• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim sıcaktam ölüyorum sen nasılsın:KK70:

İyiyim zuzu sen nasılsın :KK68:düğün telaşesindedir bence:KK16:

Bende iyiyim sükür , günleri sayiyorum Türkiye' ye gelmek için :KK76: Az kaldi, pazar gün Allah nasip ederse ordayizzz :KK55:

İyiyim bende, büro iyi de dışarı cıkınca felakettttt
Burasi soguk ya, bu sabah evden çiktigimda yagmur yagiyordu.... Biraz günes görelim Türkiye' ye gidince :KK73: Bembeyaz kaldik :KK70:

Bende iyiyim sükür , günleri sayiyorum Türkiye' ye gelmek için :KK76: Az kaldi, pazar gün Allah nasip ederse ordayizzz :KK55:

Burasi soguk ya, bu sabah evden çiktigimda yagmur yagiyordu.... Biraz günes görelim Türkiye' ye gidince :KK73: Bembeyaz kaldik :KK70:
Hayırlısıyla gel canım:KK68:Gel gel de nasıl yanılıyor gör bir şey söylemiyorum kendin yaşa görr:rolleyes: evine döndüğünde nefes alırsın artık:KK70:

Canımmm burdayım
Benim işim bazen büroda bazen dışarda
Bugün hep dışardaydım ve felaket bir gün gwçirdim
Ben ki sıcağı severim ben bile bayılvaktım sıcaktan
Canim benim yaa kendine dikkat et olur mu :KK17::KK17:
Kizlar beni korkutuyorsunuz, çok mu sicak ??? Ben asiri sicagi sevmem yaa :KK57: Bu pazar günü de Türkiye 'ye geliyorum.... Ne olacak benim halim :KK61:
Günaydınlar efenim hayırlı cumalar:KK68:

Gunaydin kizlar, nasilsiniz bugün bakayim ? Hayirli Cumalar size de :KK60:
Ben bir kaç günder izin öncesi bütünnnn evi temizliyorum, çok yoruldum. Isten aksamlari geliyorum, yemek yedikten sonra hoppp hemen is basina :KK14: Ama evi böyle temiz görmek süper. Bilmiyorum sizde de bu huy var mi ama ben izine gidince ev tertemiz olsun istiyorum. Gelince de üstten temizlik yaparim çünkü hafif tozlanmis olur ama hersey pirilpiril . Nevresimleri bile degistiriyorum ki geldigimizde mis gibi yatakta uyuyalim diye :KK28:

Nasılsın kuzu:KK68:
Gunaydin kizlar, nasilsiniz bugün bakayim ? Hayirli Cumalar size de :KK60:
Ben bir kaç günder izin öncesi bütünnnn evi temizliyorum, çok yoruldum. Isten aksamlari geliyorum, yemek yedikten sonra hoppp hemen is basina :KK14: Ama evi böyle temiz görmek süper. Bilmiyorum sizde de bu huy var mi ama ben izine gidince ev tertemiz olsun istiyorum. Gelince de üstten temizlik yaparim çünkü hafif tozlanmis olur ama hersey pirilpiril . Nevresimleri bile degistiriyorum ki geldigimizde mis gibi yatakta uyuyalim diye :KK28:

Bende bir yere gideceksem kalacaksam muhakkak evi toparlar temizler giderim ölümü var hastalığı var en güzeli:KK76:Yarın ev görmeye misafirlerim var rahat 10 kişi olacağız o yüzden menü oluşturuyorum:KK70:

Nasılsın kuzu:KK68:

Bende bir yere gideceksem kalacaksam muhakkak evi toparlar temizler giderim ölümü var hastalığı var en güzeli:KK76:Yarın ev görmeye misafirlerim var rahat 10 kişi olacağız o yüzden menü oluşturuyorum:KK70:

Ayni huy yanii :KK19:
10 kisi misafir masaAllah :KK45: Nasil bir menü düsünüyorsun ? :kk77:
Biz bu aksam annemdeyiz, yarinda kayinvalidelerde ordan gidecez havaalanina pazar sabahi daha yakin oldugu için :KK76:

Ayni huy yanii :KK19:
10 kisi misafir masaAllah :KK45: Nasil bir menü düsünüyorsun ? :kk77:
Biz bu aksam annemdeyiz, yarinda kayinvalidelerde ordan gidecez havaalanina pazar sabahi daha yakin oldugu için :KK76:
Siz keyif yapcaksınız yani ohh :21:

Menüm hazır gibi belki birşeyler eklerim farklı :KK76:

Makarna salatası ya da yalancı çerkez tavuğu
Mercimek köftesi (annem getirecek)
Peynirli poğaça
Ağlayan pasta
Arap kurabiyesi

Back