canım günaydınnnn bugün günlerden 7
iyi bakalım az kalmış benim de bugun gunlerden 9...benim test günüm yarın ama 10.gün blast diye ...umarım rabbim boş bırakmaz elimizi..
canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim tebrik ederim...inşallah hayırlısıyla hamilesin çıkılıp sevindim.umarım bizlerde böyle güzel sonuçlar aliriz
Hayırlı olsun canım, kan testini ne zaman yapacaksın?
KIZLARR hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..
canımcımm tebrık ederım senı resmen hamilesin..
yarın da güzel bir değer çıkacağından eminim
canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini
Maşallah sizeee
Rabbim korusun siziii
KIZLARR hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..
Şeytan git bugün kan ver diyor uysammi 3.gün embriyosuydu pazartesi test yapacan ama dayanamiyorum
Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?
Kızlar cevap verecek kimse yok mu? Opudan önce E2 değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz? Benim ki 2886 çıkmış. Referans değerlerden yüksek görünüyor. Normal mi?
insallah canimm agziniz bal yesinn insallah hepimiz hamileyizzz
Günaydın hanımlar
Benim önümüzdeki ay 2. tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla.Başlamadan önce istihare namazı kılmak istiyorum.
tüp bebek yaptırmadan önce istihare namazına yatıp sonucu gören varmı acaba?
Eğer olmayacaksa donmuşlarımı boşuna harcamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
elammm sağol kuzum inşallahh. O güzel haberleri hepimizin alması sevinmesi dileğiyleee
kaçıncı günündesin canımmm 10 falansa verde daha az ise vermeee ay ne bielyim benim bile yaptırasım var yani bişey diyemicegim şimdiiiii
Hakkımızda Hayırlısı olsunnn kuzucummmmmm
walla zannedersem benim 1000 uzerindeydi
canım ben değerimi ögrenememiştim bi sorun yok demişlerdi o yüzden yorum yapamıyorum sana bilgin olsunnn
yarin canimm normalde 27 siydi dr soyledim idrar sonucunu 25 gel dedii) hayirlisi bakalimm
ooooo süpermiş..sen bizden önce başlıyacaksın valla.inşallah herşey yolunda giderde,hayırlısıyla başlarsın canım.
ne oldu ya topikte kimse yok melindam gamze mybaby digerleri nerde ya:26::26nlardamı gelmiyorlar
sen nerdesin ha haaa.
seeeeen nerdesin..kızzzz kızzzzz nerdesin..
ben geldim siz yoksunuz yaaa
ben de öyle deli sohbetler yapmak istiyrum yaaa..valla ellerim kaşınıyor..ama kimse yok..mybaby siz phala sız ki phala burda zaten.
onlarsız olmaz gamzede lazım.blgk de lazım...
ooooooooooo çok şeymi istedim yaaa
Günaydın hanımlar
Benim önümüzdeki ay 2. tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla.Başlamadan önce istihare namazı kılmak istiyorum.
Eğer olmayacaksa donmuşlarımı boşuna harcamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ne çektin bee parsenbu ne hal kıııığıızzzzzzzzz
geliom tabiki topiğe 2 gün gelmedim diye hemen kesmişsin hesabımı
dün tatildi ya gesmeye gittik bugün ve sonrası burdayım
hatta ve hatta akşam 11 de de burdayım gece sohbeti yapabülürüzzzzz esküsü gibü
canım benimde aklımdan geçti biliyormusun :44:
ama sonra ya kötü bişi görürsem diye vazgeçtim
Günaydın hanımlar
Bende yapmak istiyorum ama ben değil bir tanıdığım var ona yaptıracağım
Bende ki en son yani opudan önce değerim 689 du. Doktor da istediğimiz değeer ulaşmışız dedi. Demek istenilen bir rakamdı bu değer
kızlar kan tahlilimi tekrarladık şükür değerim yükselmiş..darısı en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?