- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İyiyim kuzum ama yorgunum, uykusuzum haliyle
Çok şükür eksikler bitiyorMutfak masam gelmiş kurulmuş
Tüllerim, storlarım geldi
Bu akşamda yatağımız gelecek. Cumartesi gününe de randevu aldım hem tv miz için hemde bulaşık ve çamaşır makinamız için. Yavaş yavaş çeyizlerim gidecek yerleşecek eve. Sanırım her akşam gider yavaş yavaş yerleştiririm
2 ay boyunca hafta sonu çalışmayacağım. Önceden ayda 1 di. Önümüzdeki 2 ay sadece hafta içiBana çok iyi gelecek
Teşekkür ederim kuzummÇok iyi kuzum herşeyin bitiyor çok şükür tv sehpanı da çok beğendim aşkla kullanın
Herşeyin çok güzel oluyor kuzum maşallah az zamanın kaldıTeşekkür ederim kuzummOturma odam için yastık kılıfı aldım onlarda kargoda gelsin hepsini bir çekeceğim eklerim
**
Günaydınlar
Aynen öyle zaman çabuk geçiyor anlamıyoruzHerşeyin çok güzel oluyor kuzum maşallah az zamanın kaldı
Size şuanda daha çabuk geçiyordur kuzum bilirim tutamıyor insan zamanıAynen öyle zaman çabuk geçiyor anlamıyoruz
Kesinlikle öyle kuzum yetişmeyecek diye korkuyorum vallaSize şuanda daha çabuk geçiyordur kuzum bilirim tutamıyor insan zamanı
Kuzum öyle düşünme herşeyiniz bitti zaten artık bekleme zamanı benim son günlerimi hatırla moral olur sana sizin daha 3 hafta varKesinlikle öyle kuzum yetişmeyecek diye korkuyorum vallaama bişeyimizde kalmadı çok şükür
Kuzum öyle düşünme herşeyiniz bitti zaten artık bekleme zamanı benim son günlerimi hatırla moral olur sana sizin daha 3 hafta var
Evet kuzum bizim ufak tefekler kaldı ama onları dert etmiyorum düğünden sonra bile yaparız diyorum. Ev, eşya konusunda bişeyimiz kalmadı şükür. Sadece kına için yapmak istediklerim vardı onları yapıcam onun için alışveriş yapmam lazım. Birde nikah için elbise bakmam lazım. Bunların dışında bişey yok
Canım ufak tefekler inan bitmiyor düğünden sonra da halledersinizNikah için elbise var bir de değil mi beyaz mı alacaksın
Farklı bir renkte olur tabi ki düğünde nasılsa beyazlar içinde olacaksın
Beyaz pek almayı düşünmüyorum aslında kuzum ama güzel birşey bulursam da alırım
Evet bakalım istediğim gibi bir elbise bulurum inşallahFarklı bir renkte olur tabi ki düğünde nasılsa beyazlar içinde olacaksın
İnşallah gönlünce olur her şey kuzum stres yaşadığında tatilinizi düşün ben öyle yapıyordum çok iyi geliyor eşinle muhteşem bir balayı sizi bekliyorEvet bakalım istediğim gibi bir elbise bulurum inşallah
Hiç aklımdan çıkmıyor valla kuzum tatilİnşallah gönlünce olur her şey kuzum stres yaşadığında tatilinizi düşün ben öyle yapıyordum çok iyi geliyor eşinle muhteşem bir balayı sizi bekliyor
Ohh kafanız daha rahat olacak tam dinlenmelik olacak kuzum o zamanHiç aklımdan çıkmıyor valla kuzum tatilKendimi serin sularda düşünüyorum off
Birde şöyle bir avantajımız olucak. Okullar açılıyor düğünden 1 gün sonra, oteller falan çocuksuz olucak büyük ihtimal
Bizimkilerin çocukları fena zatenOhh kafanız daha rahat olacak tam dinlenmelik olacak kuzum o zamanama inan yabancıların çocukları çok kendi hallerinde şahsen otelde kendi çaplarında eğleniyorlardı
Vallahi ülkemi milletimi seviyorum ama kimse çocuğuna saip çıkmıyor oldukça cahilce ve şımarık yetiştirilmiş çocuklar var ki insan kriz geçiriyorBizimkilerin çocukları fena zaten
Vallahi ülkemi milletimi seviyorum ama kimse çocuğuna saip çıkmıyor oldukça cahilce ve şımarık yetiştirilmiş çocuklar var ki insan kriz geçiriyortabi ki herkesi tenzih ederek söylüyorum herkes aynı değil yabancının çocukları büyük insan gibi oturuyor ailesiyle masa da yemeğini yiyor havuzunda eğleniyor bizimkiler çümbüş
Amin kuzum inşallah bizler istediğimiz şekilde hayırlı evlatlar yetiştiririzBence de öyle kuzum dediğin gibi herkes için geçerli değil ama çoğunlukla böyle. Benimde arkadaşım var kızı var 4 yaşında ve çalışan bir anne. Dediğin gibi aynı masa da oturur yemeğini yer ve asla annesi müdahale etmez. Hayranım böyle çocuklara. Kınamıyorum kimseyi de ama sadece daha duyarlı ve doğru bir şekilde ilgi göstererek yetiştirmeleri lazım. Çocuğun istediğini alıp vermek ilgili olmak değildir bana göre. Çocuk her zaman varlığı da bilecek yokluğu da. Bu noktada sanırım yanlış yapıyorlarRabbim bizlere de iyi birer anne baba olmayı nasip etsin inşallah. Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirelim
Amin kuzum inşallah bizler istediğimiz şekilde hayırlı evlatlar yetiştiririzannelik çok önemli güzel olduğu kadar çok sorumluluk sahibi bir işmiş gibi geliyor bana şahsen bir anne hamile kalmasından itibaren artık yerine getirmesi gereken sorumluluklar var arkadaşım hamile kaldı biliyorsun araştırmacı bir insanım ben bütün yemesi gereken ve yememesi gereken her şeyi liste yapıp çıkarttım tabi ne kadar uydu o onu ilgilendirir ama bir bebek anne karnında annenin kalp atışından her şeyin normal olup olmadığını anlıyorsa hamilelikte bile bize çok büyük işler düşüyor demektir. Doğumdan sonrasını düşünemiyorum bile o kadar eğitici kitaplar var ki bir çocuğun tuvalet eğitimi ne kadar önemliymiş onun öz güveniyle alakalı o kadar detaylar var ki her şey bizler için öğrenmenin sınırı yok keşke sadece kocişim diye gezmesek güzel yavrum diye göstermelik ortalıklarda resim paylaşmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?