- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.441
Kızlar Ben Yazmıyorum Ama Ağustos Annesi olucam İnşAllah..
Hukukçu ve Rainblue Peki Bebekleriniz Kaç mm Tam Günü Gününemi Görünüyor?
Kızlar Ben Yazmıyorum Ama Ağustos Annesi olucam İnşAllah..
Hukukçu ve Rainblue Peki Bebekleriniz Kaç mm Tam Günü Gününemi Görünüyor?
kızlar belirtilerim kesildiği ve kahverengi lekelenmelerim oldu diye doktora gittim bugün.. çok şükür bebişim iyi.. lekelenmelerim de durdu şimdi.. doktor bir daha olursa progestan başlayalım ama ilk kez olduğu için şimdilik gerek yok dedi..
belirti kesilmesi için endişelenen arkadaşlar için yazıyorum.. korkmayın.. inşallah bebeğiniz sizinledir..
kesınlıkle 9 ay kuzenım annesınde yemek yedı kadın evını temızledı vs vs.... anlatsam pek gulerız ama yapcak bısı yok kısıden kısıye degısıyo ben hıc hamıle gıbı degıldım ne naz ne nıyaz bılmem aynı serılıkte devam ettım muhtemelen sende ole olcan tez canlı arkadasım benım kendı ısımı kımseye buyur etmedım.... ama kocam cok tıtrıyodu uzerıme ayakkabılarımı baglamalar banyo yaptırmalar bılmem ne sankı koturumumum allah koruusn....
canım benim bebişim 2.17 cm olmuş.. ama tam günü gününe gitmiyor.. 2 gün geriden geliyor şimdilik.. ilk başta bir hafta geriden geliyordu ama şimdi 2 gün geriden olmuş.. doktor doğum tarihini değiştirmeyelim bir iki günlük oynama olabilir dedi.. senin bebişin ne kadarmış?..
kızlar geçen ctesi doktora gittim 7+2 idi. kese göründü, ama hala bebek görünmedi bu cuma tekrar gideceğim, daha evelde düşüğüm olduğu için endişeleniyorum. boş gebelik olabilir dedi doktor sağolsun, kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama bir kez daha nasıl katlanırım bilmiyorum. bana dua edin olur mu
Canım Ben Dün Gittim Tam 8+1 dim Öylede Çıktı 17,1 mm di. Çok Takmamak Lazım Artması Yeterli Yeterki artsın. Sana Özelden Yazmıştım İlk Zaman Belki Hatırlarsın Üzülme Diye Daha İlk Başlarda Bak Ne Güzel Devam Ediyo
kese boyutuna göre ve son adet tarihine göre hesaplamış, zaman geçmiyor ki.. bide aklıma korku düşürdü 5 haftada kalp atışlarını duyuyoruz diye, bilemedim. Allah yardımcımız olsun
ayy evet canım hatırlamaz mıyım.. o zaman senin o mesajın o kadar iyi gelmişti ki bana.. gözlerim dolarak okumuştum.. sonra sana teşekkür için uzun uzun mesaj yazdım ama göndere basınca mesaj kotasını doldurmadınız gönderemezsiniz dedi..çok teşekkür ederim canım.. iyi ki varsınız..
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim arkadaşım .. ama progestanın zararı yok diye biliyorum 12. haftanın sonuna kadar kullandırtıryorlar genelde neden vermemiş ki , benim de lekelerim devam etmemişti ama kullanmayı bırakmayı düşünmüyorum tekrarlamasın diye korktum herhalde
benim de perşembe günü kontrolüm var yaa inşallah bebişimin kalp atışlarını duyarız .. cuma günü de doğum günüm , umarım güzel haberler alırımm...
