- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaklaşık 6 aydır takip ediyorum buraları ama hiç yazmamıştım. PembeLokum arkadaşımın doğum tarihi 1 eylülmüş benimde öyle ayrıca çerkes kıyafeti falan aradığına dair konu açmış onlarıda görünce bunca tesadüf sonrası bende yazayım dedim dayanamadım
Aslında işteydi ama bilmiyorum kii . belki kimse yok diye gelmiyodur :)Tam senlik gelinEvet sanırım yoğun dünde tatil yaptıysa
Dogum gunun kutlu olsun canimmm cicegin de cok guzelmis haniyyy
Aslında işteydi ama bilmiyorum kii . belki kimse yok diye gelmiyodur :)
Sağol Lokumcum :)
evet bende çok beğendimmm
HoşbuldumÖzel değilse nerden buldun acaba? bende öyle birşey giymeyi çok istiyorum. Kayseride yaşıyorum burdaki derneğe soracam. İnşallah kiralıyorlardır.
24 oldumKac yasindasin simdi:)
Maraş Göksunluyuz ama kayseride yaşıyoruz ailemle. Çerkeziz . Kafkas ekibinin gelmesi çok güzel olur ya. Benim düğünüm kısmetse 2016 mayısta olacak. Bu arada ilk defa yazdığım alıntı yapmayı öğrenemedim zamanla öğrenicem umarım
teşekkür ederim prenseesDoğum günün kutlu olsun nazarboncuğu nice senelere
Az zayıflasam iyi olacak yinedeAman canim uzulme de mutsuz da olma kilon yerinde kalsin :)
Sagolsun kv kp gorumce yuzunden he bi de arada sirada asiri akilsiz moda gecen nisanlim yuzunden 10 kilo verdim acisini cikarcam bunlarin hep :)
bende cok seviyoruuum cok güzel kokuyooooo:)Az zayıflasam iyi olacak yinedeSende çıkartırsın canım acısını az kaldı sabret
Yoğunluk var herhalde gelir belki yazdıklarımızı görüp ses verir bizeEvet çiçeğin çok güzel bissürü kır çiçeklerine bayılıyorum
Evet miss gibinbende cok seviyoruuum cok güzel kokuyooooo:)
Sağol Lokumcum :)
evet bende çok beğendimmm
Az zayıflasam iyi olacak yinedeSende çıkartırsın canım acısını az kaldı sabret
Yoğunluk var herhalde gelir belki yazdıklarımızı görüp ses verir bizeEvet çiçeğin çok güzel bissürü kır çiçeklerine bayılıyorum
İyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun ama heyecanlı değilmi
Beybisiler çok yoğunum bugün. Şirketimizin web sitelerinde sorun var onlarla uğraşıyoruz yaklaşık 3 gündür. Hafta sonu çalışmadığım için bugün ağırlık verdim
Napıyosunuz nasılsınız bakalım?
Evet kuzum baya yoğunum ama olsun en azından zaman geçiyor çok şükürİyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor yoğun ama heyecanlı değilmi
Evet kuzum baya yoğunum ama olsun en azından zaman geçiyor çok şükür
Yarın nişanlım karakoldan ayrılacak onunda heyecanı varÇok şükür bitiyor yaa
Aminn kuzum benimm aminnÇok şükür artık bitiyor kuzum Rabbim tez zamanda kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?