• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen kuzum birinin yanında olması şart mikemmeliyetçi bizler için gerekli :KK53:Genelde nişanlım sen bilirsin sana bırakıyorum diyor iyice kararsız bırakıyor mesela beni :KK67::KK70:
Off benimkide çok yapar onu çok sinir eder beni :KK53: Bazen sinirleniyorum kızıyorum sonra ilgileniyor :cool: :KK53:

Ya ilgileniyorda bana bırakıyor hep farketmez sen seç sen karar ver diyor bana bana benim gibi kararsıza :KK70:
İşte bana da öyle diyor bende diyorum bazen kararsız kaldığım için soruyorum fikrini söyle diye :rolleyes: Valla yandı bizimkiler :KK53:

Günaydın Hanımlar :KK25:

Şafak 10 Balıkesir En Büyük TÜRKİYE:nazar:

balikesir5.jpg

Bende düşünemem ama nişanlım düşünebiliyor pilavcı o daha çok kilo aldıracak bana:110:kandırıcam onu :rolleyes:

Normali odur canım en düşük 30 derece yani bilemedim bende annem bitek çamaşır yıkatmadı bana hiç:KK35:Aldığımız bir marka var ama hiçbirini makineye atmıyor annem birşey olur diye hangi birini elimde yıkayacağım Allahtan iki kişiyiz artık hafta sonları elimde çitelerim yıkanamayacakları kurutmaya atarım belki :KK70:Evet biraz keyfini çıkartmaya çalışıyoruz ama fazlasıyla geriliyoruz bir çok eksik var gibi ama Rabbim büyük elbet halledilir diyoruz ara ara gezip kafa dağıtıyoruz işte geceleri kaçan uykularımızı saymazsak iyiyiz şimdilik:confused::KK53:

Bir kaç model var ama birtanesine yakından baktım beğenmedim sanırım nette görünenle aynı olmuyor bir kaç davetiyeci gezip kataloglardan bakmak daha sağlıklı olacak nasipse kare birşeyler istiyorum uzunları bir türlü sevemedim şansımıza da uzunlarda çok modeller var ve güzel ama içim ısınmıyor:KK51::KK22:

Vallah annem hepsini çamasira atiyor, zamanla illa ki kumas sertlesiyor .... Ama ben bi yikamada o dokuyu bulamadim... satenligi gitti sanki :KK17:
Neyse yaa bakalim, ama ben hiççç haftasonlarimi nevresimleri elde yikamayla geçirmek istemiyorum.. hepsini makineye atacam, bozuldukça yenisini aliriz yaa :KK53::KK53:
Evet uzun modellerden daha çok var, ben asil onlari çok begeniyordum, daha şık buluyordum ama kare bil model buldum hosuma giden onu aldik :KK36:

Günaydın Hanımlar :KK25:

Şafak 10 Balıkesir En Büyük TÜRKİYE:nazar:

balikesir5.jpg
Tek hanelere düşüyorsunuz kuzum:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74::rolleyes:
Vallah annem hepsini çamasira atiyor, zamanla illa ki kumas sertlesiyor .... Ama ben bi yikamada o dokuyu bulamadim... satenligi gitti sanki :KK17:
Neyse yaa bakalim, ama ben hiççç haftasonlarimi nevresimleri elde yikamayla geçirmek istemiyorum.. hepsini makineye atacam, bozuldukça yenisini aliriz yaa :KK53::KK53:
Evet uzun modellerden daha çok var, ben asil onlari çok begeniyordum, daha şık buluyordum ama kare bil model buldum hosuma giden onu aldik :KK36:

Yenilerinide almaya yer olsun tabi canım senden değerlimi:rolleyes:Nasip bu işler bakalım biz neye karar vereceğiz :KK37:

Back