Bu arada herkese iyi mutlu seneler....... Seneye bu zamanlar 4- 4,5 aylık bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder Allahım inşallah
canım benım kınamıyorum tamamen kısılıklerımızden kaynaklanıyor ben erkek gıbı yetısıp buyudum haldır haldır serı hareket ederım az hoppala cınsınden hıc dıkkat etmem kendıme hasta olurum ayakta gecer ateslenırım kafamı yastıga koyamam tez canlılıgımdan kaynaklanır bırıne rıca etmek yerıne kendım yaparım hıc ıyı bı huyda degıl kımı yerde... naz yapmakta ıyıdır hamılelık salyanatlık ama asırı dozuda bunaltıyo ınsanı bu haftalarda elını belınden cekemeyen ay uy dıe yerınden kalkan hamıleler goruyorum bıraz fazla bu abartıda.... yanı bazen oyle gorunce sanırım ben hamıle fılan olmadım dıyorum....elbet sıkıntı oluyo ınsan bunyesınde bı ton degısımler vss ama rabbım kolaylıgını verıyo ama kabul son 3-4 hafta ınsanı gercekten cok zorluyo sabır anne olmanın en zor ama en tatlı tarafı o kuzular rabbım kucaklarımıza almayı nasıp etsın alınma ustune sakın cevrendekıler mutlu mesutsa kımseye bısı demek dusmezAy canlarım öyle demeyin ama....
Ben grip olsam yatak döşek yatarım, ağlarım ilgi beklerim, çocukluğumdan beri böyleyim. Öyle mız mız falan da değilim ama benim hastalanmalarım sıkıntılıdır biraz... Elimi ufacık kessem, neler yapardım annem derdi ki kılıç yarası oldu mübarek :)
Şimdiden başladı benim nazlanmalar, sızlanmalar, elimde değil yapım böyle :)) Naz değil yaptığım, kendimden nazlıyım herhalde
kese boyutuna göre ve son adet tarihine göre hesaplamış, zaman geçmiyor ki.. bide aklıma korku düşürdü 5 haftada kalp atışlarını duyuyoruz diye, bilemedim. Allah yardımcımız olsun
Zaten Anlamıştım Canım Mesaj sayın az olduğu için yollayamadığını geçen sene aralık 21 de kürtaj oldum sonra bi sene içinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bu sebepten çok pimpirikliyim araştırıyorum. ama moralinizi bozmayın hiç sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur inşAllah
bilmiyorum ki canım.. bundan sonra en ufak bir lekelenme olursa başla ama şimdilik gerek yok dedi.. ben de düşündüm gizli gizli başlasam mı diye ama bilemedim.. şimdilik bekliycem allah korusun bir daha lekelenme olursa başlarım artık.. sana da dua ediyoruz canım.. inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin.. anne olmak ne kadar zormuş.. şimdiden başladı endişeler..
canım benım kınamıyorum tamamen kısılıklerımızden kaynaklanıyor ben erkek gıbı yetısıp buyudum haldır haldır serı hareket ederım az hoppala cınsınden hıc dıkkat etmem kendıme hasta olurum ayakta gecer ateslenırım kafamı yastıga koyamam tez canlılıgımdan kaynaklanır bırıne rıca etmek yerıne kendım yaparım hıc ıyı bı huyda degıl kımı yerde... naz yapmakta ıyıdır hamılelık salyanatlık ama asırı dozuda bunaltıyo ınsanı bu haftalarda elını belınden cekemeyen ay uy dıe yerınden kalkan hamıleler goruyorum bıraz fazla bu abartıda.... yanı bazen oyle gorunce sanırım ben hamıle fılan olmadım dıyorum....elbet sıkıntı oluyo ınsan bunyesınde bı ton degısımler vss ama rabbım kolaylıgını verıyo ama kabul son 3-4 hafta ınsanı gercekten cok zorluyo sabır anne olmanın en zor ama en tatlı tarafı o kuzular rabbım kucaklarımıza almayı nasıp etsın alınma ustune sakın cevrendekıler mutlu mesutsa kımseye bısı demek dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?