• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Boğazım ağrıyor az birazda halsizlik var klima çarpıyor sanırım ama onsuzda yaşanmıyor işte:KK51::KK53:

Sevindim kuzum güle güle kullansın nişanlın çoğu şeyi hallediyorsunuz ohh üstünüzden yükler kalkıyor birer birer maşallah:nazar::KK60:
Aaa geçmiş olsun kuzum çok dikkat et. Klima kötü yapıyor evet onsuzda olmuyor malesef. Bir sıcak bir soğuk derken bünye sarsılıyor.

Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür onuda hallettik :KK16: Nasipse yarında nikah günümüzü alıyoruz :KK16: Salı günü de tüm eşyalarımız geliyor :KK22:

Günaydın hanımlar , nasılsınız bakalım :)

Büş, aldınız mı tarihinizi :)

Dün alamadık kuzum. Kan tahlili 1 gün sonra yani bugün öğleden sonra çıkıyor. Hemde vesikalık foto çekilmemiştik o çok sorun değil gerçi de. Kan tahlilinden dolayı tarih alamadık ertelendi. Onun dışında akciğer filmi falan çektirdik sonuçlarını aldık. Nasipse yarın sabahtan günümüzü alıyoruz :KK16:

Aaa geçmiş olsun kuzum çok dikkat et. Klima kötü yapıyor evet onsuzda olmuyor malesef. Bir sıcak bir soğuk derken bünye sarsılıyor.

Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür onuda hallettik :KK16: Nasipse yarında nikah günümüzü alıyoruz :KK16: Salı günü de tüm eşyalarımız geliyor :KK22:
Sağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyor:KK70:

Çok güzel canımcım ya maşallah hızlı ilerliyorsunuz son günler rahat geçireceksin inşallah:KK19:

Slm hatunlar nasılsınızz. İlk zamanlar bu topiğe takılırdım :) çoğu kişi evlilk hazırlığı yapıyordu o dönemlerde bende bi hareket olmayınca daha girmedim :D

Sağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyor:KK70:

Çok güzel canımcım ya maşallah hızlı ilerliyorsunuz son günler rahat geçireceksin inşallah:KK19:
Valla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo :KK53: Bi türlü susuzluğum dinmiyor :KK53:

Evet kuzum Rabbime şükürler olsun ki herşeyimiz yolunda gidiyor. Aksilik olmadan :KK16:

Dün davetiye baktık daha doğrusu önceden ben bakmıştım nişanlıma da gösterdim. Aklımızda 1 tane davetiye var aslında bunların içinden ama sizce hangisi güzel :KK16:

Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik :KK16: Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem
20150805_133128.jpg

20150805_133117.jpg

20150805_133104.jpg

20150805_133051.jpg

Slm hatunlar nasılsınızz. İlk zamanlar bu topiğe takılırdım :) çoğu kişi evlilk hazırlığı yapıyordu o dönemlerde bende bi hareket olmayınca daha girmedim :KK70:
Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamile :KK53:

Topiğin çoğunluğu şuan evli. Bir kaç kişi var bekar. Yakın zamanda evlenecek olanda 2 kişiyiz :KK16:

Sende durumlar nedir?

Valla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo :KK53: Bi türlü susuzluğum dinmiyor :KK53:

Evet kuzum Rabbime şükürler olsun ki herşeyimiz yolunda gidiyor. Aksilik olmadan :KK16:

Dün davetiye baktık daha doğrusu önceden ben bakmıştım nişanlıma da gösterdim. Aklımızda 1 tane davetiye var aslında bunların içinden ama sizce hangisi güzel :KK16:

Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik :KK16: Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem Eki Görüntüle 1599808

Eki Görüntüle 1599806

Eki Görüntüle 1599802

Eki Görüntüle 1599800

Bende su içiyorum bol bol ama :KK50::KK53:

Kuzum ben kare sevdiğimden tabisi 2.model hoşuma gitti çok tatlı onun haricinde 1.model de çok güzel duruyor:KK200:

Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik :KK16: Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem Eki Görüntüle 1599808

Eki Görüntüle 1599806

Eki Görüntüle 1599802

Eki Görüntüle 1599800

bende 1. ve 2. modeli çok beğendim kuzu yanlız eğer 1. model olursa iç yazı sitilini değitirt daa zarif bi punto kulansınlar çok şeker olur. Nerden baktın bunları fiyatları nedir kuzu bende bakıyorumda davetiye :P

Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamile :KK53:

Topiğin çoğunluğu şuan evli. Bir kaç kişi var bekar. Yakın zamanda evlenecek olanda 2 kişiyiz :KK16:

Sende durumlar nedir?

Vaaayyy beee geçi gitti onca zamaan. Bende 24 ekimde evleniyorum canım işte hazırlık felan yapıyorum eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öyle sizlerin ne zaman bakiyimm :)

Dün alamadık kuzum. Kan tahlili 1 gün sonra yani bugün öğleden sonra çıkıyor. Hemde vesikalık foto çekilmemiştik o çok sorun değil gerçi de. Kan tahlilinden dolayı tarih alamadık ertelendi. Onun dışında akciğer filmi falan çektirdik sonuçlarını aldık. Nasipse yarın sabahtan günümüzü alıyoruz :KK16:
hadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)

Eki Görüntüle 1599806

Eki Görüntüle 1599802

Eki Görüntüle 1599800

daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldı:KK37:

bende 1. ve 2. modeli çok beğendim kuzu yanlız eğer 1. model olursa iç yazı sitilini değitirt daa zarif bi punto kulansınlar çok şeker olur. Nerden baktın bunları fiyatları nedir kuzu bende bakıyorumda davetiye :p

Vaaayyy beee geçi gitti onca zamaan. Bende 24 ekimde evleniyorum canım işte hazırlık felan yapıyorum eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öyle sizlerin ne zaman bakiyimm :)

Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuş :KK53: Bu baktığım Ela davetiye kataloğu canım :KK16: Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor :KK16:

Kısmetse 13 Eylülde canım :KK16:

hadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)
Aminn kuzumm :KK200:
daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldı:KK37:

Hangisiydi acaba :KK64: Nasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan

Back