Ins cnm ben nisan yağmuru biriktirdim duaları var onlari
okucam ve esimin elinden sabah aksam icicem cocuk olması
icin tavsiye ederim yapmak isteyen arkadaslarima
Bende yapmak istiyorum ama ben değil bir tanıdığım var ona yaptıracağım
kızlar kan tahlilimi tekrarladık şükür değerim yükselmiş..darısı en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhhhh
Bedenle yapılan ibadetler başkasına yaptırılmaz yazıyordu ama sen bilirsin tabi canım.
kızlar kan tahlilimi tekrarladık şükür değerim yükselmiş..darısı en kısa zamanda isteyen herkese inşallahhhhhhhh
Yarın opu için gidince doktor söyler herhalde olumsuz bir şey olursa. Benim ki 2886 çıkmış. inşallah normaldir.:18::18::18:
bende biriktirdim canım anneme , hemde izmir yagmuru aynı yagmurumuz olucak yani
ama eşinin elinden mi içmek gerekiyormuş ? o yanımda olmucaktı ben içerken ama
yada ben suyumu tüp bebek sonrasına mı saklasam ki:26: inşallah sakladıgımı içmeme gerek kalmaz ama
ben dualarını internetten buldum sende de varsa belki farklıdır linki özel mesaj ile atarmısın canım
seninde şifan olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.
canım Allah korusun tanıdıgın hakkında iyi bişey görmese vazmı geçiceksin yaptırmaktan ?
benimde aklıma geldi ama sonra düşündüm ya kötü bişey görürsem vazgeçicekmiyim diye
düşündüm ve vazgeçmem dedim en iyisi öğrenmemek tedavi süresince stres olucaktım
yine sen bilirsin ama inşallah güzel haberler alırsında yaptırırsan da keyfin kaçmaz
kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor
kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor
Gunaydın kızlar...
Güzel haberler alacağımız mutlu, huzurlu bir haberler alacağımız bi gün olsun.
Rabbim hastanede olanlara butun hastalara rabbim sifalar versin.AMİN..
Gunaydın kızlar...
Güzel haberler alacağımız mutlu, huzurlu bir haberler alacağımız bi gün olsun.
Rabbim hastanede olanlara butun hastalara rabbim sifalar versin.AMİN..
anladııım aynıyız ozaman benim de 2.günü başlanacak 9 mayıs gibi peki kısa yada uzun protokol? hangisi olucak bellimi? yada şimdilik bi ilaç verdimi bana vitamin ve antibiyotik verdi 3 günlük ayrıca adetin 2.günü başlayacağım orgalutran diye bi iğne verdi 3 tane buarada sen hangi şehirdesin ben izmir irenbede başladım
ne çektin bee parsenbu ne hal kıııığıızzzzzzzzz
geliom tabiki topiğe 2 gün gelmedim diye hemen kesmişsin hesabımı
dün tatildi ya gesmeye gittik bugün ve sonrası burdayım
hatta ve hatta akşam 11 de de burdayım gece sohbeti yapabülürüzzzzz esküsü gibü
canım benimde aklımdan geçti biliyormusun :44:
ama sonra ya kötü bişi görürsem diye vazgeçtim
amın canım ınsallah bakalımm..
ben suan bekleme aşamasındayım 2 negatiften sonraaaa..
yeni bir tedaviye hazır değilim henüz.
canımm bence sen 2.deneme basla..
sonucu göreceğini pek sanmıyorum..
umarımmmmmmmmmmm bu seferrrrrrrrrr güzel haberler vereceksin bize cnmcım.
ben hatırlamıyorummmmmmmmmmm cnm
Alti mayista ilaclari almaya gidicem.daha sonra adet olmayi beklicem sanirim bir kac gun icinde olurum.ikinci guni gel dediklerine gore kisa proyokol olur diye dusunuyorum.suanda biosteron ve vitamin kullaniyorum canim.baska bir ilac vermediler.ben balikesirdeyim ama izmirde ege dogum evinde baslicam insallah.
canim umudunu yitirme benim 4. denemem sende basla biran once
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende tam o tarihlerde adet olacağım ve Allahın izniyle başlayacağım. Sence istihareye yatmalı mıyım? Olumsuz çıkarsa ertelerim en azından diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?