- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Günaydın kuzum hayırlısıyla gelir yerleşirler inşallah çok heyecanlıGünaydınlarr
Bugün eşyalarım geliyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum hayırlısıyla gelir yerleşirler inşallah çok heyecanlıGünaydınlarr
Bugün eşyalarım geliyorrr
İyiyim canım çok şükür seni sormalı?
Maşallah baya iyi gezmişsin. Benimde bugün eşyalarım geliyor nasipse. Herşey tamam çok şükürr Sıra sıra herşeyimizi erkenden hallettik
Günaydınlar
Günaydınlarr
Eşyalarım geldii Herşey çok güzel olduu
Tamamlandığında resimlerini merakla bekliyorum Büş harika olmuştur kesinGünaydınlarr
Eşyalarım geldii Herşey çok güzel olduu
Evet canım baya dolaştık. Sende halletmişsin herşeyi erkenden ne güzel maşaAllah
Günaydın kızlar
Hayırlı olsun Mrs Sahin
Tamamlandığında resimlerini merakla bekliyorum Büş harika olmuştur kesin
Nasılsın zuzu
Evet canım baya dolaştık. Sende halletmişsin herşeyi erkenden ne güzel maşaAllah
Günaydın kızlar
Hayırlı olsun Mrs Sahin
Tamamlandığında resimlerini merakla bekliyorum Büş harika olmuştur kesin
Nasılsın zuzu
Çok şükür kuzum 1 aya zaman kala herşeyin halloluyor vallahi büyük rahatlık maşallah size her şey de gönlünce oldu Rabbim ağız tadıyla kullanmayı sağlıcakla huzurla eşinle oturmayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim kızlarr Şuanki haline bile bayıldık çok güzeller Salonu tam anlamıyla yerleştirmedik konsolum kısmetse yarın gelecek ona göre dizayn edicez. Dün sadece eşyalar açıldı yerleştirildi ve yerleri süpürüp sildik. Anca bu kadar vakit yetti. Daha mobilyalar falan silinecek. Hafta sonu kısmetse tüllerim geliyor, tv ünitem, mutfak masam geliyor
İnşallah pazartesi günü sizinle bir kısmını paylaşırım henüz halılarım yok
Evet kuzum öyle olması bizim için çok iyi oldu çok şükür Çok çok teşekkür ederim kuzum zaman çabuk geçiyor çok şükür daha dün asker şafağı sayarken şimdi düğünüme 1 ay kaldı diyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Evimizde huzurumuz olsun, sağlığımız yerinde olsun yeterÇok şükür kuzum 1 aya zaman kala herşeyin halloluyor vallahi büyük rahatlık maşallah size her şey de gönlünce oldu Rabbim ağız tadıyla kullanmayı sağlıcakla huzurla eşinle oturmayı nasip etsin inşallah
Zaman içindeyken geçmiyor ama geçiyor demiştim değil mi aynı evreleri yaşadım hayal gibi kuzum farkındayım evinizde çok daha farklı duygular yaşayacaksın değiyor herşeye çok şükür dediğin gibi sağlık huzur aşk olsun yeter insanaEvet kuzum öyle olması bizim için çok iyi oldu çok şükür Çok çok teşekkür ederim kuzum zaman çabuk geçiyor çok şükür daha dün asker şafağı sayarken şimdi düğünüme 1 ay kaldı diyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Evimizde huzurumuz olsun, sağlığımız yerinde olsun yeter
Hala daha inanması çok güç o evin bizim evin olduğunu kabul etmek. Koşuşturmadan falan anlamıyoruz ama düğünden sonra herşeyi daha iyi anlıycazZaman içindeyken geçmiyor ama geçiyor demiştim değil mi aynı evreleri yaşadım hayal gibi kuzum farkındayım evinizde çok daha farklı duygular yaşayacaksın değiyor herşeye çok şükür dediğin gibi sağlık huzur aşk olsun yeter insana
Evet kuzum bizde bile hala şaşkınlık var sanki otelde gibiyiz dağılacakmışız gibi sonra evlerimizeama bağlanıyor insan evini arıyor vallahi ailelere gidince anlıyorsun artık ufaktan özlem geçmiyor ama alışılıyorHala daha inanması çok güç o evin bizim evin olduğunu kabul etmek. Koşuşturmadan falan anlamıyoruz ama düğünden sonra herşeyi daha iyi anlıycaz
Evet kuzum bizde bile hala şaşkınlık var sanki otelde gibiyiz dağılacakmışız gibi sonra evlerimizeama bağlanıyor insan evini arıyor vallahi ailelere gidince anlıyorsun artık ufaktan özlem geçmiyor ama alışılıyor
Nişanlım çok fazla benimsedi. Dün saat olmuş 10:30 işleri uzadığı için gelip göremedi evi. Beni aradı kapının önündeyim ben, anahtarım yok gelsene eve bakıcam diye Dedim git yat ne evi, yarın bakarsın. Ya banane zor dayandım çatlıycam meraktan diyo Halbuki tüm eşyaların resmini atmıştım ona
Çok şükür böyle ilgili olması bile beni mutlu ediyor Düğünümüzü de sorunsuz atlatırsak gelsin tatill
Çeyizimin bir kısmı sanırım bu hafta sonu gidecek. Çeyiz çıkarma gibi bir durum olmayacak bizde. Sonuçta yan bina
Pazar günü götürücez sanırım kuzum hepsi olmasa da büyük bir kısmı gidecek gibiKuzum insan öyle oluyor tabi ki ilgili olması o heyecanı çok güzel insan ayrıca mutlu oluyor İnşallah geriye kalan herşeyde sorunsuz olur
Sen dayanamazsın zaten bugünden başlarsın kesin götürmeye mantıklı yan bina olunca
Götürün çıksın aradan kuzum arada üzerlerinden tozlarını alırsınız kafanız rahat olur annen çok sevinçlidir kesin yan binasındasın annelerin en büyük hayali olmalıPazar günü götürücez sanırım kuzum hepsi olmasa da büyük bir kısmı gidecek gibi
Götürün çıksın aradan kuzum arada üzerlerinden tozlarını alırsınız kafanız rahat olur annen çok sevinçlidir kesin yan binasındasın annelerin en büyük hayali olmalı
Maşallah Rabbim daha çok mutlu etsin kuzum insan mutlu olmaz mı
Aynen kuzum yavaş yavaş hallederim çünkü biranda olunca insan çok yoruluyor Aynen annem baya mutlu Bende çok mutluyum valla en azından bildiğim yerdeyim
Dimii Çok şükürMaşallah Rabbim daha çok mutlu etsin kuzum insan mutlu olmaz mı
Dimii Çok şükür