Allah kolaylık versinCam silmekte ayrı meziyet offf offf
He o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.
Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda
Aynen canım yakınlardakiler Mayıs sonu Haziranın başı gibi dağıtırız hemen 2-3 günlük iş anca önce bir elimize alalım da
Canım hangi belediyeye başvuru yapacaksanız telefonla öğrenmeniz ya da oraya gidip belgelerini almanız daha doğru olur her yerin farklı çünkü ama kan verip aile hekimlerinizden sağlık raporu alacaksınız bu kesinEvlenme ehliyeti çıkartacaksınız yine beraber gidip herhangi bir Nüfus müdürlüğü çıkartabilir diye biliyorum Rahat 5-6 resim elinizde bulundurun Nüfüs kimlik fotokopilerinizle çift halinde istediğiniz belediyeye başvurun sanırım düğün mekanının bulunduğu belediyeye başvuruyorsun bizde ben bağlıydım direk benim üstümden gittik ama nerede oturduğumuzun pek önemi yoktu Bazı aile hekimleri akciger filmide istiyor benden istemediler nişanlımdan istediler mesela devlet uğraştırıyor ama biz özelden hemen çıkartırdık bir gün kan vereceksiniz sabah erkenden hemen sonraki gün öğleden sonra çıkıyor direk öğleden sonra başvuraya gidebilirsiniz Erkeklerden bazı testler istiyorlar ayrıca tuhaf bir adı vardı
Aynen öyle kuzum
Kuzu bulunduğunuz ilçenin belediye sitesinden baksana. Orada herşey detaylıca yazıyordur. Ben oradan baktım. Bazı konulara dikkat edin. Eğer akciğer filmi istenirse onu öğleden önce çektirmek zorundasın ki öğleden sonra alın sonuçları. Öğleden sonra yaparsan ertesi güne kalıyor. Özelde çektirirsen sorun yok. Bazı belediyeler evrakları saat 3 yada 4 e kadar teslim alıyor. Sonrasında almıyorlar. Gibi gibi çoğalabilir. Çok farklılaşabiliyor. Dediğim gibi en iyisi belediyenin sitesi
Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncellemeEVLİLİK BAŞVURUSUNDA BULUNACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER
1 – Sağlık Raporu (Aile Hekimliğinden)
2 – 3 Adet Fotoğraf
3 – Uluslar Arası Aile Cüzdanı Ücreti (Başvuru Esnasında Memurluğumuzca Tahsil Edilecektir)
siteden baktım bunlar yazıyo
Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum netteEVLİLİK BAŞVURUSUNDA BULUNACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER
1 – Sağlık Raporu (Aile Hekimliğinden)
2 – 3 Adet Fotoğraf
3 – Uluslar Arası Aile Cüzdanı Ücreti (Başvuru Esnasında Memurluğumuzca Tahsil Edilecektir)
siteden baktım bunlar yazıyo
valla ben şuan çok rahatımHeyecan stres hepsini bir arada yaşıyor gibiyim net anlatacak bir cümlem yokSen nasılsın sende durumlar nasıl
O da çok stresten heyecandan canım aslında bir anda insan ne yapacağını şaşırıyor ve içinden birşey gelmiyor duruyorvalla ben şuan çok rahatımsanki evlenecek olan ben değilimm benim gibi normalde çok panik biri nasıl bu kadar sakin olabiliyor ben de anlamadımm
aynen öyleeO da çok stresten heyecandan canım aslında bir anda insan ne yapacağını şaşırıyor ve içinden birşey gelmiyor duruyorŞafak kaç
Seninde uzun zaman var sayılmaz çünkü aylar 1 hafta gibi geçiyor sanki giriyorsun bir bakıyorsun bitmişaynen öylee20 ağustos Allah izin verirse
Ayy 36 diyince korktum birdennSeninde uzun zaman var sayılmaz çünkü aylar 1 hafta gibi geçiyor sanki giriyorsun bir bakıyorsun bitmişCumartesi pazarları sayarsak sadecek 36 gün 1 ayın var yani perşembe günümü düğün şeker özel bir sebebimi var
Yaa hep benmi korkcam birazda sizi korkutayımAyy 36 diyince korktum birdennevet perşembe günü ikimiz de 20 sayısını seviyoruz da
pazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimmYaa hep benmi korkcam birazda sizi korkutayımBende 23 nü aramıştım hep aylarda ama ramazan öncesi zordu Kız bari Eylül yapsaydınız pazara denk gelirdi 20si uzaktan gelecek yoksa gerçi okullar tatil sorun olmaz Ağustosta
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsunKızlaaaar naber
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usulpazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimm
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruzBunu eklemek istedim kızlar fikir olsun hepinize. Kendisine aşık oldum bugün birlikte uyuycaz
Eki Görüntüle 1492443
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz
Mavi saks mavisimi böyle bebe mavisi bebe pembesi yapma ihtimali varmı bunlarda ya da griGünaydın canım. Teşekkür ederizİlk mavi yapmışlardı ben değiştirttim kuzum.
Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum nette
Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncelleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?