2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah kolaylık versin Cam silmekte ayrı meziyet offf offf
He o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.

Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda

Aynen öyle kuzum

Kuzu bulunduğunuz ilçenin belediye sitesinden baksana. Orada herşey detaylıca yazıyordur. Ben oradan baktım. Bazı konulara dikkat edin. Eğer akciğer filmi istenirse onu öğleden önce çektirmek zorundasın ki öğleden sonra alın sonuçları. Öğleden sonra yaparsan ertesi güne kalıyor. Özelde çektirirsen sorun yok. Bazı belediyeler evrakları saat 3 yada 4 e kadar teslim alıyor. Sonrasında almıyorlar. Gibi gibi çoğalabilir. Çok farklılaşabiliyor. Dediğim gibi en iyisi belediyenin sitesi

Tamam canlarım, çok sağolun,araştırıyorum hemen :)

EVLİLİK BAŞVURUSUNDA BULUNACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 – Sağlık Raporu (Aile Hekimliğinden)

2 – 3 Adet Fotoğraf

3 – Uluslar Arası Aile Cüzdanı Ücreti (Başvuru Esnasında Memurluğumuzca Tahsil Edilecektir)

siteden baktım bunlar yazıyo

Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncelleme

Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum nette

Heyecan stres hepsini bir arada yaşıyor gibiyim net anlatacak bir cümlem yok Sen nasılsın sende durumlar nasıl
valla ben şuan çok rahatım sanki evlenecek olan ben değilimm benim gibi normalde çok panik biri nasıl bu kadar sakin olabiliyor ben de anlamadımm

valla ben şuan çok rahatım sanki evlenecek olan ben değilimm benim gibi normalde çok panik biri nasıl bu kadar sakin olabiliyor ben de anlamadımm
O da çok stresten heyecandan canım aslında bir anda insan ne yapacağını şaşırıyor ve içinden birşey gelmiyor duruyor Şafak kaç

Ayy 36 diyince korktum birdennevet perşembe günü ikimiz de 20 sayısını seviyoruz da

Ayy 36 diyince korktum birdennevet perşembe günü ikimiz de 20 sayısını seviyoruz da
Yaa hep benmi korkcam birazda sizi korkutayımBende 23 nü aramıştım hep aylarda ama ramazan öncesi zorduKız bari Eylül yapsaydınız pazara denk gelirdi 20si uzaktan gelecek yoksa gerçi okullar tatil sorun olmaz Ağustosta

pazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimm

Bunu eklemek istedim kızlar fikir olsun hepinize. Kendisine aşık oldum bugün birlikte uyuycaz

Kızlaaaar naber
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun
pazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimm
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul
Bunu eklemek istedim kızlar fikir olsun hepinize. Kendisine aşık oldum bugün birlikte uyuycaz

Eki Görüntüle 1492443
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz

Günaydın canım. Teşekkür ederiz İlk mavi yapmışlardı ben değiştirttim kuzum.

Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum nette
Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncelleme

Sabah gittim sağlık ocağına. Girişimi yaptı, farklı bi yerde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş ve de akciğer grafisi istedi. 1 adet foto ile perş. günü götürcem sağlık ocağına.

yarın sabah halletcem kan olayını fotoğrafı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…