16: kendinize cok iyi bakin

merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza tüpçü olarak :27: ben de bu ay gittim doktora nasipse adetin 2.günü yani 15 gün sonra başlıyoruz iğnelere bakalım neler olacak sizler ne güzel bazılarınız hamile bazılarınız beklemede umarım hayırlı sonuçlar alıp bebişlerinizi kucaklarsınız tabi bende :49:

Hayirlii olsun taze tüpçü annee:))insallahh su gibi olsun tedavin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..

Ha bir de çizik atmış girmişken :)

Canim ilaclarini sakin aksatma ben enfeksiyondan dolayi tüplerini kaybetmis biriyim... o cizik cok ise yariyormus ins sendede hayirli olur. Dr banada önermisti ... ama daha ilk negatifte histeroskopi olmak istemedim

Arkadaslar benim test günüm cuma ama yarin evlilik yil dönümümüz oldugu icin yarin yapmak istiyorum 1 günden birsey olmaz herhalde.

Insallahh cok guzelll bi deger ciksin daa harika bi evlilik yıldönümü olsun:))hayirli guzel haberlerle gel insallah

Insallahh cok guzelll bi deger ciksin daa harika bi evlilik yıldönümü olsun:))hayirli guzel haberlerle gel insallah

Amin canim ins. Rabbim hepimize nasip etsin ins. Yarin sabah esim 9 da ise gidiyor sabah 8 kalkip tahlilimi yaptiricam ins.

Selam arkadaslar herkez iyidir umarim
arkadaslar elimde clexane 04. Kullanima hazir enjektor var yaklasik 1 bucuk kutuya yakin bide progestan 50mg ampul var oda 1 kutu eger ilgilenen varsa kargoyla gonderebilirim en azindan birinin isine yararsa cok mutlu olurum :16::16: kendinize cok iyi bakin

Clexane kan sulandırıcı iğneyi kullanıyorum gebelikten sonrada kullanmaya devam edicem şimdilik elimde test sonucuma kadar var eğer hamilelik olursa ve tabi o zamana kadar alan olmazsa ben alabilirim cnm:26:

gunaydin arkadaslar insallah gunumuz su gibi gecer yarin test gunumm cokk meraklanmaya basladimm insallah yarin benimle birlikte test yapcak arkadaslar topigimizi pozitif doldururuz dilerimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydıınn kızlarr benimde 3 yılım bitti evlilikte bir kez mol gebelik yaşadım kürtaj oldum.sonra da çocuğum olmuyor hala,bu ay adet olunca tüp bebek için doktor ile görüşecektik ki bu sabah aklıma geldi 2.idrarımla yaptım bugün adet günüm ve bu kadar silik bir çizgi çıktı,böyle de hamile olma ihtimalim var mı

Back