2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok iyi kuzum herşeyin bitiyor çok şükür tv sehpanı da çok beğendim aşkla kullanın

Kuzum öyle düşünme herşeyiniz bitti zaten artık bekleme zamanı benim son günlerimi hatırla moral olur sana sizin daha 3 hafta var

Evet kuzum bizim ufak tefekler kaldı ama onları dert etmiyorum düğünden sonra bile yaparız diyorum. Ev, eşya konusunda bişeyimiz kalmadı şükür. Sadece kına için yapmak istediklerim vardı onları yapıcam onun için alışveriş yapmam lazım. Birde nikah için elbise bakmam lazım. Bunların dışında bişey yok

Canım ufak tefekler inan bitmiyor düğünden sonra da halledersiniz Nikah için elbise var bir de değil mi beyaz mı alacaksın

İnşallah gönlünce olur her şey kuzum stres yaşadığında tatilinizi düşün ben öyle yapıyordum çok iyi geliyor eşinle muhteşem bir balayı sizi bekliyor
Hiç aklımdan çıkmıyor valla kuzum tatil Kendimi serin sularda düşünüyorum off

Birde şöyle bir avantajımız olucak. Okullar açılıyor düğünden 1 gün sonra, oteller falan çocuksuz olucak büyük ihtimal

Ohh kafanız daha rahat olacak tam dinlenmelik olacak kuzum o zamanama inan yabancıların çocukları çok kendi hallerinde şahsen otelde kendi çaplarında eğleniyorlardı

Bizimkilerin çocukları fena zaten
Vallahi ülkemi milletimi seviyorum ama kimse çocuğuna saip çıkmıyor oldukça cahilce ve şımarık yetiştirilmiş çocuklar var ki insan kriz geçiriyortabi ki herkesi tenzih ederek söylüyorum herkes aynı değil yabancının çocukları büyük insan gibi oturuyor ailesiyle masa da yemeğini yiyor havuzunda eğleniyor bizimkiler çümbüş

Bence de öyle kuzum dediğin gibi herkes için geçerli değil ama çoğunlukla böyle. Benimde arkadaşım var kızı var 4 yaşında ve çalışan bir anne. Dediğin gibi aynı masa da oturur yemeğini yer ve asla annesi müdahale etmez. Hayranım böyle çocuklara. Kınamıyorum kimseyi de ama sadece daha duyarlı ve doğru bir şekilde ilgi göstererek yetiştirmeleri lazım. Çocuğun istediğini alıp vermek ilgili olmak değildir bana göre. Çocuk her zaman varlığı da bilecek yokluğu da. Bu noktada sanırım yanlış yapıyorlar Rabbim bizlere de iyi birer anne baba olmayı nasip etsin inşallah. Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirelim

Amin kuzum inşallah bizler istediğimiz şekilde hayırlı evlatlar yetiştiririzannelik çok önemli güzel olduğu kadar çok sorumluluk sahibi bir işmiş gibi geliyor bana şahsen bir anne hamile kalmasından itibaren artık yerine getirmesi gereken sorumluluklar var arkadaşım hamile kaldı biliyorsun araştırmacı bir insanım ben bütün yemesi gereken ve yememesi gereken her şeyi liste yapıp çıkarttım tabi ne kadar uydu o onu ilgilendirir ama bir bebek anne karnında annenin kalp atışından her şeyin normal olup olmadığını anlıyorsa hamilelikte bile bize çok büyük işler düşüyor demektir. Doğumdan sonrasını düşünemiyorum bile o kadar eğitici kitaplar var ki bir çocuğun tuvalet eğitimi ne kadar önemliymiş onun öz güveniyle alakalı o kadar detaylar var ki her şey bizler için öğrenmenin sınırı yok keşke sadece kocişim diye gezmesek güzel yavrum diye göstermelik ortalıklarda resim paylaşmasak

Aynen öyle kuzum her söylediğine noktasına kadar katılıyorum. Şu yazdıklarının 1/3 nü bile uygulasalar görürler zaten farkı ama hiç sanmıyorum. Bir çok kişi için hamile olmanın önemi bile yok. Hala harıl harıl temizlik yapar aman doktor ne bilecek diyerek devam ederler. Çok kızıyorum böyle insanlara. Tabikide temizlik yapılmalı edilmeli ama hamile bir insanın eşyaların yerini değiştirmek kadar, ağır birşey kaldırmak kadar ileri gitmesi aklından şüphesi olduğunu gösterir. Ne diyelim Allah herkese aklını, fikrini güzel şeyler için kullanmayı nasip etsin. Fitne, fesatlık, kötü şeyler için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…