• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yatak örtünün modelini görmek isterim kuzu elinde resmi varsa herşeyin gönlüne göre olması çok güzel:nazar::21:Onlar memnunlarsa ki detayları içeriği güzel kuzum yatağın daha ne olsun:KK50:Hangi halımı soruyorsun kuzum şimdi sabit fiyatları farklıydı indirimden farklı aldık sanki salon halım 400 ya da 350 TL ye gelmişti ama yanlış hatırlamıyorsam kuzum:KK16:
Elimde resim var ama pudra renginin var kuzum. O seriliydi onu çektim ama krem olanını aldım. Atarım sana özelden resmini. Salon halın kuzum. Kaç m2 di birde?

karaca shop home ne zamanları indirime giriyo kızlar bilen vvarmı

Selam güzellikler, iyi haftalar :KK68:

Nasılsınız bakalım?

Skocum ve Büşüm herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim. Çok az kaldı yeni bi hayata:KK68:

Duygularınızı cok iyi anlıyorum. Herşey güzel olacak kızlar:KK68:

Maaşallah canım benim :) ne zaman gelinlik provan? nikah kıyafetini naptın?
Gelinlik provam için azıcık daha var kuzum. Korsem dikiliyor şuan en önemli kısmı zaten. Biraz uzun sürüyor dedi ama gelinliğin en önemli kısmı olduğu için kalan kısmı çok uzun sürmüyor dedi. Nikah kıyafeti içinde nasipse bu hafta sonu bakmayı düşünüyorum :KK16:

Gelinlik provam için azıcık daha var kuzum. Korsem dikiliyor şuan en önemli kısmı zaten. Biraz uzun sürüyor dedi ama gelinliğin en önemli kısmı olduğu için kalan kısmı çok uzun sürmüyor dedi. Nikah kıyafeti içinde nasipse bu hafta sonu bakmayı düşünüyorum :KK16:
hmm..

ayakkabı ve çiçek?

ayakkabı ve çiçek?
Ayakkabımı buldum ama denemedim henüz. Eğer rahatsa onu alıcam. Çiçek konusunda da sana daha önce demiştim bizim burada büyük pendik pazarı var. Orada el çiçeklerini 20 tl ye satıyolar yada sen istediğin çiçeklerle kombin yapıyorsun. Bu hafta olmazsa haftaya c.tesi gideceğim :KK16:

Biz neden burdan konuşuyoruz yahu :KK53: Gel whatsapp a :KK53:

Ayakkabımı buldum ama denemedim henüz. Eğer rahatsa onu alıcam. Çiçek konusunda da sana daha önce demiştim bizim burada büyük pendik pazarı var. Orada el çiçeklerini 20 tl ye satıyolar yada sen istediğin çiçeklerle kombin yapıyorsun. Bu hafta olmazsa haftaya c.tesi gideceğim :KK16:

Biz neden burdan konuşuyoruz yahu :KK53: Gel whatsapp a :KK53:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

haklısııııınnn:KK48:

Kızlar okuyorum ama tek tek yorum yazamıyorum kusura bakmayın
Öptüm hepinizi

Günaydınlarr :KK54:

Bugün eşyalarım geliyorrr :KK28:

Günaydın tatlım, nasılsın?
Ben 1 haftadır Türkiye deyim, baya hareketli ve yorucu geçti ama çok keyifliydi... Merzifon, Amasya,Samsun, Bursa, Izmit ve bu hafta Istanbul da kalıyoruz. Benim akrabalarım var burda.

Sen ne yaptın canım? Herşey hazır mı?

Günaydın tatlım, nasılsın?
Ben 1 haftadır Türkiye deyim, baya hareketli ve yorucu geçti ama çok keyifliydi... Merzifon, Amasya,Samsun, Bursa, Izmit ve bu hafta Istanbul da kalıyoruz. Benim akrabalarım var burda.

Sen ne yaptın canım? Herşey hazır mı?
İyiyim canım çok şükür seni sormalı?

Maşallah baya iyi gezmişsin. Benimde bugün eşyalarım geliyor nasipse. Herşey tamam çok şükürr :KK16: Sıra sıra herşeyimizi erkenden hallettik

Back