• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Siz keyif yapcaksınız yani ohh :21:

Menüm hazır gibi belki birşeyler eklerim farklı :KK76:

Makarna salatası ya da yalancı çerkez tavuğu
Mercimek köftesi (annem getirecek)
Peynirli poğaça
Ağlayan pasta
Arap kurabiyesi
Orhh nefis olacaktir eminim :KK28:
Bana aglayan pastadan ayirsana kiz bayilirimm :KK9:

Bende çok severim gel ayırayım:KK68:Ağlayan pastayla mezeyi akşam yapacağım geceden beklesin dolapta poğaçayla kurabiyeyi de sabah yapıp işe geleceğim maalesef akşam gidip daha evi çekicem sabah silicem falan:confused:

Süpersin yaa organizasyona bak !:KK19: Sen isi çözmüssün :KK9: bize de ögret :KK66:
Yok ben bu sefer pasta masta almayayim diyetteyim :KK53::KK53:

Nasılsın kuzum dün bir sürü işleri hallettiniz sanırım çok sevindim:KK68:
İyiyim kuzum sen nasılsın?

Evet çok şükür bir sürü işimizi hallettik hem ev hemde nikah işlemleri ile ilgili. Nişanlımın saatini de aldım aradan çıktı :KK16: Davetiye falan baktık baya yorucuydu ama çok şükür hallettik :KK16:

İyiyim kuzum sen nasılsın?

Evet çok şükür bir sürü işimizi hallettik hem ev hemde nikah işlemleri ile ilgili. Nişanlımın saatini de aldım aradan çıktı :KK16: Davetiye falan baktık baya yorucuydu ama çok şükür hallettik :KK16:

Boğazım ağrıyor az birazda halsizlik var klima çarpıyor sanırım ama onsuzda yaşanmıyor işte:KK51::KK53:

Sevindim kuzum güle güle kullansın nişanlın çoğu şeyi hallediyorsunuz ohh üstünüzden yükler kalkıyor birer birer maşallah:nazar::KK60:

Back