2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadan nisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz kendimize izin verdik
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum

Seni biliyorum da nişanlın nerede çalışıyor canım?

Yok gelirim canim da ilk baslarda gelemem herhalde uzun uzun sohbete yani :)

Ya balayinda sonra biraz da evde takilacagiz calismadan nisanlimin isi de benim isim de serbest meslek patronlar bizleriz kendimize izin verdik
Eve bir suru cips cikolata gofret cerez icecek film doldurdum

Anladım canım vallahi bende balayından 1 hafta sonra falan en geç buradayım ama bende gelmem merak edin diye Ohh keyifn yapın diye tabi gel keyfim gel ama dikkat et çok kilo alma

Anladım canım vallahi bende balayından 1 hafta sonra falan en geç buradayım ama bende gelmem merak edin diye Ohh keyifn yapın diye tabi gel keyfim gel ama dikkat et çok kilo alma

canım 44 kiloya kadar düştüm biraz kilo alsam düğünden sonra fena olmaz aslında
ama 50yi geçmemeye çalışırım tabi :)

kendi işini kurdu canım web yazılım grafik tasarım işi bilgisayar ve cep telefonu oyunları tasarlayıp satıyor bir bilgisayar oyunu yapmak 6 ay - 1 yıl fln sürüyor oyunun kalitesine göre
Biliyorum canım bende o sektörün içindeyim. Bilgisayar Programcısıyım. Çok geniş bir sektör, tutunması zordur. İnşallah başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…