2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım 44 kiloya kadar düştüm biraz kilo alsam düğünden sonra fena olmaz aslında
ama 50yi geçmemeye çalışırım tabi :)
44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan
Günaydıın hasta yatağımdan
Geçmiş olsun canım salgınamı yakalandın sende

Günaydın herkese
Günaydın canım nasılsın
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar bende sohbetinize dahil olabilir miyim?
Günaydın canım hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin

Gunaydin mutim gecmis olsun ne oldu usuttun mu?

Sağolun kızlar grip sanırım şu herkesin yakalanıp kurtulamadığı
Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.

44 mü düğün zamanı bu kadar zayıflanıyormu ya bende istiyorum ondan
Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun
Günaydın herkese pazartesi görünümlü cumadanHayırlı cumalar
Günaydın Hanımlar

Bugün tek sayılara düştük çok şükür Hala inanamıyorum askerliğin bittiğine

Şafak 9 Aydın

Akla gelen ilk yerlerden biri de Kuşadasıdır

Günaydin kizlar, hayirli cumalar. Nasilsiniz ?
Insan evlendiginde ilk zamanlar buralara takilamiyor , bana öyle oldu... Sizleri çok özlüyorum, tez zamanda gelin olacaklari da merak ediyorum.... Ama bizim evde internetle problem var her zaman baglanamiyoruz... Neyse saglik olsun !!
PembeLokum ve Mrs Sahin kizlarrrr safak 9 'a inmissss , nasil hissediyorsunuz kendinizi ?? Heycan var mi ? Hersey hazir mi ?

Doktora gittim antibiyotik ve 2 hap daha içiyorum. Bir de vitamin takviyesi, fotoğraf çekimine kadar iyi olmak istiyorum.
Canim sana da çoook geçmis olsun, insaallah çabucak düzelirsin kuzumm

Günaydın kızlar. Hasta da olsam bugün keyifliyim. Çünküsüü bugüm benim dooommmmgünüm Aşkit çiçeğiyle geldi biraz önce

**

Büşbüş gelmemiş şafak bildirmeye

Neyse ben onun yerine bildireyim.

Şafak 8: Bu alemde tekiz

Büşüm azcıcık kaldı

Geçmiş olsun canım evet toparlanmalısın ilaçlarını aksatma vitamin takviyelerini al ektradan limonlu çaylarını ıhlamurunu balını zencefilini pekmezini eksik etme
Ben tam aksine dikkat etmeseydim kilo aliyordum .... Bazilari stresten yemiyor, ben stresten yemege çikolataya felan saldiriyorum.... Allah yardimciniz olsun
Bende yiyorum aksine gerçekten kendimi sıkmasam alırım Amin cümlemizin inşallah

Tünaydın canım nasıl oldun bakalımOyy doğum günün kutlu olsun canım benim nice sevdiğinle ailenle güzel senelere mutlu senelere herşey gönlünce olsun inşallah

Hala aynıyım nehirim grip beni çok sevdi ama idare etmeye calışıyorum mecburen.

Çok teşekkür ederim amin inşallah kuzummmm

Ben stresten ve uzuntuden cabuk etkilenuyorum cnim yemeden icmeden kesiliyorum hele moralim de bozulu¥osa fln hic yemedigim oluyo gun boyunca

Gecmis olsun canim tez zamanda atltirsin ins bu nasi bi grip ne kadr uzun suruyo yaa

Ben stresten ve uzuntuden cabuk etkilenuyorum cnim yemeden icmeden kesiliyorum hele moralim de bozulu¥osa fln hic yemedigim oluyo gun boyunca
Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemde

Ben stresten yiyorum ama üzüntüden mutsuzsam yiyemiyorum aynı şekilde sanırım şuanlık gerginlik stres var mutsuzluğa geçmedim çok şükür tabi buna sevinmeliyim kilo veremesemde

Aman canim uzulme de mutsuz da olma kilon yerinde kalsin :)
Sagolsun kv kp gorumce yuzunden he bi de arada sirada asiri akilsiz moda gecen nisanlim yuzunden 10 kilo verdim acisini cikarcam bunlarin hep :)

Dogum gunun kutlu olsun canimmm cicegin de cok guzelmis haniyyy

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim yaklaşık 6 aydır takip ediyorum buraları ama hiç yazmamıştım. PembeLokum arkadaşımın doğum tarihi 1 eylülmüş benimde öyle ayrıca çerkes kıyafeti falan aradığına dair konu açmış onlarıda görünce bunca tesadüf sonrası bende yazayım dedim dayanamadım

Heyrcan dorukta canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…