2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hahahhaa dimmiiiiiii

Gerçi sana diyorum benimde senden bi farkım yok
Adam gibi oturupta evde keyif yapamadım, sürekli bişey cıkıyor. Eş de vardiyalı olunca göçebe gibi oluyo insan , hafta sonu denize gidicez hazırlık yapcam mesela bugün yarın. Pazar günü de öyle gidicek

Ohh deniz en güzeli aslında havalar böyleyken bu ay gitmeli ama bizim uzak temiz yerler oraya da araba istiyor insan bakalım Tekirdağ da bir akrabamız yeni eve taşındı görmeye gideceğiz yakında onu oralarda girerim artık

Ağva İstanbul sınırları içinde. Size uzak mı? Biz Ağva ya gideriz hep.

Bari bu ay gidince işinize yarasın

Bi tanıdğın kız yaptırmıştı, içekliydi. erkek tarafına mavi kız tarafına pembe düşünmüştün hani

Hıı evet hatırladım şimdi kuzum. Bilmem nişanlım daha sade birşeyler olsun istedi daha doğrusu o tek sayfalık diye fazla mı basit acaba dedi Karar vermedik yani henüz

**

Merhaba kızçeler

Karşınızda nikah gününü de almış bir gelin adayı var

Kısmetse 3 Eylül 2015 te nikahımız olacak

Çok güzel bir tarih kuzum düğün tarihinizle de çok uyumlu 3 lerden gidiyorsunuz maşallah

Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın 1 aydan az var nikahınıza.hadi bakalım :)

Selam kızlar nasılsınız?
Pek giremiyorum siteye malum son 5 günüm
Çok değişik duygularım bu ara
Eve gelirken yolda ağlıyorum bazen
Bir yandan da stres mutluluk heyecan:)

Cumartesi gelinliğimi aldım.Dün eşyalarım gitti.Bulaşık makinem gelmediği içim mutfağı yerleştiremedik.

Bir de imam nikahımız kıyıldı

İyiyim canım sen nasılsınSon 1 haftayı bilirim Rabbim yardımcın olsun her türlü duygu mevcut ama evine girdiğinde hepsi geçecek günün 1 kere olduğunu ve hiç bir şey can sıkılmaması gerektiğini düşün anı yaşaHayırlı olsun nikahınızda Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin

ooo ne güzel herşey yolunda kuzum çok sevindim maşallahh
Günaydın hayırlı haftalar

Herkeslere Günaydınlar

Hafta sonum epey yoğun geçti. Evimin tüm perdelerini, storlarını sipariş verdim. Yatak örtümü (bayıldım yatak örtüme) ve yatağımızı aldık

Beyaz eşyalarımızın getirilmesi için mağaza ile konuştuk. Nasipse salı günü gelecek hepsi Yatak odam, yemek odam ve salon koltuk takımım, ve L koltuğumda salı günü geliyor

Halı baktım. Bir kaç tane beğendim ama kesin olarak karar vermedim bir kaç mağaza var oralara da bakıcam

Canım eminim herşeyin harika oluyor merakla bekliyorum resimlerini maşallah erkenden geliyorlar eksiklerine ona göre bakıp alırsın son günler kafan rahat olacakYatak hangi marka seçtiniz kuzum biz çok memnunuz vallahi yatağımızdan kalkasımız gelmiyor çok sıcakta olsa odamızHalı olarak sanatın halılarını öneririm ne tüy ne bir şey maşallahları var hiç yormuyorlar beni

Evet kuzum inşallah rahat olucam

Böyle olması bizim içinde çok iyi oldu son günlerde dinlenmiş ve stresten birazda olsa uzak olucaz, en azından eşya konusunda

Tüllerime bayıldım bayıldımmm çok şükür gönlüme göre oldu. Yatak örtümde tülüm takım gibi olacak Yatak örtüme ayrıca bayıldım her yerde aradım bulamadım, karşıma çıktı resmen

Kuzum yatağımın markasını hatırlamıyorum. L koltuğu altığımız yerden aldık. Bizimkide gayet iyi hoşumuza gitti. Çift taraflı, tam ortopedik, yazlık kışlık olarak 2 taraflı, kumaş kalitesi de oldukça güzeldi, kenarları tay tüyü. Beğenerek aldık inşallah memnunda kalırız Bi tane yeni evli çift vardı onlar kullanıyorlarmış çok memnunuz dedi.

Halı olarak dün şansıma Sanat halı mağazası vardı tanıdık onuda dün farkettim Sanat halı olduğunu Oradan baktık. Bi tane beğendim salon için ellerinde kalmamış. Biraz daha bakıcam Sen ne kadara aldın kuzum halını ? Senin halını da gördüm oradan dank etti zaten

Yatak örtünün modelini görmek isterim kuzu elinde resmi varsa herşeyin gönlüne göre olması çok güzelOnlar memnunlarsa ki detayları içeriği güzel kuzum yatağın daha ne olsunHangi halımı soruyorsun kuzum şimdi sabit fiyatları farklıydı indirimden farklı aldık sanki salon halım 400 ya da 350 TL ye gelmişti ama yanlış hatırlamıyorsam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…