- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsunAma ben hiç sevmem ütü yapmayi ondan erteliyorum ya zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsunAma ben hiç sevmem ütü yapmayi ondan erteliyorum ya zaten
Aynen o derdi yasamaya basliyoruz iste....İşte maalesef kıyafet kalmamaya başladığında ütülüyorsun
Sizin orası serinmiş zaten ya aç güzel bir film dizi ya da tak kulaklıkları başla yapmaya tv karşısında yapıyorum çok keyifli oluyorAynen o derdi yasamaya basliyoruz iste....
Müzikle keyifli olur, ben hep temizligi öyle yaparimSizin orası serinmiş zaten ya aç güzel bir film dizi ya da tak kulaklıkları başla yapmaya tv karşısında yapıyorum çok keyifli oluyor
Bende Ankara havaları falan çalarım oynaya oynaya ohhMüzikle keyifli olur, ben hep temizligi öyle yaparim
Bende Ankara havaları falan çalarım oynaya oynaya ohh
Öyle tabi canım eski parçaları da çok severim Bimbambom tarzıHerkesin bi tarzi vardir canimmm
Öyle tabi canım eski parçaları da çok severim Bimbambom tarzı
Çok etkili Sezen Aksunun rakkas şarkısını öneririmOofff ne güzel ütü ütülenir bu sarki ile
Oofff ne güzel ütü ütülenir bu sarki ile
Tık tık tık kimse yok mu
İyiyim zuzum sen nasılsın Lafta iyiyim aslında şehit haberlerine içim kan ağlıyorBen varimmm , selam kuzum
Nasilsin ?
Hiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?İyiyim zuzum sen nasılsın Lafta iyiyim aslında şehit haberlerine içim kan ağlıyor
O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versinHiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?
İyiyim zuzum sen nasılsın Lafta iyiyim aslında şehit haberlerine içim kan ağlıyor
Hiç sorma be nehirim. tarifsiz acı. biz böyleyse ya ailesi?
Bende öyle . Şehidimizin biri bizim semtimizde.O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versin
O kadar kötü ki resimlere bakıyorum benim yüreğim dayanmıyor onların nasıl dayansın Rabbim dayanma gücü sabrı versin
Haberleri izlemeye korkuyorum bakamıyorum artıkAynen canlarim, çok sükür iyiyiz de insan bi garip oluyor o kötü haberleri duyarken... bi de bu siralar hiç bitmiyor, her gün yeni sehitler... Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin ....
Rabbim ailelerine sabır versin o kadar acı ki tarifi de yokBende öyle . Şehidimizin biri bizim semtimizde.
İzmit'in tüm ilçelernde sela verildi. Selasını dinlemek insanın içini parçalamaya yetti.
Allah o gücü veriyor , sabir ve zaman ....