• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım 44 kiloya kadar düştüm biraz kilo alsam düğünden sonra fena olmaz aslında :KK45::KK45:
ama 50yi geçmemeye çalışırım tabi :)
44 mü :KK57:düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan:rolleyes:
Günaydıın hasta yatağımdan :KK42:
Geçmiş olsun canım salgınamı yakalandın sende:KK51:

Günaydın herkese
Günaydın canım nasılsın:KK37:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar bende sohbetinize dahil olabilir miyim?
Günaydın canım hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin:KK68:

Gunaydin mutim gecmis olsun ne oldu usuttun mu?

44 mü :KK57:düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan:rolleyes:

Sağolun kızlar grip sanırım şu herkesin yakalanıp kurtulamadığı :KK51:
Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.:KK51:

Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun :KK53:
Günaydın herkese pazartesi görünümlü cumadan:KK70:Hayırlı cumalar:KK68:
Günaydın Hanımlar :KK68:

Bugün tek sayılara düştük çok şükür :nazar: Hala inanamıyorum askerliğin bittiğine :oops:

Şafak 9 Aydın En Büyük TÜRKİYE

Akla gelen ilk yerlerden biri de Kuşadasıdır :KK76:

Günaydin kizlar, hayirli cumalar. Nasilsiniz ?
Insan evlendiginde ilk zamanlar buralara takilamiyor , bana öyle oldu... Sizleri çok özlüyorum, tez zamanda gelin olacaklari da merak ediyorum.... Ama bizim evde internetle problem var her zaman baglanamiyoruz... :KK51: Neyse saglik olsun !!
PembeLokum PembeLokum ve Mrs Sahin Mrs Sahin kizlarrrr safak 9 'a inmissss , nasil hissediyorsunuz kendinizi ?? Heycan var mi ? Hersey hazir mi ? :KK8: :KK8:

Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.:KK51:
Canim sana da çoook geçmis olsun, insaallah çabucak düzelirsin kuzumm :KK36:

Günaydın kızlar. Hasta da olsam bugün keyifliyim. Çünküsüü bugüm benim dooommmmgünüm :21: Aşkit çiçeğiyle geldi biraz önce :21::21:

**

Büşbüş gelmemiş şafak bildirmeye o_O

Neyse ben onun yerine bildireyim.

Şafak 8: Bu alemde tekiz :KK59:

:KK53::KK53::KK53::KK53:

Büşüm azcıcık kaldı En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Geçmiş olsun canım evet toparlanmalısın ilaçlarını aksatma vitamin takviyelerini al ektradan limonlu çaylarını ıhlamurunu balını zencefilini pekmezini eksik etme :KK1:
Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun :KK53:
Bende yiyorum aksine gerçekten kendimi sıkmasam alırım :KK70:Amin cümlemizin inşallah:KK68:
Günaydın kızlar. Hasta da olsam bugün keyifliyim. Çünküsüü bugüm benim dooommmmgünüm :21: Aşkit çiçeğiyle geldi biraz önce :21::21:

**

Tünaydın canım nasıl oldun bakalım:KK76:Oyy doğum günün kutlu olsun canım benim nice sevdiğinle ailenle güzel senelere mutlu senelere herşey gönlünce olsun inşallah:nazar::KK19::KK60:

Geçmiş olsun canım evet toparlanmalısın ilaçlarını aksatma vitamin takviyelerini al ektradan limonlu çaylarını ıhlamurunu balını zencefilini pekmezini eksik etme :KK1:

Bende yiyorum aksine gerçekten kendimi sıkmasam alırım :KK70:Amin cümlemizin inşallah:KK68:

Tünaydın canım nasıl oldun bakalım:KK76:Oyy doğum günün kutlu olsun canım benim nice sevdiğinle ailenle güzel senelere mutlu senelere herşey gönlünce olsun inşallah:nazar::KK19::KK60:
Hala aynıyım nehirim grip beni çok sevdi :( ama idare etmeye calışıyorum mecburen.

Çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummmm :KK60::KK60:

Hala aynıyım nehirim grip beni çok sevdi :KK43: ama idare etmeye calışıyorum mecburen.

Çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummmm :KK60::KK60:

İnşallah toparlarsın canım çabucak:KK68:Büş yok bugün yoğunmu ki acepo_O

Pastanı unuttum kuzu:KK16:

gelin-pastasi-gp113.jpg

Ben stresten ve uzuntuden cabuk etkilenuyorum cnim yemeden icmeden kesiliyorum hele moralim de bozulu¥osa fln hic yemedigim oluyo gun boyunca

Gecmis olsun canim tez zamanda atltirsin ins bu nasi bi grip ne kadr uzun suruyo yaa

Ben stresten ve uzuntuden cabuk etkilenuyorum cnim yemeden icmeden kesiliyorum hele moralim de bozulu¥osa fln hic yemedigim oluyo gun boyunca
Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemde :KK70:

Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemde :KK70:

Aman canim uzulme de mutsuz da olma kilon yerinde kalsin :)
Sagolsun kv kp gorumce yuzunden he bi de arada sirada asiri akilsiz moda gecen nisanlim yuzunden 10 kilo verdim acisini cikarcam bunlarin hep :)

**

Dogum gunun kutlu olsun canimmm cicegin de cok guzelmis haniyyy:21:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaklaşık 6 aydır takip ediyorum buraları ama hiç yazmamıştım. PembeLokum arkadaşımın doğum tarihi 1 eylülmüş benimde öyle ayrıca çerkes kıyafeti falan aradığına dair konu açmış onlarıda görünce bunca tesadüf sonrası bende yazayım dedim dayanamadım :KK36:

Günaydin kizlar, hayirli cumalar. Nasilsiniz ?
Insan evlendiginde ilk zamanlar buralara takilamiyor , bana öyle oldu... Sizleri çok özlüyorum, tez zamanda gelin olacaklari da merak ediyorum.... Ama bizim evde internetle problem var her zaman baglanamiyoruz... :KK51: Neyse saglik olsun !!
PembeLokum PembeLokum ve Mrs Sahin Mrs Sahin kizlarrrr safak 9 'a inmissss , nasil hissediyorsunuz kendinizi ?? Heycan var mi ? Hersey hazir mi ? :KK8: :KK8:

Canim sana da çoook geçmis olsun, insaallah çabucak düzelirsin kuzumm :KK36:

Heyrcan dorukta canimm:KK71::KK71::KK71:

Back