- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Aynen öyle kuzum her söylediğine noktasına kadar katılıyorum. Şu yazdıklarının 1/3 nü bile uygulasalar görürler zaten farkı ama hiç sanmıyorum. Bir çok kişi için hamile olmanın önemi bile yok. Hala harıl harıl temizlik yapar aman doktor ne bilecek diyerek devam ederler. Çok kızıyorum böyle insanlara. Tabikide temizlik yapılmalı edilmeli ama hamile bir insanın eşyaların yerini değiştirmek kadar, ağır birşey kaldırmak kadar ileri gitmesi aklından şüphesi olduğunu gösterir. Ne diyelim Allah herkese aklını, fikrini güzel şeyler için kullanmayı nasip etsin. Fitne, fesatlık, kötü şeyler için değil
Amin kuzum inşallah arkadaşıma sürekli otur otur demekten canım çıktı doktor hareketi yasakladı tehlikeli dönemleri diye ama laf anlatamıyorsun kuzenim sigara içiyormuş günde 1 tane falan doktor bir şey demedi 1 taneye diyor Allahım diyorum ne diyeyimeşime diyorum ki ben hamile kalsam pamuklara saracaksın vallahi ben bencilimdir önce kendim yani bebişim olur Korkuyorum zaten yandık ki ne yandık diyor
Aynen kuzum bir insan kendi değerini bilmiyorsa kimsenin bilmez bana göre kişi önce kendini bilmeli
Valla öylelerine ben hiç bişey demek istemiyorum artık 1 taneden birşey olmaz diye bir düşünce yapısı olamaz. Doktorlar normal bir sağlıklı olan insana bile içme ve dumanına maruz kalma diyor. Birde hamileye bişey olmaz diyecek yok artık
Bende öyleyim kuzum olsun bilelim, eşlerimizi de bilgilendirelim en iyisi bu
Kesinlikle canımAynen kuzum bir insan kendi değerini bilmiyorsa kimsenin bilmez bana göre kişi önce kendini bilmeli
Ne güzel serin serinSelam kizlar , ben eve geri döndüm ama Belçika çok soguk yaa
Istanbul 35° iken burasi 18° ve üstelik yagmurlu.......
Ah bir ortası olaydıDonuyoruz bee ne güzeli
Maşallah kuzum her şeyin sorunsuz olmaması gönlünce keyfini çıkarman çok güzel az zamanın kaldı heyecan yapma çok güzel olacak çokGünaydınlar
Nasılsınız hanımlar
Bende durumlar harika. Tüllerimdeki ufak sorunlar halledildi çok şükürYatağımız geldi
Çeyizlerimin %70 çoğunluğu mutfak eşyası olmak üzere dün taşıdık.
Dün gelinlik provam vardı. Harika geçti çok çok güzel oluyor gelinliğim o kadar içime siniyor ki
Günaydınlar
Nasılsınız hanımlar
Bende durumlar harika. Tüllerimdeki ufak sorunlar halledildi çok şükürYatağımız geldi
Çeyizlerimin %70 çoğunluğu mutfak eşyası olmak üzere dün taşıdık.
Dün gelinlik provam vardı. Harika geçti çok çok güzel oluyor gelinliğim o kadar içime siniyor ki
Vallah ya ama cuma 'dan itibaren düzeliyorAh bir ortası olaydı
Bizimde perşembeden itibaren normale inecekmiş inşallahVallah ya ama cuma 'dan itibaren düzeliyor
Çok şükür kuzumm bende çok seviniyorum valla herşey o kadar güzel ilerliyor ki herşey için binlerce kez şükürler olsunMaşallah kuzum her şeyin sorunsuz olmaması gönlünce keyfini çıkarman çok güzel az zamanın kaldı heyecan yapma çok güzel olacak çok
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunGünaydin canim, senin adina çoook sevindim masaAllah hersey tikir tikir gidiyor
Günaydin herkese
Çok şükür kuzumm bende çok seviniyorum valla herşey o kadar güzel ilerliyor ki herşey için binlerce kez şükürler olsunİnsanın kendi eviyle uğraşması çok güzel bir duyguymuş
Sende durumlar nasıl? Nasıl gidiyor evlilik?
Çok şükür kuzum dua et bol bol gözler için Nas ve Felak surelerini eksik etmeÇok şükür canım evlilik çok güzel herkese öneriyorum sevdiğinle evlenmek onunla bir şeyler yapmak çok keyifli bütün işler falan aşkla yapılıyor dün 1 saat ütü yaptım bu sıcakta düşün ama memnunum hiç zorlanmadım o kadar ter dökmeme rağmen
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunŞükürler olsun. Bir sıkıntı da çıksa bundan da vardır bir hayır diyoruz. Rabbim bu zamana kadar herşeyin en güzelini hep gönlümdekini nasip etti, bu nedenle ufak tefek sorunlarda da isyan etmeyip vardır bir hayır demek en güzeli
Çok şükür kuzum dua et bol bol gözler için Nas ve Felak surelerini eksik etmeÇok şükür canım evlilik çok güzel herkese öneriyorum sevdiğinle evlenmek onunla bir şeyler yapmak çok keyifli bütün işler falan aşkla yapılıyor dün 1 saat ütü yaptım bu sıcakta düşün ama memnunum hiç zorlanmadım o kadar ter dökmeme rağmen
Amin kuzum cümlemizin inşallah
Sevindim kuzum adına herşeyin yolunda olmasınaRabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah
Güzel olmaz mı yıllardır hayalini kurduğumuz şeyleri yaşıyoruz
Kiz benim ütülenecek elbiseler bekliyor bi el atsanBen hiç sevmem. Izinden geldik hemen kirlileri çamasira attim , kuruttum, ama canim hiçççç ütü yapmak istemiyor yaa
Amin kuzum cümlemizin inşallahEvet bir de çok farklı evlilik duygusu yaşadıkça daha da şekilleniyor güzelleşiyor
20 parçadan fazla ütülemişimdir hızlı yaparım sıcak olmasa daha güzelde çok severim ütüyü ama ertelendikçe kalır bak hemen katla katlanacakları ütü tak fişe başla bir bakıyorsun ona geçip geçip bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?