• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadan:KK53: nisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz:KK53: kendimize izin verdik:KK53:
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum:KK53::KK53:

Seni biliyorum da nişanlın nerede çalışıyor canım?

Yok gelirim canim da ilk baslarda gelemem herhalde uzun uzun sohbete yani :)

Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadan:KK53: nisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz:KK53: kendimize izin verdik:KK53:
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum:KK53::KK53:

Anladım canım vallahi bende balayından 1 hafta sonra falan en geç buradayım ama bende gelmem merak edin diye :KK70:Ohh keyifn yapın diye tabi gel keyfim gel ama dikkat et çok kilo alma :rolleyes:

Anladım canım vallahi bende balayından 1 hafta sonra falan en geç buradayım ama bende gelmem merak edin diye :KK70:Ohh keyifn yapın diye tabi gel keyfim gel ama dikkat et çok kilo alma :rolleyes:

canım 44 kiloya kadar düştüm biraz kilo alsam düğünden sonra fena olmaz aslında :KK45::KK45:
ama 50yi geçmemeye çalışırım tabi :)

kendi işini kurdu canım web yazılım grafik tasarım işi bilgisayar ve cep telefonu oyunları tasarlayıp satıyor bir bilgisayar oyunu yapmak 6 ay - 1 yıl fln sürüyor oyunun kalitesine göre
Biliyorum canım bende o sektörün içindeyim. Bilgisayar Programcısıyım. Çok geniş bir sektör, tutunması zordur. İnşallah başarılı olur Hoppa

Günaydın Hanımlar :KK68:

Bugün tek sayılara düştük çok şükür :nazar: Hala inanamıyorum askerliğin bittiğine :oops:

Şafak 9 Aydın En Büyük TÜRKİYE

Ayd%C4%B1n.jpg

Akla gelen ilk yerlerden biri de Kuşadasıdır :KK76:

3--AYDIN-KU%C5%9EADASI.jpg

kusadasi-kalesi.JPG

kusadasi.jpg

Back