Bır arkadasımda ılk uç ay son uç ay bu şeklide dıyor ama bılmıyorum bence artık cagarmıycaklar cok tahlıllere gıore şimdi ikili test zamanı şekere bakma zamanları dıye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :)Ben bikere gittim 15 sonra gel bidaha dedi bu hafta gidcm.aaaa oyle 2 haftada bir devam ederse batariz ayol soylerim acik acik ayda bir olsun diye..
hepsıne bu yükü vermek dogru deıl ama genelı para almak ıcın yapıor sordugunuzda herhangı bısey yok dıyorsa bukadar sık gıtmek hem sızı hem bebegı yorar bence yınede sız bılırsınız bısey oldugundan deıl amac para kazanmak eger bole bı durum varsada her gıdıste normal muayene parası almamaları gerek artık devlettede cok ıyı dr lar var onlarıda anlamak lazım gunde kac hastaya aynı seyı solemek zorunda kalıolar tabıkı bu bıze kotu davranmalarını gerektırmez bence belırlı testler dısınde ozel bıraz masraflı
Canim kalp atisi duyulana kadar beni her hafta cagirmislardi. Ama normalde 15de bir cagiriyolar ozelde devletde farketmiyor. Daha sonra bir sikinti yoksa 7 ya da 8. Haftadan sonra cagirdiklari ilk tarih 12.hafta o da ikili tarama icinMerhaba bende özel hastaneye gıdıyorum nerdeyse ıkı haftada bır çağırıyor sızdede boylemı çevremde herkes sorunum var neden bu kadar çağırıyor demeye başladılar kendı kendıme suphelendım soz ne kadar aralıklarla gıdıyrsunuz
Canim kalp atisi duyulana kadar beni her hafta cagirmislardi. Ama normalde 15de bir cagiriyolar ozelde devletde farketmiyor. Daha sonra bir sikinti yoksa 7 ya da 8. Haftadan sonra cagirdiklari ilk tarih 12.hafta o da ikili tarama icin
Kizlarr simdi hastaneden geldim..Tamam cnm cok tesekkur ler:)
selamlar.. nasılsınz bakalım?? minnoşlar nasıl? bulantınız var mı nasıl gidiyor hamişlik?? ben 10.hafamdayım (her ne kadar burda 9.hafta yazsa da:)) bugün 9+1 olduk. 4 gün geriden gidiyorduk ama çok şükür şimdi haftamızla uyumluyuz. büyümüş minnoşumyumoş yumoş olmuş=)(= ultrasonda çok güzel gözüktü. bu arada cinsiyet öğrenen var mı acaba?? 11 haftasında olanlara erkekse erkeğe benziyo diyebiliyolar çünkü. ama kzlar erken belli etmiyomuşşş..
benim ikinci hamileligim..ilkinde 15-16. haftada gecmisti sanirim...zofer diye bi bulanti ilaci var, onu kullanmistim..kullanmadan ayakta duramiyodum...bu sefer o kadar fazla degil bulantim.ama artarsa onu kullanicam.doktor da kullan dediKizlar kacinci haftada bulantilariniz gecti daha 6+1 deyim 4 gundur cok bulantilarim var bide bu bulanti haplarini kullanan var mi arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karın ağrısı sizde de oluyor mu arkadaşlar.
Kizlarr simdi hastaneden geldim..
Doktor 1ay sonraya gel demisti dayanamadim tabi:))
Saolsun bir asistandan rica ettik bebise bakalim dedik:))
Buyumus minnosum 2,6 cm olmus cok sukur 2gunde onde cikti boyu tam 9+3 dediler.
Evdede yalnizim sizinle paylasayim dedimmmm
Hepimizden hayirli haberler gelsin sayfamiz dolsun tassin insallah:))
karın ağrısı sizde de oluyor mu arkadaşlar.
Gunaydinlar..evet canim gecer gibi olmustu ama bu aralar yine oluyor..[/
günaydın :) benim de artık geçti heralde derken yine başladı.ben 9.haftadayım,senin kaçıncı haftan?
Evet cok oluyor uyuyamıyrdum ama yavaş yavaş geçmeye başladı 7 8 9 ,haftalarda cok oluyordu hıc uyuyamıyrdum amaz şimdi 10.haftaya gırdımbıraz azaldı ara ara ayakta cok durunca oluyor[/QU
geçer inşallah bizim de :) ağrı çekmek değil de sorun,insanın aklına olumsuz şeyler geliyo.allah korusun hepimizinkini de inşallah
Bir şey olmaz sanmam, Zencefil çayı iç tatlım onun yerine.. Zencefil önerilir..
Kizlar kontrole ozel hastaneyemi devletemi gidiyosunuz?ben ozel hastaneye gidiyorum ama dogumhda cok masrafli olurmu bilemiyorum.bir bilgiz varmi bu konuda?
Evet cnm benide 26 sinda cagirdi 2li icin.Merhaba hayırlısı olsun:)ıkılı test ıcın cagarmadımı benım 9+6 gün bugün 23unde ıkılı test ıcın çağırdı sızın ne zaman
Hadi bakalim hayirlisi.günaydın anneler, ben bugün ilk defa doktora gideceğim. inşallah hayırlı haberlerle gelirim, geliriz. :)
çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?