- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.481
cnm bizdede var.damla kullaninca geciyo birakinca basliyo.ama doktor oyle bisey demedi bize.olurmu ki acaba? ben cayla siliyorum gozunj surekli doktor dedi. benim kizin surekli gozleri sulu bide o varmi senin bebegndeBebeğimin gözünde capaklanma ve sulanma var geçmedi masaj yapıyorum.damla kullandık ilk dogunca biri geçti biri kaldı. Doktor yine verdi iki gün kullandim geçti bıraktim yine başladi.masaj yapıyorum tvde doktor dedi 6aya gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş. .göz yaşı kanalı tıkalıymis bu durumda olan var mi
Benim yeğenim de iki gözünün göz yaşı kanalı tıkalıydı, çapaktan gözünü açamıyordu yavrucak, ay ay azaldı sonra zamanla geçti, inşallah sizinki de geçerBebeğimin gözünde capaklanma ve sulanma var geçmedi masaj yapıyorum.damla kullandık ilk dogunca biri geçti biri kaldı. Doktor yine verdi iki gün kullandim geçti bıraktim yine başladi.masaj yapıyorum tvde doktor dedi 6aya gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş. .göz yaşı kanalı tıkalıymis bu durumda olan var mi
Bizimki de mamayı çok sevmiyo ama uyku arasında güzel alıyo. Ben avent kullanıyorum biberon olarak.sütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
Canım benimki bazen sütü çıkarıyor bazen süt kesigi gibi çıkarıyor..birkaç gündür sütü sanki ayrıca bende içinden gelirken hissediyorum. ..geçmiş olsunBEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??
BEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??
Canim önce sulu değildi iki gündür sulu capakli..göz pınarın oraya işaret parmağıyla beş defa sertce bastırıp vurur gibi aşağıya çekiyorum.cnm bizdede var.damla kullaninca geciyo birakinca basliyo.ama doktor oyle bisey demedi bize.olurmu ki acaba? ben cayla siliyorum gozunj surekli doktor dedi. benim kizin surekli gozleri sulu bide o varmi senin bebegnde
ayy nasi vuruyozzCanim önce sulu değildi iki gündür sulu capakli..göz pınarın oraya işaret parmağıyla beş defa sertce bastırıp vurur gibi aşağıya çekiyorum.
Bende tvde Yenidoğan doktoruna sordular oradan duydum masaj yapın sertce vurun dedi yoksa 6.ayda gecmezse cerrahi müdahale gerekir dedi. .
Cnm ben erkenden göz muaynsı yaptırdım capaklanıyodu cok sımdı azaldı bı mendıl verdı onunla temızledım bıde tek kullanımlık damla ıyı geldı sımdı cok azBebeğimin gözünde capaklanma ve sulanma var geçmedi masaj yapıyorum.damla kullandık ilk dogunca biri geçti biri kaldı. Doktor yine verdi iki gün kullandim geçti bıraktim yine başladi.masaj yapıyorum tvde doktor dedi 6aya gecmezse cerrahi müdahale gerekiyormuş. .göz yaşı kanalı tıkalıymis bu durumda olan var mi
Bende denicem bakım belkı alır ben de emerse cogalır dıye dusunuyrm sagarak olmuyo saolsn ınsallh basarcamCanım benim sıpada bi ara memeyi reddetti hurma sürüp verdiğimde alıyordu. Bazen de parmağımı uzatıyordum onu emmeye başlayınca aradan memeyi sokuyordum. Bazende fön makinası sesinde ayakta hoplayarak yaylanarak emzirmeye çalışıyordum. Valla zor günlerdi. O ara sütüm de azaldı emmediği için. Ama yılmamak gerek. Hem bebek emdikçe süt dahada artar. Allahım kolaylık versin işin zor annesi
Biz yaptırdık.ateş olmadı ama yaptırdıktan 1 gün sonra 1-2 gün boyunca ishal oldu.fiyatı 140 tl.slm annişler pazartesi rota virusu aşısı yapılacak oğluma aranızda yaptıran varmı nası bişey ateş falan oluyormu? bide fiyatını bilen varmı??
kızlarrrr ya benim inanılmaz midem bulanıyor.hamilelikten sonra mide bulantısı üstünde kalan varmı.3şık varbenim adet önceside midem bulanır ya adet olcam.vertigo var oda mide bulantısı yapıyor ya o nüksetti.3.şıkkı azıma bile alasım yok (ay öyle bişey olamaz dimi ya)üç buçuk ay oldu nerdeyse.aslında bişey olmadığını biliyorum herkes geç adet oluyor ama bu mide bulantısıda neyin nesi.test alıcam artık içim rahat etsin enazından
kızlar iki sorum olacak.. süt depoluyormusunuz?? bende poşet pompa vs var ama fazla sütü depolamıyorum. lazım olurmu acaba napmak lazım?? ikincisi bebeklerinizi gündüz nerede uyutuyorsunuz?? gece uyuduğu yerde mi uyutmak lazım yoksa oturma odasında filan uyusa zararı olur mu
enjektörle ya da damlalıkla vermeyi denedin mi?sütüm az.bebeğim alt sınırda zorla kilo alıyor.mamayı veremiyorum.biberonun ve mamanın kaç çeşidini denedim.kaşıkla vereyim diyorum hemen tükürüyor.çaresini bilen var mı
kızlar çıldıracağım ya bebişim 2 aylık son dört seferdir üst üste yaptığı kaka doğru beline çıkıyor nedir bunun sebebi hikmeti. kıyafet değiştirmekten bir hoş oldum bizim ki zaten çok üşüyor birde kıyafet değiştirince başlıyo titremeye üşüteceğim ondan korkuyorum. sizde de oluyor mu? ben nasıl tekrar bezin içine sokarım bunu molfiksin 3 numarasını kullanıyorum. bezi göbeğininde üstünden sarıyorum gene çıkıyo gene çıkıyo bir akıl verin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?