2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin gözünde capaklanma ve sulanma var geçmedi masaj yapıyorum.damla kullandık ilk dogunca biri geçti biri kaldı. Doktor yine verdi iki gün kullandim geçti bıraktim yine başladi.masaj yapıyorum tvde doktor dedi 6aya gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş. .göz yaşı kanalı tıkalıymis bu durumda olan var mi

cnm bizdede var.damla kullaninca geciyo birakinca basliyo.ama doktor oyle bisey demedi bize.olurmu ki acaba? ben cayla siliyorum gozunj surekli doktor dedi. benim kizin surekli gozleri sulu bide o varmi senin bebegnde

Benim yeğenim de iki gözünün göz yaşı kanalı tıkalıydı, çapaktan gözünü açamıyordu yavrucak, ay ay azaldı sonra zamanla geçti, inşallah sizinki de geçer

sütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
Bizimki de mamayı çok sevmiyo ama uyku arasında güzel alıyo. Ben avent kullanıyorum biberon olarak.

slm annişler pazartesi rota virusu aşısı yapılacak oğluma aranızda yaptıran varmı nası bişey ateş falan oluyormu? bide fiyatını bilen varmı??

Canım benimki bazen sütü çıkarıyor bazen süt kesigi gibi çıkarıyor..birkaç gündür sütü sanki ayrıca bende içinden gelirken hissediyorum. ..geçmiş olsun

cnm bizdede var.damla kullaninca geciyo birakinca basliyo.ama doktor oyle bisey demedi bize.olurmu ki acaba? ben cayla siliyorum gozunj surekli doktor dedi. benim kizin surekli gozleri sulu bide o varmi senin bebegnde
Canim önce sulu değildi iki gündür sulu capakli..göz pınarın oraya işaret parmağıyla beş defa sertce bastırıp vurur gibi aşağıya çekiyorum.
Bende tvde Yenidoğan doktoruna sordular oradan duydum masaj yapın sertce vurun dedi yoksa 6.ayda gecmezse cerrahi müdahale gerekir dedi. .

ayy nasi vuruyozz

[QUOTEsopa ay8385, post: 37549215, member: 373725"]Canm herkesin sutunun doyurma olcusu ayni deil,kiminin sutu daha yagli vs, cabuk acdönmezse smanirim seninki de benmki gibi, bizimki cok gazli, dr mama vermeye gerek yok sutun eterli demisdi ama gaz icin aptamil conformil onerdi, gunde 1 kez veriorum, hem biraz uyuyo hem de gaza iyj gelio,[/QUOTE]

Bizim sipA gündüzggüzel uyuyo 2 saatte 3 saatte bir uyaniyo ama gece bu oran dusuyo .bizimkinden asiri gaz yok ama tansiyonum normale dönmezse sma nin mamasini sadece geceleri vermeyi düşünüyorum.

[QUOaslında bu bur, post: 37548127, member: 578643"]Ben zaten mama veriyorum sütüm yetmiyor cünkü ama sütüm yetseydi de verirdim sanirim gece uykusu icin bir kere. Sonucta sütün bol sürekli gündüz emziriyorsun. 2 saatte bir cok fazla. Gerci benim kizim da gündüz mama bile versem bazen iki saat sonra acikiyor ama gece uyuyor. Gece uykusuna alistirdin mi peki? Sebebi sadece acikmasi degil, aliskanlik yapmis olmasi ve gecenin farkinda olmamasi da olabilir.

Gece belli bir saatte yatacagi yere git. (bizimki yatakodasinda uyuyor simdilik) Sonra isiklari kapa, los bir ortam sagla, öyle emzir ve uyut. Her gün hemen hemen ayni saate denk gelmesine ve karanlik olup, esinle dahi sessiz konusmaya, bebekle de mümkün oldugu sürece sessiz konusmaya calis. Ben dogdugu günden beri öyle yapiyorum. Gece oldugunu biliyor artik.[/QUOTE]
Ben aslinda bu konuda yanlis yapıyorum.sese alissin diye gece 12 te kadar bizimle oturma odasinda duruyor.gece 10 da falan isiklari kapatyrz ama bu saatten sonra uyuyo emip emip.ben 11 buçuk gibi emzirip yatiyorum ve annem gece 1-2 arazi yanina getiriyor emzirip uyutuyorum.sonra mesela dun gece yanina1 de geldi.emdi uyudu 2 de kalkti sonra gene emdi 3 te uyandi.emdi 4 te uyandi. Emdi 6 da uyandi.7 de ve 7.45 te uyandi tabi buralarda emdi.8 de emzrip anneme verdim o da uyutup 10 da getirdi.uyku arasında uyandgi zaman oEllikle 6 dan sonra 10 dk arayla salliycan.parkyatagi yanmda sallyrm ama bende hal kalmiyo olmadi gece 12 de mama veririm.1 kereden bizi olmaz herhalde :)

Kizlar doğumdan sonra saglik ocagi banada oglumada d vitamini verdi.oğluna düzenli kullanım kendiminkini aksattim bayagi simdi gene baslaoldugu bi vit.verdi kdede kullanan varni?
Birde 2.ay kontrolünde samsndydim orda doktora gosterdm o da deca-tab diyea,d ve e vitamin içeren bi vit.verdi.içindehakiki zeytinyagida oldugu bi vitamin verdi kakasinida kolay yapiyo.

kızlarrrr ya benim inanılmaz midem bulanıyor.hamilelikten sonra mide bulantısı üstünde kalan varmı.3şık varbenim adet önceside midem bulanır ya adet olcam.vertigo var oda mide bulantısı yapıyor ya o nüksetti.3.şıkkı azıma bile alasım yok (ay öyle bişey olamaz dimi ya)üç buçuk ay oldu nerdeyse.aslında bişey olmadığını biliyorum herkes geç adet oluyor ama bu mide bulantısıda neyin nesi.test alıcam artık içim rahat etsin enazından

Cnm ben erkenden göz muaynsı yaptırdım capaklanıyodu cok sımdı azaldı bı mendıl verdı onunla temızledım bıde tek kullanımlık damla ıyı geldı sımdı cok az

Bende denicem bakım belkı alır ben de emerse cogalır dıye dusunuyrm sagarak olmuyo saolsn ınsallh basarcam

canım merak ettim seni. yaptın mı test çevremde çok hamile kalan var benim ya korkuyorum bende

canım gece gündüz ayrımını yapması açısından yatagında değilde oturma odasında falan yatması sesli ortamda durması gerekiyormuş.. ben o yüzden gündüz hiç yatagında yatırmıyorum hep koltukta pusette falan.. benim oğlan pusete bayılıyor ama :))

Cok uzun zaman oldu girmeyeli kizim 2 ayini bitirdi kocaman oldu.mama meme seklinde giderken kizim memeyi reddetti simdi kasiklaveriyorum.umarim doner cok uzuluyorum.

bence bez bağlamayla ilgisi yok, bazen bizde de oluyor. Benim tespitim şu: bebekler kakayı bazen çok tazyikli yapıyor o zaman o tazyikle birlikte arkaya doğru gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…