- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
12 güncük daha sabır
Off bilmiyorum valla bıraktım araştırmayı Nişanlım gelsin onla bakalım olmuyo böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 güncük daha sabır
Off bilmiyorum valla bıraktım araştırmayı Nişanlım gelsin onla bakalım olmuyo böyle
12 değil Bugünde bitti 10 güncükkk12 güncük daha sabır
Wats.da durumunu değiştir kız beni yanılttı demin12 değil Bugünde bitti 10 güncükkk
Wats.da durumunu değiştir kız beni yanılttı demin
2 gün 2 gündür . son 10.
ne atlet ne don şafak sadece 10
Aynen öyle tek başıma valla sıkıntı çekemem şuan. En azından fikir verirler banaBırak şuanlık kuzum 10 gün sonra tekrar başlarsın ki
Aynen kuzum birinin yanında olması şart mikemmeliyetçi bizler için gerekli Genelde nişanlım sen bilirsin sana bırakıyorum diyor iyice kararsız bırakıyor mesela beniAynen öyle tek başıma valla sıkıntı çekemem şuan. En azından fikir verirler bana
Off benimkide çok yapar onu çok sinir eder beni Bazen sinirleniyorum kızıyorum sonra ilgileniyorAynen kuzum birinin yanında olması şart mikemmeliyetçi bizler için gerekli Genelde nişanlım sen bilirsin sana bırakıyorum diyor iyice kararsız bırakıyor mesela beni
Ya ilgileniyorda bana bırakıyor hep farketmez sen seç sen karar ver diyor bana bana benim gibi kararsızaOff benimkide çok yapar onu çok sinir eder beni Bazen sinirleniyorum kızıyorum sonra ilgileniyor
İşte bana da öyle diyor bende diyorum bazen kararsız kaldığım için soruyorum fikrini söyle diye Valla yandı bizimkilerYa ilgileniyorda bana bırakıyor hep farketmez sen seç sen karar ver diyor bana bana benim gibi kararsıza
Bizim müziklere sana gelmez cınım
2 mayısa da hiç bişey kalmadııı Ciddi ciddi gidiyorsun lokm
Bende fikrini öğrenmek istiyorum ama uyuzluk yapıyor işteİşte bana da öyle diyor bende diyorum bazen kararsız kaldığım için soruyorum fikrini söyle diye Valla yandı bizimkiler
Bende düşünemem ama nişanlım düşünebiliyor pilavcı o daha çok kilo aldıracak banakandırıcam onu
Normali odur canım en düşük 30 derece yani bilemedim bende annem bitek çamaşır yıkatmadı bana hiçAldığımız bir marka var ama hiçbirini makineye atmıyor annem birşey olur diye hangi birini elimde yıkayacağım Allahtan iki kişiyiz artık hafta sonları elimde çitelerim yıkanamayacakları kurutmaya atarım belki Evet biraz keyfini çıkartmaya çalışıyoruz ama fazlasıyla geriliyoruz bir çok eksik var gibi ama Rabbim büyük elbet halledilir diyoruz ara ara gezip kafa dağıtıyoruz işte geceleri kaçan uykularımızı saymazsak iyiyiz şimdilik
Bir kaç model var ama birtanesine yakından baktım beğenmedim sanırım nette görünenle aynı olmuyor bir kaç davetiyeci gezip kataloglardan bakmak daha sağlıklı olacak nasipse kare birşeyler istiyorum uzunları bir türlü sevemedim şansımıza da uzunlarda çok modeller var ve güzel ama içim ısınmıyor
Tek hanelere düşüyorsunuz kuzumGünaydın Hanımlar
Şafak 10 Balıkesir
Vallah annem hepsini çamasira atiyor, zamanla illa ki kumas sertlesiyor .... Ama ben bi yikamada o dokuyu bulamadim... satenligi gitti sanki
Neyse yaa bakalim, ama ben hiççç haftasonlarimi nevresimleri elde yikamayla geçirmek istemiyorum.. hepsini makineye atacam, bozuldukça yenisini aliriz yaa
Evet uzun modellerden daha çok var, ben asil onlari çok begeniyordum, daha şık buluyordum ama kare bil model buldum hosuma giden onu aldik
Evett çok mutluyuzzTek hanelere düşüyorsunuz kuzum
Yenilerinide almaya yer olsun tabi canım senden değerlimiNasip bu işler bakalım biz neye karar vereceğiz