2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlar hayırlı haftalaar

Haftasonu neler yaptık?

-Kına tepsimi ve sepetimi aldık
-Davetiyelerimizi teslim aldık
-Kolonya şişelerim için kolonyalarımı aldım sonunda
-Zarfın üzerine basmak için mühür yaptırıyoruz siparişini verdik bugün alıyoruz kısmetse

Canım bayağı iş halletmişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallahMühür derken nasıl birşey

Böyle canım bunun aynısından yaptırıyorum ama benimki otomatik mühür bunun gibi değil, çıkacak iz aynı ama bakalım tabi yapabilecekler mi

Eki Görüntüle 1491137
Harikaymış çok güzel fikir canım ne kadara yapılıyor peki baskıcılarda yapıyordur herhalde bunu ozalitçiler falan ne fikirler var ya

Harikaymış çok güzel fikir canım ne kadara yapılıyor peki baskıcılarda yapıyordur herhalde bunu ozalitçiler falan ne fikirler var ya

Kuzucum valla çok acayip rakamlara yapacaklarını sanıyordum, 20 liraya hallediyorum. Biz de plaket falan hazırlayan bi dükkana sorduk bizi mühürcü osman diye bi dükkana yönlendirdi. Adamın işi mühür yapmak. Şöyle bişeye yapacaklar,

İyiyim canım ben de çok sağol evet çok şükür az kaldı artık. Damatlık ve ayakkabıları da alırsak üstümden büyük yükler kalkacak.
Senin de büyük heyecanların var şu aralar

İnşallah kuzum benim

Evet bende de garip bir heyecan var bittiğine inanamıyoruz

Çok iyiymiş ya bende sorayım sticker bastiracağımız yere nişanlım uğraşıyor onlarla basabilirlerse pembe ya da mavi renkle
Günaydın Hanımlar
Günaydın kuzum nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…