Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa geçmiş olsun kuzum çok dikkat et. Klima kötü yapıyor evet onsuzda olmuyor malesef. Bir sıcak bir soğuk derken bünye sarsılıyor.Boğazım ağrıyor az birazda halsizlik var klima çarpıyor sanırım ama onsuzda yaşanmıyor işte
Sevindim kuzum güle güle kullansın nişanlın çoğu şeyi hallediyorsunuz ohh üstünüzden yükler kalkıyor birer birer maşallah
Günaydın hanımlar , nasılsınız bakalım :)
Büş, aldınız mı tarihinizi :)
Sağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyorAaa geçmiş olsun kuzum çok dikkat et. Klima kötü yapıyor evet onsuzda olmuyor malesef. Bir sıcak bir soğuk derken bünye sarsılıyor.
Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür onuda hallettik Nasipse yarında nikah günümüzü alıyoruz Salı günü de tüm eşyalarımız geliyor
Günaydın hanımlar , nasılsınız bakalım :)
Büş, aldınız mı tarihinizi :)
Valla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo Bi türlü susuzluğum dinmiyorSağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyor
Çok güzel canımcım ya maşallah hızlı ilerliyorsunuz son günler rahat geçireceksin inşallah
Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamileSlm hatunlar nasılsınızz. İlk zamanlar bu topiğe takılırdım :) çoğu kişi evlilk hazırlığı yapıyordu o dönemlerde bende bi hareket olmayınca daha girmedim
Bende su içiyorum bol bol amaValla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo Bi türlü susuzluğum dinmiyor
Evet kuzum Rabbime şükürler olsun ki herşeyimiz yolunda gidiyor. Aksilik olmadan
Dün davetiye baktık daha doğrusu önceden ben bakmıştım nişanlıma da gösterdim. Aklımızda 1 tane davetiye var aslında bunların içinden ama sizce hangisi güzel
Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem Eki Görüntüle 1599808
Eki Görüntüle 1599806
Eki Görüntüle 1599802
Eki Görüntüle 1599800
Bende su içiyorum bol bol ama
Kuzum ben kare sevdiğimden tabisi 2.model hoşuma gitti çok tatlı onun haricinde 1.model de çok güzel duruyor
Valla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo Bi türlü susuzluğum dinmiyor
Evet kuzum Rabbime şükürler olsun ki herşeyimiz yolunda gidiyor. Aksilik olmadan
Dün davetiye baktık daha doğrusu önceden ben bakmıştım nişanlıma da gösterdim. Aklımızda 1 tane davetiye var aslında bunların içinden ama sizce hangisi güzel
Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem Eki Görüntüle 1599808
Eki Görüntüle 1599806
Eki Görüntüle 1599802
Eki Görüntüle 1599800
Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamile
Topiğin çoğunluğu şuan evli. Bir kaç kişi var bekar. Yakın zamanda evlenecek olanda 2 kişiyiz
Sende durumlar nedir?
hadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)Dün alamadık kuzum. Kan tahlili 1 gün sonra yani bugün öğleden sonra çıkıyor. Hemde vesikalık foto çekilmemiştik o çok sorun değil gerçi de. Kan tahlilinden dolayı tarih alamadık ertelendi. Onun dışında akciğer filmi falan çektirdik sonuçlarını aldık. Nasipse yarın sabahtan günümüzü alıyoruz
dizi izliyorum genellikleİyiyim boncuk sen nasılsın nerelerdesin hiç gelmedin
daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldıValla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo Bi türlü susuzluğum dinmiyor
Eki Görüntüle 1599806
Eki Görüntüle 1599802
Eki Görüntüle 1599800
Birileri varken nasıl izliyorsun canım yadizi izliyorum genellikle
arada bakıyorum aama yanımda birileri varken yazamıyorum
kulaklığım varrrrrrBirileri varken nasıl izliyorsun canım ya
Ekranın görünmüyor yani ohh bizim gerçei her şey engelli face falan hiç bir şey açılmıyor video namınakulaklığım varrrrrr
yanıma doğru gelmedikleri sürece ekranı görmezler,şanslıyımEkranın görünmüyor yani ohh bizim gerçei her şey engelli face falan hiç bir şey açılmıyor video namına
Benimde ekranımı göremiyorlar genelde yanıma gelmedikleri sürece ne yapalım KK da yasak yok ona bakıyorum haber sitelerine falan yazıyorum çatır çatır henüz laf duymadımyanıma doğru gelmedikleri sürece ekranı görmezler,şanslıyım
hadi yaaaa, sıkılıyosundur
bende 1. ve 2. modeli çok beğendim kuzu yanlız eğer 1. model olursa iç yazı sitilini değitirt daa zarif bi punto kulansınlar çok şeker olur. Nerden baktın bunları fiyatları nedir kuzu bende bakıyorumda davetiye
Vaaayyy beee geçi gitti onca zamaan. Bende 24 ekimde evleniyorum canım işte hazırlık felan yapıyorum eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öyle sizlerin ne zaman bakiyimm :)
Aminn kuzummhadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)
daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldı