Şafaklarımız aynı kuzumHerkeslere selamlar
Düğüne son 10 gün
Herkeslere selamlar
Düğüne son 10 gün
Evett çok mutluyuzz
Şafaklarımız aynı kuzum
Büşle aynı şafağınız şükürler olsun
Gelmeyecek misin artık lokumEvlenene kadar topige ugrayacagim surekli sonra ben evlenince beni özleyin
Gelmeyecek misin artık lokum
O niye yahu? Balayından sonra çalışmayacak mısınYok gelirim canim da ilk baslarda gelemem herhalde uzun uzun sohbete yani :)
O niye yahu? Balayından sonra çalışmayacak mısın
Bende gelmiyorum merak edin
Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadannisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz kendimize izin verdik
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum
Yok gelirim canim da ilk baslarda gelemem herhalde uzun uzun sohbete yani :)
Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadannisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz kendimize izin verdik
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum
Az kalmış :) Şimdiden mutluluklar :)Evlenene kadar topige ugrayacagim surekli sonra ben evlenince beni özleyin
Az kalmış :) Şimdiden mutluluklar :)
Anladım canım vallahi bende balayından 1 hafta sonra falan en geç buradayım ama bende gelmem merak edin diyeOhh keyifn yapın diye tabi gel keyfim gel ama dikkat et çok kilo alma
Seni biliyorum da nişanlın nerede çalışıyor canım?
Biliyorum canım bende o sektörün içindeyim. Bilgisayar Programcısıyım. Çok geniş bir sektör, tutunması zordur. İnşallah başarılı olurkendi işini kurdu canım web yazılım grafik tasarım işi bilgisayar ve cep telefonu oyunları tasarlayıp satıyor bir bilgisayar oyunu yapmak 6 ay - 1 yıl fln sürüyor oyunun kalitesine göre
Biliyorum canım bende o sektörün içindeyim. Bilgisayar Programcısıyım. Çok geniş bir sektör, tutunması zordur. İnşallah başarılı olur
Günaydıın hasta yatağımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?