- 23 Nisan 2015
- 60
- 33
- 3
- 33
Maraş Göksunluyuz ama kayseride yaşıyoruz ailemle. Çerkeziz . Kafkas ekibinin gelmesi çok güzel olur ya. Benim düğünüm kısmetse 2016 mayısta olacak. Bu arada ilk defa yazdığım alıntı yapmayı öğrenemedim zamanla öğrenicem umarım
Az zayıflasam iyi olacak yinedeSende çıkartırsın canım acısını az kaldı sabret
Yoğunluk var herhalde gelir belki yazdıklarımızı görüp ses verir bizeEvet çiçeğin çok güzel bissürü kır çiçeklerine bayılıyorum
Merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım sizlere 23 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum nişanlıydım ayrıldık benim ailem herşeyimi yaptılar erkek tarafına masraf zor geldi yinede sesimizi çıkarmadık üstüne birde evlilik sözleşmesi istediler benden bizde bu durumu kabullenmeyince onlarda ısrarcı olunca yüzüklerini verdik şu anda bu durumu atlatmaya çalışıyorum atlatmış değilim uzun süredir dışardan okuyordum sizdeki yardımlaşmayı gördüm bende sizlerle konuşmaya dertleşmeye geldim
İyi akşamlar bizim görücü usulu oldu sevgilim değildi zengin değiller bizede ters geldi evlilik sözleşmesi
Evet görücü usulu oldu mazimiz yoktu genede üzüldüm toparlıyorum kendimi benden böyle isteyip ısrarcı olması beni üzdü hayırlısı olsun hakkımızda cevabınız için teşekkür ederim sizinde düğününüze az kalmış sizede mutluluklar dilerim
Rica ederim ne demek hiç kolay değil nişan atmak dönüşümüz olamaz ben bitmesin diye uğraşırken o ailesinin sözüne baktı imzalamazsan ben yokum bu işte dedi
Evet sessiz kalamadım olanlar karşısında düşünmemeye çalışıyorum bizde bugün alışverişe cıktık gezdim geldim kendime kıyafet aldım halamın düğünü varda
Hemşerimi aaa çok sevindimmbenden bir yıl sonra evleniyorsun :) kaç doğumlusun :)
ooo hemşerimi buldum yaaaa :)
Günaydın ArkadaşlarGününüz güzel geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?