Elimde resim var ama pudra renginin var kuzum. O seriliydi onu çektim ama krem olanını aldım. Atarım sana özelden resmini. Salon halın kuzum. Kaç m2 di birde?Yatak örtünün modelini görmek isterim kuzu elinde resmi varsa herşeyin gönlüne göre olması çok güzelOnlar memnunlarsa ki detayları içeriği güzel kuzum yatağın daha ne olsun Hangi halımı soruyorsun kuzum şimdi sabit fiyatları farklıydı indirimden farklı aldık sanki salon halım 400 ya da 350 TL ye gelmişti ama yanlış hatırlamıyorsam kuzum
Tamam kuzum beklerimElimde resim var ama pudra renginin var kuzum. O seriliydi onu çektim ama krem olanını aldım. Atarım sana özelden resmini. Salon halın kuzum. Kaç m2 di birde?
Gönderdim kuzuTamam kuzum beklerimCanım standart 4 m2 oluyordu standart aldık özel bir m2 söylemedik
Bende baktım bayıldım aşkla güzel günlerde kullan inşallahGönderdim kuzu
Tamam kuzum sağol
Sağol kuzummBende baktım bayıldım aşkla güzel günlerde kullan inşallah
Bilmem mi aşkla yapılan herşey çok güzelSağol kuzummAminn..
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu
KesinlikleeBilmem mi aşkla yapılan herşey çok güzel
Selam güzellikler, iyi haftalar
Nasılsınız bakalım?
Skocum ve Büşüm herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim. Çok az kaldı yeni bi hayata
Duygularınızı cok iyi anlıyorum. Herşey güzel olacak kızlar
Maaşallah canım benim :) ne zaman gelinlik provan? nikah kıyafetini naptın?Sağol kuzum benimmÇok şükür kuzum herşey yolunda ilerliyor
Gelinlik provam için azıcık daha var kuzum. Korsem dikiliyor şuan en önemli kısmı zaten. Biraz uzun sürüyor dedi ama gelinliğin en önemli kısmı olduğu için kalan kısmı çok uzun sürmüyor dedi. Nikah kıyafeti içinde nasipse bu hafta sonu bakmayı düşünüyorumMaaşallah canım benim :) ne zaman gelinlik provan? nikah kıyafetini naptın?
hmm..Gelinlik provam için azıcık daha var kuzum. Korsem dikiliyor şuan en önemli kısmı zaten. Biraz uzun sürüyor dedi ama gelinliğin en önemli kısmı olduğu için kalan kısmı çok uzun sürmüyor dedi. Nikah kıyafeti içinde nasipse bu hafta sonu bakmayı düşünüyorum
Ayakkabımı buldum ama denemedim henüz. Eğer rahatsa onu alıcam. Çiçek konusunda da sana daha önce demiştim bizim burada büyük pendik pazarı var. Orada el çiçeklerini 20 tl ye satıyolar yada sen istediğin çiçeklerle kombin yapıyorsun. Bu hafta olmazsa haftaya c.tesi gideceğimayakkabı ve çiçek?
Ayakkabımı buldum ama denemedim henüz. Eğer rahatsa onu alıcam. Çiçek konusunda da sana daha önce demiştim bizim burada büyük pendik pazarı var. Orada el çiçeklerini 20 tl ye satıyolar yada sen istediğin çiçeklerle kombin yapıyorsun. Bu hafta olmazsa haftaya c.tesi gideceğim
Biz neden burdan konuşuyoruz yahuGel whatsapp a
Günaydınlarr
Bugün eşyalarım geliyorrr
İyiyim canım çok şükür seni sormalı?Günaydın tatlım, nasılsın?
Ben 1 haftadır Türkiye deyim, baya hareketli ve yorucu geçti ama çok keyifliydi... Merzifon, Amasya,Samsun, Bursa, Izmit ve bu hafta Istanbul da kalıyoruz. Benim akrabalarım var burda.
Sen ne yaptın canım? Herşey hazır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?