2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Meraba cerkes kiyafetimi buldum ben bugun geliyor insallah
Hosgeldin :)

Hoşbuldum Özel değilse nerden buldun acaba? bende öyle birşey giymeyi çok istiyorum. Kayseride yaşıyorum burdaki derneğe soracam. İnşallah kiralıyorlardır.

Maraş Göksunluyuz ama kayseride yaşıyoruz ailemle . Çerkeziz . Kafkas ekibinin gelmesi çok güzel olur ya. Benim düğünüm kısmetse 2016 mayısta olacak. Bu arada ilk defa yazdığım alıntı yapmayı öğrenemedim zamanla öğrenicem umarım

Aman canim uzulme de mutsuz da olma kilon yerinde kalsin :)
Sagolsun kv kp gorumce yuzunden he bi de arada sirada asiri akilsiz moda gecen nisanlim yuzunden 10 kilo verdim acisini cikarcam bunlarin hep :)
Az zayıflasam iyi olacak yinede Sende çıkartırsın canım acısını az kaldı sabret
Aslında işteydi ama bilmiyorum kii . belki kimse yok diye gelmiyodur :)

Yoğunluk var herhalde gelir belki yazdıklarımızı görüp ses verir bizeEvet çiçeğin çok güzel bissürü kır çiçeklerine bayılıyorum

bende cok seviyoruuum cok güzel kokuyooooo:)

Aslında işteydi ama bilmiyorum kii . belki kimse yok diye gelmiyodur :)
Sağol Lokumcum :)

evet bende çok beğendimmm

Beybisiler çok yoğunum bugün. Şirketimizin web sitelerinde sorun var onlarla uğraşıyoruz yaklaşık 3 gündür. Hafta sonu çalışmadığım için bugün ağırlık verdim

Napıyosunuz nasılsınız bakalım?

İyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun ama heyecanlı değilmi

Merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım sizlere 23 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum nişanlıydım ayrıldık benim ailem herşeyimi yaptılar erkek tarafına masraf zor geldi yinede sesimizi çıkarmadık üstüne birde evlilik sözleşmesi istediler benden bizde bu durumu kabullenmeyince onlarda ısrarcı olunca yüzüklerini verdik şu anda bu durumu atlatmaya çalışıyorum atlatmış değilim uzun süredir dışardan okuyordum sizdeki yardımlaşmayı gördüm bende sizlerle konuşmaya dertleşmeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…