700 adet davetiye acaba ne kadr olur? :s
Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuşBu baktığım Ela davetiye kataloğu canım Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor
Kısmetse 13 Eylülde canım
Aminn kuzumm
Hangisiydi acabaNasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan
400-450 tl civarında tutar canım. Ben uygun davetiyelere baktım yani 100 adeti 60-70 tl arası olanlara baktım. 100 adet 90 tl olan bir davetiye beğenirsen tabi ki daha fazla tutar700 adet davetiye acaba ne kadr olur? :s
Bi tanıdğın kız yaptırmıştı, içekliydi. erkek tarafına mavi kız tarafına pembe düşünmüştün hani
Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuşBu baktığım Ela davetiye kataloğu canım Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor
Kısmetse 13 Eylülde canım
Aminn kuzumm
Hangisiydi acabaNasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan
Günaydın canım hayırlı cumalar :)Günaydın hayırlı cumalar herkese
Nasılsın canımGünaydın canım hayırlı cumalar :)
Çok iyiyim canım, seni sormalıNasılsın canım
İyiyim bende canım hafta sonuna geldim göbek atıyorumÇok iyiyim canım, seni sormalı
Günaydın hayırlı cumalar herkese
Günaydın canım hayırlı cumalar :)
cumartesi çalışmıyor musun artık?İyiyim bende canım hafta sonuna geldim göbek atıyorum
GünaydınGünaydın fıstıklaaarrr
Nasılsın canımGünaydın fıstıklaaarrr
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınn. Bugün yine çok sıcak var yaaNasılsın canım
Olsun yarım gün çalışıyorumcumartesi çalışmıyor musun artık?
ben yarın göbek atcam
Bir türlü normale dönemedi yanıyorumİyiyim çok şükür canım sen nasılsınn. Bugün yine çok sıcak var yaa
He evet senin yarım gündüüüOlsun yarım gün çalışıyorum
He evet senin yarım gündüüü
Napcan bakalım hafta sonu :)
sen yoğunsun bayaCumartesi epilasyonuma gideceğim ta Nişantaşı taraflarına bu sıcaktaPazar uzun zamandır bize ev görmeye gelmek isteyen arkadaşı vardı eşimin davet ettik gelirlerse kahvaltıya onları ağırlayacağım araç bulabilseydik deniz gidesimiz var çok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?