- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Aynen öyle kuzum her söylediğine noktasına kadar katılıyorum. Şu yazdıklarının 1/3 nü bile uygulasalar görürler zaten farkı ama hiç sanmıyorum. Bir çok kişi için hamile olmanın önemi bile yok. Hala harıl harıl temizlik yapar aman doktor ne bilecek diyerek devam ederler. Çok kızıyorum böyle insanlara. Tabikide temizlik yapılmalı edilmeli ama hamile bir insanın eşyaların yerini değiştirmek kadar, ağır birşey kaldırmak kadar ileri gitmesi aklından şüphesi olduğunu gösterir. Ne diyelim Allah herkese aklını, fikrini güzel şeyler için kullanmayı nasip etsin. Fitne, fesatlık, kötü şeyler için değil
Amin kuzum inşallah arkadaşıma sürekli otur otur demekten canım çıktı doktor hareketi yasakladı tehlikeli dönemleri diye ama laf anlatamıyorsun kuzenim sigara içiyormuş günde 1 tane falan doktor bir şey demedi 1 taneye diyor Allahım diyorum ne diyeyimeşime diyorum ki ben hamile kalsam pamuklara saracaksın vallahi ben bencilimdir önce kendim yani bebişim olurKorkuyorum zaten yandık ki ne yandık diyor