• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuş :KK53: Bu baktığım Ela davetiye kataloğu canım :KK16: Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor :KK16:

Kısmetse 13 Eylülde canım :KK16:

Aminn kuzumm :KK200:

Hangisiydi acaba :KK64: Nasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan
700 adet davetiye acaba ne kadr olur? :s

700 adet davetiye acaba ne kadr olur? :s
400-450 tl civarında tutar canım. Ben uygun davetiyelere baktım yani 100 adeti 60-70 tl arası olanlara baktım. 100 adet 90 tl olan bir davetiye beğenirsen tabi ki daha fazla tutar :KK16: O yüzden davetiyeni beğenip matbaalara sorman lazım. Her biri farklı fiyat verebiliyor :KK16:

Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuş :KK53: Bu baktığım Ela davetiye kataloğu canım :KK16: Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor :KK16:

Kısmetse 13 Eylülde canım :KK16:

Aminn kuzumm :KK200:

Hangisiydi acaba :KK64: Nasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan
Bi tanıdğın kız yaptırmıştı, içekliydi. erkek tarafına mavi kız tarafına pembe düşünmüştün hani

He evet senin yarım gündüüü :KK9:

Napcan bakalım hafta sonu :)

Cumartesi epilasyonuma gideceğim ta Nişantaşı taraflarına bu sıcakta:110:Pazar uzun zamandır bize ev görmeye gelmek isteyen arkadaşı vardı eşimin davet ettik gelirlerse kahvaltıya onları ağırlayacağım araç bulabilseydik deniz gidesimiz var çok sıcak:KK53:

Cumartesi epilasyonuma gideceğim ta Nişantaşı taraflarına bu sıcakta:110:Pazar uzun zamandır bize ev görmeye gelmek isteyen arkadaşı vardı eşimin davet ettik gelirlerse kahvaltıya onları ağırlayacağım araç bulabilseydik deniz gidesimiz var çok sıcak:KK53:
sen yoğunsun baya :KK48:

Back