- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hangi hafta sonum yoğun değil ki bir daha ki hafta sonu da annemin doğum günü ya bizde ya annemlerde kutlama yaparız aile arasında biz hiç dinlenemiyoruz daha yemeğe ya da çaya alacağım 2 arkadaş grubumuz daha var bitmiyor anam ev görmelersen yoğunsun baya
Hahahhaa dimmiiiiiiiHangi hafta sonum yoğun değil ki bir daha ki hafta sonu da annemin doğum günü ya bizde ya annemlerde kutlama yaparız aile arasında biz hiç dinlenemiyoruz daha yemeğe ya da çaya alacağım 2 arkadaş grubumuz daha var bitmiyor anam ev görmeler
Ohh deniz en güzeli aslında havalar böyleyken bu ay gitmeli ama bizim uzak temiz yerler oraya da araba istiyor insan bakalım Tekirdağ da bir akrabamız yeni eve taşındı görmeye gideceğiz yakında onu oralarda girerim artıkHahahhaa dimmiiiiiii
Gerçi sana diyorum benimde senden bi farkım yok
Adam gibi oturupta evde keyif yapamadım, sürekli bişey cıkıyor. Eş de vardiyalı olunca göçebe gibi oluyo insan , hafta sonu denize gidicez hazırlık yapcam mesela bugün yarın. Pazar günü de öyle gidicek
Ağva İstanbul sınırları içinde. Size uzak mı? Biz Ağva ya gideriz hep.Ohh deniz en güzeli aslında havalar böyleyken bu ay gitmeli ama bizim uzak temiz yerler oraya da araba istiyor insan bakalım Tekirdağ da bir akrabamız yeni eve taşındı görmeye gideceğiz yakında onu oralarda girerim artık
Bende bu ay gitme taraftarıyım bakalımAğva İstanbul sınırları içinde. Size uzak mı? Biz Ağva ya gideriz hep.
Bari bu ay gidince işinize yarasın
Olmadı araç kiralayın. Gidin keyif yapın :)Bende bu ay gitme taraftarıyım bakalımAğva az uzak tabi Beylikdüzünde oturduğumuzu düşünürsek ee arabamızda yok
İnşallah bir gün canım şu aralar az sıkışığız bakalım nasipse kurban bayramında bir kaçamak yapacağız o yüzden çok açılmayalım 1 ay diyoruzOlmadı araç kiralayın. Gidin keyif yapın :)
Bi tanıdğın kız yaptırmıştı, içekliydi. erkek tarafına mavi kız tarafına pembe düşünmüştün hani
Çok güzel bir tarih kuzum düğün tarihinizle de çok uyumlu 3 lerden gidiyorsunuz maşallah
Hıı evet hatırladım şimdi kuzum. Bilmem nişanlım daha sade birşeyler olsun istedi daha doğrusu o tek sayfalık diye fazla mı basit acaba dediKarar vermedik yani henüz
**
Merhaba kızçeler
Karşınızda nikah gününü de almış bir gelin adayı var
Kısmetse 3 Eylül 2015 te nikahımız olacak
Evet düğün tarihimizle uyumlu olsun diye öyle istedikÇok güzel bir tarih kuzum düğün tarihinizle de çok uyumlu 3 lerden gidiyorsunuz maşallah
Evet düğün tarihimizle uyumlu olsun diye öyle istedikÇok teşekkür ederim kuzum
Hıı evet hatırladım şimdi kuzum. Bilmem nişanlım daha sade birşeyler olsun istedi daha doğrusu o tek sayfalık diye fazla mı basit acaba dediKarar vermedik yani henüz
**
Merhaba kızçeler
Karşınızda nikah gününü de almış bir gelin adayı var
Kısmetse 3 Eylül 2015 te nikahımız olacak
Aminn canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah utandırmasın 1 aydan az var nikahınıza.hadi bakalım :)
İyiyim canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız?
Pek giremiyorum siteye malum son 5 günüm
Çok değişik duygularım bu ara
Eve gelirken yolda ağlıyorum bazen
Bir yandan da stres mutluluk heyecan:)
Cumartesi gelinliğimi aldım.Dün eşyalarım gitti.Bulaşık makinem gelmediği içim mutfağı yerleştiremedik.
Bir de imam nikahımız kıyıldı
Selam kızlar nasılsınız?
Pek giremiyorum siteye malum son 5 günüm
Çok değişik duygularım bu ara
Eve gelirken yolda ağlıyorum bazen
Bir yandan da stres mutluluk heyecan:)
Cumartesi gelinliğimi aldım.Dün eşyalarım gitti.Bulaşık makinem gelmediği içim mutfağı yerleştiremedik.
Bir de imam nikahımız kıyıldı
Günaydın hayırlı haftalar
Canım eminim herşeyin harika oluyor merakla bekliyorum resimlerini maşallah erkenden geliyorlar eksiklerine ona göre bakıp alırsın son günler kafan rahat olacak
ooo ne güzel herşey yolunda kuzum çok sevindim maşallahh
Herkeslere Günaydınlar
Hafta sonum epey yoğun geçti. Evimin tüm perdelerini, storlarını sipariş verdim. Yatak örtümü (bayıldım yatak örtüme) ve yatağımızı aldık
Beyaz eşyalarımızın getirilmesi için mağaza ile konuştuk. Nasipse salı günü gelecek hepsiYatak odam, yemek odam ve salon koltuk takımım, ve L koltuğumda salı günü geliyor
Halı baktım. Bir kaç tane beğendim ama kesin olarak karar vermedim bir kaç mağaza var oralara da bakıcam
Canım eminim herşeyin harika oluyor merakla bekliyorum resimlerini maşallah erkenden geliyorlar eksiklerine ona göre bakıp alırsın son günler kafan rahat olacakYatak hangi marka seçtiniz kuzum biz çok memnunuz vallahi yatağımızdan kalkasımız gelmiyor çok sıcakta olsa odamız Halı olarak sanatın halılarını öneririm ne tüy ne bir şey maşallahları var hiç yormuyorlar beni
Evet kuzum inşallah rahat olucam
Böyle olması bizim içinde çok iyi oldu son günlerde dinlenmiş ve stresten birazda olsa uzak olucaz, en azından eşya konusunda
Tüllerime bayıldım bayıldımmm çok şükür gönlüme göre oldu. Yatak örtümde tülüm takım gibi olacakYatak örtüme ayrıca bayıldım her yerde aradım bulamadım, karşıma çıktı resmen
Kuzum yatağımın markasını hatırlamıyorum. L koltuğu altığımız yerden aldık. Bizimkide gayet iyi hoşumuza gitti. Çift taraflı, tam ortopedik, yazlık kışlık olarak 2 taraflı, kumaş kalitesi de oldukça güzeldi, kenarları tay tüyü. Beğenerek aldık inşallah memnunda kalırızBi tane yeni evli çift vardı onlar kullanıyorlarmış çok memnunuz dedi.
Halı olarak dün şansıma Sanat halı mağazası vardı tanıdık onuda dün farkettim Sanat halı olduğunuOradan baktık. Bi tane beğendim salon için ellerinde kalmamış. Biraz daha bakıcam Sen ne kadara aldın kuzum halını ? Senin halını da gördüm oradan dank etti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?