2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Siz keyif yapcaksınız yani ohh

Menüm hazır gibi belki birşeyler eklerim farklı

Makarna salatası ya da yalancı çerkez tavuğu
Mercimek köftesi (annem getirecek)
Peynirli poğaça
Ağlayan pasta
Arap kurabiyesi
Orhh nefis olacaktir eminim
Bana aglayan pastadan ayirsana kiz bayilirimm

Orhh nefis olacaktir eminim
Bana aglayan pastadan ayirsana kiz bayilirimm
Bende çok severim gel ayırayımAğlayan pastayla mezeyi akşam yapacağım geceden beklesin dolapta poğaçayla kurabiyeyi de sabah yapıp işe geleceğim maalesef akşam gidip daha evi çekicem sabah silicem falan

Bende çok severim gel ayırayımAğlayan pastayla mezeyi akşam yapacağım geceden beklesin dolapta poğaçayla kurabiyeyi de sabah yapıp işe geleceğim maalesef akşam gidip daha evi çekicem sabah silicem falan

Süpersin yaa organizasyona bak ! Sen isi çözmüssün bize de ögret
Yok ben bu sefer pasta masta almayayim diyetteyim

Günaydın Hanımlar

Biz dün evimizi boyadık, sonra temizledik. Mis gibi olduu

Nasılsın kuzum dün bir sürü işleri hallettiniz sanırım çok sevindim
İyiyim kuzum sen nasılsın?

Evet çok şükür bir sürü işimizi hallettik hem ev hemde nikah işlemleri ile ilgili. Nişanlımın saatini de aldım aradan çıktı Davetiye falan baktık baya yorucuydu ama çok şükür hallettik

Boğazım ağrıyor az birazda halsizlik var klima çarpıyor sanırım ama onsuzda yaşanmıyor işte

Sevindim kuzum güle güle kullansın nişanlın çoğu şeyi hallediyorsunuz ohh üstünüzden yükler kalkıyor birer birer maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…