İyiyim sıcaktam ölüyorum sen nasılsın
İyiyim zuzu sen nasılsındüğün telaşesindedir bence
Burasi soguk ya, bu sabah evden çiktigimda yagmur yagiyordu.... Biraz günes görelim Türkiye' ye gidinceİyiyim bende, büro iyi de dışarı cıkınca felakettttt
Hayırlısıyla gel canımBende iyiyim sükür , günleri sayiyorum Türkiye' ye gelmek içinAz kaldi, pazar gün Allah nasip ederse ordayizzz
Burasi soguk ya, bu sabah evden çiktigimda yagmur yagiyordu.... Biraz günes görelim Türkiye' ye gidinceBembeyaz kaldik
İyiyim kuzum bende ne olsun. Bilgisayarıma format attım Windows 10 kurdumİyiyim kuzum sıcaktan mahvoldum sadece sen nasılsındün akşam yemek yaptım sıcaktan bayıldım erkenden
İyiyim kuzum sen nasılsın bakalım?
Maşallah daha iyi olmuştur kuzumİyiyim kuzum bende ne olsun. Bilgisayarıma format attım Windows 10 kurdum
Hayırlısıyla gel canımGel gel de nasıl yanılıyor gör bir şey söylemiyorum kendin yaşa görr evine döndüğünde nefes alırsın artık
Maşallah daha iyi olmuştur kuzum
Korkma kız gel gör diyorum
Dur kiz korkutma beniii
Müthiş olmuş bayıldım herkese tavsiye ederim
Benim bu işyerimdeki bilgisayarıma gerekli format zaten
Evet söylemeliyim
Söyle atsınlar
Benim bu işyerimdeki bilgisayarıma gerekli format zaten
Bekliyor seni TürkiyeGeliyorum zaten çok yakindaaa
Canim benim yaa kendine dikkat et olur muCanımmm burdayım
Benim işim bazen büroda bazen dışarda
Bugün hep dışardaydım ve felaket bir gün gwçirdim
Ben ki sıcağı severim ben bile bayılvaktım sıcaktan
Günaydınlar efenim hayırlı cumalar
Günaydınlarr
Nasılsın kuzuGünaydınlarr
Gunaydin kizlar, nasilsiniz bugün bakayim ? Hayirli Cumalar size de
Ben bir kaç günder izin öncesi bütünnnn evi temizliyorum, çok yoruldum. Isten aksamlari geliyorum, yemek yedikten sonra hoppp hemen is basinaAma evi böyle temiz görmek süper. Bilmiyorum sizde de bu huy var mi ama ben izine gidince ev tertemiz olsun istiyorum. Gelince de üstten temizlik yaparim çünkü hafif tozlanmis olur ama hersey pirilpiril . Nevresimleri bile degistiriyorum ki geldigimizde mis gibi yatakta uyuyalim diye
Nasılsın kuzu
Bende bir yere gideceksem kalacaksam muhakkak evi toparlar temizler giderim ölümü var hastalığı var en güzeliYarın ev görmeye misafirlerim var rahat 10 kişi olacağız o yüzden menü oluşturuyorum
Siz keyif yapcaksınız yani ohhAyni huy yanii
10 kisi misafir masaAllahNasil bir menü düsünüyorsun ?
Biz bu aksam annemdeyiz, yarinda kayinvalidelerde ordan gidecez havaalanina pazar sabahi daha yakin oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?