Evettt heyecan başladı bendeyehuuuuuu. 20ler bitttiiiiii
eheheh :) Allah nasip ederse 28 Nisan da dönecek dimi?Evettt heyecan başladı bendeSanki düğün heyecanı öyle heyecanlıyım
Yok kuzusu sonunda 30 unda yanieheheh :) Allah nasip ederse 28 Nisan da dönecek dimi?
Çıkmaz Allahın izniyle.. hadi 30 nisan gelsin hemencikYok kuzusu sonunda 30 unda yaniAksilik çıkmazsa inşallah
Evet hemencecik gelsinnÇıkmaz Allahın izniyle.. hadi 30 nisan gelsin hemencik
Hoşgeldin şeker nerelerdesin ne yapıyorsun
Heyecan stres hepsini bir arada yaşıyor gibiyim net anlatacak bir cümlem yok
biraz geç oldu ama nolsun hazırlıklar falan filann sana az kaldı ama heyecan durumları nasılll
Canım bayağı iş halletmişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallahGünaydın kızlar hayırlı haftalaar
Haftasonu neler yaptık?
-Kına tepsimi ve sepetimi aldık
-Davetiyelerimizi teslim aldık
-Kolonya şişelerim için kolonyalarımı aldım sonunda
-Zarfın üzerine basmak için mühür yaptırıyoruz siparişini verdik bugün alıyoruz kısmetse
Canım bayağı iş halletmişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallahMühür derken nasıl birşey
Harikaymış çok güzel fikir canım ne kadara yapılıyor peki baskıcılarda yapıyordur herhalde bunu ozalitçiler falan ne fikirler var yaBöyle canım bunun aynısından yaptırıyorum ama benimki otomatik mühür bunun gibi değil, çıkacak iz aynı ama bakalım tabi yapabilecekler mi
Eki Görüntüle 1491137
Harikaymış çok güzel fikir canım ne kadara yapılıyor peki baskıcılarda yapıyordur herhalde bunu ozalitçiler falan ne fikirler var ya
Günaydın Hanımlar
İyiyim mutim sen nasılsın?Günaydın kuzucum nasılsın?
İyiyim mutim sen nasılsın?
Hazırlıkların baya azalmış gibi
İyiyim canım ben de çok sağol evet çok şükür az kaldı artık. Damatlık ve ayakkabıları da alırsak üstümden büyük yükler kalkacak.
Senin de büyük heyecanların var şu aralar
İnşallah kuzum benim
Evet bende de garip bir heyecan var bittiğine inanamıyoruz
Çok iyiymiş ya bende sorayım sticker bastiracağımız yere nişanlım uğraşıyor onlarla basabilirlerse pembe ya da mavi renkleKuzucum valla çok acayip rakamlara yapacaklarını sanıyordum, 20 liraya hallediyorum. Biz de plaket falan hazırlayan bi dükkana sorduk bizi mühürcü osman diye bi dükkana yönlendirdi. Adamın işi mühür yapmak. Şöyle bişeye yapacaklar,
Eki Görüntüle 1491140
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın Hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?