• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan ne aldın :nazar::KK200:
Sağol kuzumm:KK54: Philips Maraton Ultimate aldım :KK49:

43943264426372448556.jpg

Bunu konuşmuştuk sanırım kuzum memnuniyet oldukça fazla güle güle kullan inşallah:nazar::KK68:
Evet kuzum. Yakından da inceledim gayet güzel hoşuma gitti. Rowentanın bir modeli ile bunun arasında kaldım. Nişanlımla beraber buna karar kıldık :KK16: Teşekkür ederim kuzumm :KK54:

Sağol kuzumm:KK54: Philips Maraton Ultimate aldım :KK49:

43943264426372448556.jpg

Hayirli olsun canim, güle güle kullan çok iyi bir tercih olmus.

Günaydın hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah:nazar:Amin:KK68:

Günaydın genşşşleeerr :KK8:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar !

Bir şey soracam, tupperware bayileri var mı ıstanbul da? Yağdanlık almak istiyorum da...

Hayirli olsun canim, güle güle kullan çok iyi bir tercih olmus.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar !

Bir şey soracam, tupperware bayileri var mı ıstanbul da? Yağdanlık almak istiyorum da...
Teşekkür ederim tatlımm :KK54:

Dün annemin evinde denedik ciddi anlamda çıkardığı toz, tüy hayretler içinde bıraktı :eek: Mükemmel bir ürün :cool:

Bilmiyorum ama vardır muhakkak :KK54:canımm nasılsın:KK68:

Artık rastlarsam alırım...
Ben iyiyim kuzum pazar günü belçika ya dönüyoruz, tatilimiz çok çabuk geçti. Şimdi kapalı çarşıdan dönüyorum, bir kaç eşya aldım eve daha sonra çeyiz topigimde paylaşırım !! Dışarısı çok sıcak ya felaket... Doğru demiştin kız, yanıyor burası

Teşekkür ederim tatlımm :KK54:

Dün annemin evinde denedik ciddi anlamda çıkardığı toz, tüy hayretler içinde bıraktı :eek: Mükemmel bir ürün :cool:

Süper senin adına çok sevindim canım, güzel günlerde kullan

Artık rastlarsam alırım...
Ben iyiyim kuzum pazar günü belçika ya dönüyoruz, tatilimiz çok çabuk geçti. Şimdi kapalı çarşıdan dönüyorum, bir kaç eşya aldım eve daha sonra çeyiz topigimde paylaşırım !! Dışarısı çok sıcak ya felaket... Doğru demiştin kız, yanıyor burası

Tatil çabucak bitiyor insan bir şey anlamadan keşke ayda bir tatil yapsak:KK53:beklerim cicilerini canım:KK54:yaa yaşadın ve gördün demek:KK70:

Nasılsın kuzum eksikler bitiyor bir bir :21:
İyiyim kuzum ama yorgunum, uykusuzum haliyle :KK53:

Çok şükür eksikler bitiyor :KK49: Mutfak masam gelmiş kurulmuş :KK49:

Tüllerim, storlarım geldi :KK49:

Bu akşamda yatağımız gelecek. Cumartesi gününe de randevu aldım hem tv miz için hemde bulaşık ve çamaşır makinamız için. Yavaş yavaş çeyizlerim gidecek yerleşecek eve. Sanırım her akşam gider yavaş yavaş yerleştiririm :KK49:

2 ay boyunca hafta sonu çalışmayacağım. Önceden ayda 1 di. Önümüzdeki 2 ay sadece hafta içi :KK49: Bana çok iyi gelecek :KK28:

Back