- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan ne aldınGünaydın Hanımlar
Bir eksik daha bitti. Elektrik süpürgemi de aldımm
Sağol kuzummHayırlı olsun kuzum güle güle kullan ne aldın
Bunu konuşmuştuk sanırım kuzum memnuniyet oldukça fazla güle güle kullan inşallahSağol kuzummPhilips Maraton Ultimate aldım
Evet kuzum. Yakından da inceledim gayet güzel hoşuma gitti. Rowentanın bir modeli ile bunun arasında kaldım. Nişanlımla beraber buna karar kıldıkBunu konuşmuştuk sanırım kuzum memnuniyet oldukça fazla güle güle kullan inşallah
Philips daha iyidir bence de iyi yapmışsınız kuzumEvet kuzum. Yakından da inceledim gayet güzel hoşuma gitti. Rowentanın bir modeli ile bunun arasında kaldım. Nişanlımla beraber buna karar kıldıkTeşekkür ederim kuzumm
Sağol kuzummPhilips Maraton Ultimate aldım
Hayirli olsun canim cok tercih edilen bir model
Sağol kuzummPhilips Maraton Ultimate aldım
Günaydın hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahAmin
Günaydınlar
Günaydın genşşşleeerr
Bilmiyorum ama vardır muhakkakGünaydın kızlar, hayırlı cumalar !
Bir şey soracam, tupperware bayileri var mı ıstanbul da? Yağdanlık almak istiyorum da...
Teşekkür ederim tatlımmHayirli olsun canim, güle güle kullan çok iyi bir tercih olmus.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar !
Bir şey soracam, tupperware bayileri var mı ıstanbul da? Yağdanlık almak istiyorum da...
Bilmiyorum ama vardır muhakkakcanımm nasılsın
Teşekkür ederim tatlımm
Dün annemin evinde denedik ciddi anlamda çıkardığı toz, tüy hayretler içinde bıraktıMükemmel bir ürün
Artık rastlarsam alırım...
Ben iyiyim kuzum pazar günü belçika ya dönüyoruz, tatilimiz çok çabuk geçti. Şimdi kapalı çarşıdan dönüyorum, bir kaç eşya aldım eve daha sonra çeyiz topigimde paylaşırım !! Dışarısı çok sıcak ya felaket... Doğru demiştin kız, yanıyor burası
Nasılsın kuzum eksikler bitiyor bir birGünaydınlarr
İyiyim kuzum ama yorgunum, uykusuzum haliyleNasılsın kuzum eksikler bitiyor bir bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?