2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aaa geçmiş olsun kuzum çok dikkat et. Klima kötü yapıyor evet onsuzda olmuyor malesef. Bir sıcak bir soğuk derken bünye sarsılıyor.

Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür onuda hallettik Nasipse yarında nikah günümüzü alıyoruz Salı günü de tüm eşyalarımız geliyor

Günaydın hanımlar , nasılsınız bakalım :)

Büş, aldınız mı tarihinizi :)

Dün alamadık kuzum. Kan tahlili 1 gün sonra yani bugün öğleden sonra çıkıyor. Hemde vesikalık foto çekilmemiştik o çok sorun değil gerçi de. Kan tahlilinden dolayı tarih alamadık ertelendi. Onun dışında akciğer filmi falan çektirdik sonuçlarını aldık. Nasipse yarın sabahtan günümüzü alıyoruz

Sağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyor

Çok güzel canımcım ya maşallah hızlı ilerliyorsunuz son günler rahat geçireceksin inşallah

Slm hatunlar nasılsınızz. İlk zamanlar bu topiğe takılırdım :) çoğu kişi evlilk hazırlığı yapıyordu o dönemlerde bende bi hareket olmayınca daha girmedim

Sağol kuzum sıcak birşeyler içiyorum geçsin diye o zamanda içimden alevler çıkıyor

Çok güzel canımcım ya maşallah hızlı ilerliyorsunuz son günler rahat geçireceksin inşallah
Valla ben içiyorum bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyo Bi türlü susuzluğum dinmiyor

Evet kuzum Rabbime şükürler olsun ki herşeyimiz yolunda gidiyor. Aksilik olmadan

Dün davetiye baktık daha doğrusu önceden ben bakmıştım nişanlıma da gösterdim. Aklımızda 1 tane davetiye var aslında bunların içinden ama sizce hangisi güzel

Pek vaktimiz olmadığı için sadece 3 tane davetiye kataloğuna bakabildik Bugün internetten bakıp beğendiklerimi tekrardan not edicem

Slm hatunlar nasılsınızz. İlk zamanlar bu topiğe takılırdım :) çoğu kişi evlilk hazırlığı yapıyordu o dönemlerde bende bi hareket olmayınca daha girmedim
Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamile

Topiğin çoğunluğu şuan evli. Bir kaç kişi var bekar. Yakın zamanda evlenecek olanda 2 kişiyiz

Sende durumlar nedir?

Bende su içiyorum bol bol ama

Kuzum ben kare sevdiğimden tabisi 2.model hoşuma gitti çok tatlı onun haricinde 1.model de çok güzel duruyor

bende 1. ve 2. modeli çok beğendim kuzu yanlız eğer 1. model olursa iç yazı sitilini değitirt daa zarif bi punto kulansınlar çok şeker olur. Nerden baktın bunları fiyatları nedir kuzu bende bakıyorumda davetiye

Selam canım. O hanımlar şuan neredeyse hepsi hamile

Topiğin çoğunluğu şuan evli. Bir kaç kişi var bekar. Yakın zamanda evlenecek olanda 2 kişiyiz

Sende durumlar nedir?

Vaaayyy beee geçi gitti onca zamaan. Bende 24 ekimde evleniyorum canım işte hazırlık felan yapıyorum eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum öyle sizlerin ne zaman bakiyimm :)

hadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)

daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldı

Yazı tipleri değişecek canım bizde beğenmedik zaten kaba durmuş Bu baktığım Ela davetiye kataloğu canım Fiyatlar değişiyor. Kaç adet bastıracaksınız ona göre fiyat düşüyor yada çıkıyor

Kısmetse 13 Eylülde canım

hadi bakalım, ALLAH işlerinizi rast getirsinn:)
Aminn kuzumm
daha önceden göstermiştin bi model,benim aklım onda kaldı

Hangisiydi acaba Nasıl birşeydi kuzum? Çok fazla davetiye baktığım için hatırlayamadım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…