2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçenlerde bahsetmiştim böbreğimde büyüme var her an ameliyat olabilirim diye.
büyüme hat safhaya ulaşmış yarın ameliyat oluyorum. basit bir operasyon diyor dr um. anestezi alamayacağım azcık zor olcak sanırım.
erken doğumu tetikleme ihtimali var. zaten bunca zaman bekleme nedenimiz bebeğin 32. haftayı görmesiydi. bu yüzden kadın doğumda yatıcakmışım. doğum çantamı da hazırlayıp yanıma alıcam inş vaktinde gelir kızım. içim bir garip. dualarınızı benden esirgemeyin. inş güzel haberlerle ağrısız sızısız gelirim. böbreğimde kalıcı hasar olucakmış ama amacımız böbreği kaybetmemek. kızıma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum esasında. ama ona bakabilmem için benim de sağlıklı olmam lazım.


Allah sana şifa versin ve bebeğini de saklasın beklesin inşallah... Rabbim evladını sana bağışlasın.. dediğin gibi sen de sağlıklı ol, inşallah bebeğini sağlıkla büyüt...
 
Ben elvankentte oturuyorum,oraya kapı süsü keçe ve silikon tabancalar ve mıknatıs almaya 20. Haftamda gitmiştim.ben kendim keçeden çubuklu lavantalar yapıyorum evde misafirler için. Bebek şekerinin fiyatları heryerde aynı, sincandan bana yakın olduğu için sipariş vericem kavanozlu olandan. Vaktin varsa kendinde yaparsın, maliyet aynı gibi zaten:)Eki Görüntüle 1176858 lavantaları henüz yapıştırmadım :) kendi çapımda ilk kez yapıyorum :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi


ellerine sağlık canım bence gayet iyi gözüküyorlar:) mutlulukla dağıt inşallah..
 
hamilelere bu sene sıcak izni yok mu :KK43:(((

sen bunu yazınca hakaten dedim böyle bir şey vardı çok sıcaklarda ya da buzlu havalarda hamilelere izin oluyordu dedim ve biraz nete baktım.. anladığım kadarıyla sıcaklık derecelerin mevsim normallerinin üstünde olması, meteorolojiden alarm verilmesi durumlarının falan olması lazım... bildiğim kadarıyla havalar sıcak, evet ama mevsim normallerinin fazla üstünde değil dereceler... daha önce verilen izinlere baktım mevsim normallerinin 10 derece falan üstü olmuş da izin çıkmış...

Allah çalışan hamişlere yardım etsin...
 
Canım sen park yatak arıyordun, aldın mı bilmiyorum ama ben sunnybaby 705 riga almıştım, gittigidiyor.com dan,..şu anda yatakodamda kurulmuş duruyor, ben çok beğendim, bi bak istersen...yan tarafında fermuarı var, rafları var, alt değiştirme ünitesi var, cibinlikli , dönencesi var ışıklı gece lambalı titreşimli , çeşit çeşit müzikli mp3 lü, 219 tl ye aldım 2 ay önce içine konan sünger yatağıyla birlikte..
 
canım benim Allah yardımcın olsun... bebeğinin durumunun iyi olduğunu yazmışsın çok sevindim. Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah..

sagol cnm benm Allah razi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
bende dün milli eğitimi ve doktorumu aradım.. doktorum geç kalmadın zaten 32+ da veriliyor dedi, cuma gelince hallederiz dedi.. yarın alıcam yani sorun yok ikimiz adınada sevindim :)

ben de yarın gidicem kontrole. doktordan çalışabilir raporu mu almalıyım öğretmenim? gecen gittiğimde bu kontrol için doktor raporu hallederiz demişti...
 
cirkin prensesiniz geldi teyzecikleerrr ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Eklentiler

  • $1404416189981.jpg
    $1404416189981.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 54
kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun... uzun zamandır giremiyorum ve de takip edemiyorum. eşya toplamakla meşgul oldum, sonrasında memlekete geldim. burada hiç giremedim internete çok yyoğundum.
sizleri çok merak ettim birileri bana genel özet geçerse çok sevinirim çünkü çoook uzun sayfaları okuyacak vaktim yok maalesef :)

bende haberler ise şöyle; bu koca kafalı oğlanın kafası halen iki hafta önde gidiyor. burda gittiğim son doktor gizli diyabet olacağından şüphelendi. tekrar yükleme testi istedi ama ben gitmedim. bu haftada yapılan şeker yüklemenin faydası olacağından şüpheliyim çünkü. artık doktora gitmekten soğudum. çevremdekiler nst'ye bağlanmam gerektiğini söylüyor ama doktorların böyle bir olaya kalkıştığı yok. sizlerde de böyle mi acaba?

umarım her şey yolundadır sizlerde. hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum. bense evim taşınmamış halde orda burda kalmaya devam ediyorum.
 
cirkin prensesiniz geldi teyzecikleerrr ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay inanmıyorum canım sen ağustos annesi olarak doğum mu yaptın şimdiiiii

eğer yanlış anlamadıysam maşallah kuzuna, şoklardayım ben. Allah ım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kuzuşuna
 
cirkin prensesiniz geldi teyzecikleerrr ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.


maşallah yiğenimize:))))) Allah sağlıkla, hayırla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...

inşalah hayırlısıyla defne yiğenimizi de görürüz:)
 
Kendime çok kizginim iki gündür elim ayağım şişti arkadaşla konuştuk bi tansiyonuna bak dedi ya ben hemsireyim nasıl böyle bir salaklik yaparım ölçüm 150/100 çıktı apar topar hastaneye geldik doktor baktı bebek iyi suyu biraz az dedi tahlil verdim nst bekliyorum

Canım gelince haber et ne oldu
İnşallah sorun yoktur

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
X