2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben bile heyecanlandım senin adına
Oh sonunda bitti ne güzel bi kavuşmadır bu, bi daha hiiç mesafe girmesin aranıza inşallah

Teşekkür ederim kuzucum Aminn inşallahhh

Çok iyiymiş ya bende sorayım sticker bastiracağımız yere nişanlım uğraşıyor onlarla basabilirlerse pembe ya da mavi renkle

Günaydın kuzum nasılsın

İyiyim kuzusu sen nasılsın bakim nasıl gidiyor?

Günaydın canımRabbim kolaylık versin canım zaman daraldıkça dahada yoruluyoruz

İyiyim çok şükür kuzum birşeyler halletmeye çalışıyorum hep araştırma peşindeyim
Sorma canım, dışardaki işler var, evde ki işler var, yeni evin işleri var. Var da var. Az kaldı diyoruz ama şu 30 günde bitmeyecekmiş gibi geliyo insana

Sen neler yaptın hafta sonu.

Sorma canım, dışardaki işler var, evde ki işler var, yeni evin işleri var. Var da var. Az kaldı diyoruz ama şu 30 günde bitmeyecekmiş gibi geliyo insana

Sen neler yaptın hafta sonu.
Bitecek canım yetişecek inşallah bak benim daha çok eksiğim var bana bak rahatla ben pazar günü dinlendim cumartesi günü makyaj yerimle anlaştım provasıda var bizim ilçenin en çok begeni alanını seçtik içimize sinsin diye saç için zaten kaynıma gideceğim

Ama bu kez o sebepten yorulmadım. 4 kanepe 2 koltuk 6 sandalye yıkadım.

Olsun oda düğüne bir katkı

Günaydın canımRabbim kolaylık versin canım zaman daraldıkça dahada yoruluyoruz

İyiyim çok şükür kuzum birşeyler halletmeye çalışıyorum hep araştırma peşindeyim

Kız daha araştırma al artık şu eksikleri Karar veremedinis mi

Biz son haftaya bırakmak istemiyoruz hç bişeyi. Kafamız rahat olsun istiyoruz.
İyi etmişsiniz o da çıktı aradan şimdi eve odaklanırsınız

Olsun oda düğüne bir katkı

Ay eveeeet.. Akşam eve gidiyorum 'Nazar ne zaman yıkarız, pazar yıkar mıyız ! cümlesini duymaktan gına gelmişti. Artık duymıcam

Şimdide halıları ne zaman verelim yıkamaya diyor Allahııımmm
Sade çeyiz işi olsa neyse bide böyle evlerle uğraşıyoruz

Yavaş yavaş hallediyoruz kuzum inşallah davetiyelere falan ağırlık vericez
Biz son haftaya bırakmak istemiyoruz hç bişeyi. Kafamız rahat olsun istiyoruz.
İyi etmişsiniz o da çıktı aradan şimdi eve odaklanırsınız
Bizde ama kalacak gibiİnşallah kuzum davetiyeleri bastıralım karar verip diyoruz

Yavaş yavaş hallediyoruz kuzum inşallah davetiyelere falan ağırlık vericez

Bizde ama kalacak gibiİnşallah kuzum davetiyeleri bastıralım karar verip diyoruz
Davetiye erken değil mi daha ? Davetiye işi 1 hafta içinde oluyor bence siz eve ağırlık verin artık 2 ayınız var çünkü

Ay eveeeet.. Akşam eve gidiyorum 'Nazar ne zaman yıkarız, pazar yıkar mıyız ! cümlesini duymaktan gına gelmişti. Artık duymıcam

Şimdide halıları ne zaman verelim yıkamaya diyor Allahııımmm

Sade çeyiz işi olsa neyse bide böyle evlerle uğraşıyoruz

Aynı sıkıntı bizde de var Neyse ki vaktimiz var. Ramazandan sonra yaparız diyorum anneme. Halıları da öyle veririz yıkamaya zaten yedek halılar var. Bütün camlar beni bekliyo Bide amerikan cam Yandık ki ne yandık

Davetiye erken değil mi daha ? Davetiye işi 1 hafta içinde oluyor bence siz eve ağırlık verin artık 2 ayınız var çünkü
Eve de aynı şekilde ağırlık veriyoruz kuzum araştırmalara devam yani bırakmadık yalnız annem Ankaraya gidecek teyzem dayımlar falan hep orada 2-3 haftaya kadar karar verelim o da giderken götürsün diyoruz bir daha kargoyla gitmesin hem böyle daha içten olur Kafamızda rahatlar en azından

Allah kolaylık versin Cam silmekte ayrı meziyet offf offf

He o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.

Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda

He o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.

Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda
Aynen canım yakınlardakiler Mayıs sonu Haziranın başı gibi dağıtırız hemen 2-3 günlük iş anca önce bir elimize alalım da

Canım hangi belediyeye başvuru yapacaksanız telefonla öğrenmeniz ya da oraya gidip belgelerini almanız daha doğru olur her yerin farklı çünkü ama kan verip aile hekimlerinizden sağlık raporu alacaksınız bu kesinEvlenme ehliyeti çıkartacaksınız yine beraber gidip herhangi bir Nüfus müdürlüğü çıkartabilir diye biliyorumRahat 5-6 resim elinizde bulundurunNüfüs kimlik fotokopilerinizle çift halinde istediğiniz belediyeye başvurun sanırım düğün mekanının bulunduğu belediyeye başvuruyorsun bizde ben bağlıydım direk benim üstümden gittik ama nerede oturduğumuzun pek önemi yoktuBazı aile hekimleri akciger filmide istiyor benden istemediler nişanlımdan istediler mesela devlet uğraştırıyor ama biz özelden hemen çıkartırdık bir gün kan vereceksiniz sabah erkenden hemen sonraki gün öğleden sonra çıkıyor direk öğleden sonra başvuraya gidebilirsinizErkeklerden bazı testler istiyorlar ayrıca tuhaf bir adı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…