Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondancanım 44 kiloya kadar düştüm biraz kilo alsam düğünden sonra fena olmaz aslında
ama 50yi geçmemeye çalışırım tabi :)
Geçmiş olsun canım salgınamı yakalandın sendeGünaydıın hasta yatağımdan
Günaydın canım nasılsınGünaydın herkese
Günaydın canım hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar bende sohbetinize dahil olabilir miyim?
Gunaydin mutim gecmis olsun ne oldu usuttun mu?
44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan
Geçmiş olsun canım salgınamı yakalandın sende
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin
Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan
Günaydın herkese pazartesi görünümlü cumadanHayırlı cumalar
Günaydın Hanımlar
Bugün tek sayılara düştük çok şükür Hala inanamıyorum askerliğin bittiğine
Şafak 9 Aydın
Akla gelen ilk yerlerden biri de Kuşadasıdır
Canim sana da çoook geçmis olsun, insaallah çabucak düzelirsin kuzummSağolun kızlar grip sanırım şu herkesin yakalanıp kurtulamadığı
Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.
Geçmiş olsun canım evet toparlanmalısın ilaçlarını aksatma vitamin takviyelerini al ektradan limonlu çaylarını ıhlamurunu balını zencefilini pekmezini eksik etmeSağolun kızlar grip sanırım şu herkesin yakalanıp kurtulamadığı
Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.
Bende yiyorum aksine gerçekten kendimi sıkmasam alırım Amin cümlemizin inşallahBen tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun
Günaydın kızlar. Hasta da olsam bugün keyifliyim. Çünküsüü bugüm benim dooommmmgünüm Aşkit çiçeğiyle geldi biraz önce
**
Büşbüş gelmemiş şafak bildirmeye
Neyse ben onun yerine bildireyim.
Şafak 8: Bu alemde tekiz
Büşüm azcıcık kaldı
Hala aynıyım nehirim grip beni çok sevdi ama idare etmeye calışıyorum mecburen.Geçmiş olsun canım evet toparlanmalısın ilaçlarını aksatma vitamin takviyelerini al ektradan limonlu çaylarını ıhlamurunu balını zencefilini pekmezini eksik etme
Bende yiyorum aksine gerçekten kendimi sıkmasam alırım Amin cümlemizin inşallah
Tünaydın canım nasıl oldun bakalımOyy doğum günün kutlu olsun canım benim nice sevdiğinle ailenle güzel senelere mutlu senelere herşey gönlünce olsun inşallah
Hala aynıyım nehirim grip beni çok sevdi ama idare etmeye calışıyorum mecburen.
Çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummmm
Aman allahım ne güzel bi pastaaa kız yemelik değil adeta izmelik bi pasta buİnşallah toparlarsın canım çabucakBüş yok bugün yoğunmu ki acep
Pastanı unuttum kuzu
Eki Görüntüle 1506502
44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan
Geçmiş olsun canım salgınamı yakalandın sende
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin
Tam senlik gelin Evet sanırım yoğun dünde tatil yaptıysaAman allahım ne güzel bi pastaaa kız yemelik değil adeta izmelik bi pasta bu
Teşekkür ederim :)
Büş gelmedi hala , yoğun heralde
Sağolun kızlar grip sanırım şu herkesin yakalanıp kurtulamadığı
Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemdeBen stresten ve uzuntuden cabuk etkilenuyorum cnim yemeden icmeden kesiliyorum hele moralim de bozulu¥osa fln hic yemedigim oluyo gun boyunca
Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemde
Günaydın kızlar. Hasta da olsam bugün keyifliyim. Çünküsüü bugüm benim dooommmmgünüm Aşkit çiçeğiyle geldi biraz önce
**
Büşbüş gelmemiş şafak bildirmeye
Neyse ben onun yerine bildireyim.
Şafak 8: Bu alemde tekiz
Büşüm azcıcık kaldı
Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun
Günaydin kizlar, hayirli cumalar. Nasilsiniz ?
Insan evlendiginde ilk zamanlar buralara takilamiyor , bana öyle oldu... Sizleri çok özlüyorum, tez zamanda gelin olacaklari da merak ediyorum.... Ama bizim evde internetle problem var her zaman baglanamiyoruz... Neyse saglik olsun !!
PembeLokum ve Mrs Sahin kizlarrrr safak 9 'a inmissss , nasil hissediyorsunuz kendinizi ?? Heycan var mi ? Hersey hazir mi ?
Canim sana da çoook geçmis olsun, insaallah çabucak düzelirsin kuzumm