• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah kolaylık versin :KK70: Cam silmekte ayrı meziyet offf offf :KK70:
He o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.

Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda :KK53:

Aynen öyle kuzum :KK53:

Kuzu bulunduğunuz ilçenin belediye sitesinden baksana. Orada herşey detaylıca yazıyordur. Ben oradan baktım. Bazı konulara dikkat edin. Eğer akciğer filmi istenirse onu öğleden önce çektirmek zorundasın ki öğleden sonra alın sonuçları. Öğleden sonra yaparsan ertesi güne kalıyor. Özelde çektirirsen sorun yok. Bazı belediyeler evrakları saat 3 yada 4 e kadar teslim alıyor. Sonrasında almıyorlar. Gibi gibi çoğalabilir. Çok farklılaşabiliyor. Dediğim gibi en iyisi belediyenin sitesi :KK16:

Aynen canım yakınlardakiler Mayıs sonu Haziranın başı gibi dağıtırız hemen 2-3 günlük iş anca önce bir elimize alalım da :oops:

Canım hangi belediyeye başvuru yapacaksanız telefonla öğrenmeniz ya da oraya gidip belgelerini almanız daha doğru olur her yerin farklı çünkü ama kan verip aile hekimlerinizden sağlık raporu alacaksınız bu kesinHoppaEvlenme ehliyeti çıkartacaksınız yine beraber gidip herhangi bir Nüfus müdürlüğü çıkartabilir diye biliyorum:21:Rahat 5-6 resim elinizde bulundurun:KK24:Nüfüs kimlik fotokopilerinizle çift halinde istediğiniz belediyeye başvurun sanırım düğün mekanının bulunduğu belediyeye başvuruyorsun bizde ben bağlıydım direk benim üstümden gittik ama nerede oturduğumuzun pek önemi yoktu:KK53:Bazı aile hekimleri akciger filmide istiyor benden istemediler nişanlımdan istediler mesela devlet uğraştırıyor ama biz özelden hemen çıkartırdık bir gün kan vereceksiniz sabah erkenden hemen sonraki gün öğleden sonra çıkıyor direk öğleden sonra başvuraya gidebilirsinizHoppaErkeklerden bazı testler istiyorlar ayrıca tuhaf bir adı vardı:KK70:

Aynen öyle kuzum :KK53:

Kuzu bulunduğunuz ilçenin belediye sitesinden baksana. Orada herşey detaylıca yazıyordur. Ben oradan baktım. Bazı konulara dikkat edin. Eğer akciğer filmi istenirse onu öğleden önce çektirmek zorundasın ki öğleden sonra alın sonuçları. Öğleden sonra yaparsan ertesi güne kalıyor. Özelde çektirirsen sorun yok. Bazı belediyeler evrakları saat 3 yada 4 e kadar teslim alıyor. Sonrasında almıyorlar. Gibi gibi çoğalabilir. Çok farklılaşabiliyor. Dediğim gibi en iyisi belediyenin sitesi :KK16:

Tamam canlarım, çok sağolun,araştırıyorum hemen :)

EVLİLİK BAŞVURUSUNDA BULUNACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 – Sağlık Raporu (Aile Hekimliğinden)

2 – 3 Adet Fotoğraf

3 – Uluslar Arası Aile Cüzdanı Ücreti (Başvuru Esnasında Memurluğumuzca Tahsil Edilecektir)

siteden baktım bunlar yazıyo

2 – 3 Adet Fotoğraf

3 – Uluslar Arası Aile Cüzdanı Ücreti (Başvuru Esnasında Memurluğumuzca Tahsil Edilecektir)

Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncelleme

2 – 3 Adet Fotoğraf

Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum nette :KK51:

Heyecan stres hepsini bir arada yaşıyor gibiyim net anlatacak bir cümlem yok :KK70:Sen nasılsın sende durumlar nasıl:KK68:
valla ben şuan çok rahatım:KK53: sanki evlenecek olan ben değilimm:rolleyes: benim gibi normalde çok panik biri nasıl bu kadar sakin olabiliyor ben de anlamadımm:KK51:

valla ben şuan çok rahatım:KK53: sanki evlenecek olan ben değilimm:rolleyes: benim gibi normalde çok panik biri nasıl bu kadar sakin olabiliyor ben de anlamadımm:KK51:
O da çok stresten heyecandan canım aslında bir anda insan ne yapacağını şaşırıyor ve içinden birşey gelmiyor duruyor :KK70:Şafak kaç:KK68:

Seninde uzun zaman var sayılmaz çünkü aylar 1 hafta gibi geçiyor sanki giriyorsun bir bakıyorsun bitmiş:KK70:Cumartesi pazarları sayarsak sadecek 36 gün 1 ayın var yani:KK53:perşembe günümü düğün şeker özel bir sebebimi var:KK68:
Ayy 36 diyince korktum birdenn:KK17:evet perşembe günü ikimiz de 20 sayısını seviyoruz da:KK53:

Ayy 36 diyince korktum birdenn:KK17:evet perşembe günü ikimiz de 20 sayısını seviyoruz da:KK53:
Yaa hep benmi korkcam birazda sizi korkutayım:KK70:Bende 23 nü aramıştım hep aylarda ama ramazan öncesi zordu:KK53:Kız bari Eylül yapsaydınız pazara denk gelirdi 20si uzaktan gelecek yoksa gerçi okullar tatil sorun olmaz Ağustosta:21:

Yaa hep benmi korkcam birazda sizi korkutayım:KK70:Bende 23 nü aramıştım hep aylarda ama ramazan öncesi zordu:KK53:Kız bari Eylül yapsaydınız pazara denk gelirdi 20si uzaktan gelecek yoksa gerçi okullar tatil sorun olmaz Ağustosta:21:
pazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimm:rolleyes:

Bunu eklemek istedim kızlar fikir olsun hepinize. Kendisine aşık oldum bugün birlikte uyuycaz :KK70:

IMG-20150414-WA0000.jpg

Kızlaaaar naber
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun:KK68:
pazar gününü hiç sevmiyorumm zaten küçüklüğümden beri pazar evlenmem derdimm:rolleyes:
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul:KK70:
Bunu eklemek istedim kızlar fikir olsun hepinize. Kendisine aşık oldum bugün birlikte uyuycaz :KK70:

Eki Görüntüle 1492443
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz :KK68:

İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun:KK68:

Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul:KK70:

Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz :KK68:

Günaydın canım. Teşekkür ederiz :KK68: İlk mavi yapmışlardı ben değiştirttim kuzum.

Aile hekiminiz başka belgeler isteyecekse o eklenecek o zaman canım film test gibi onun dışında diğerleri normal evlenme ehliyeti istememişler ama yasal olarak artık herkesten istenecek diye bir haber okumuştum nette :KK51:
Güncel mi acaba site? Tarih yazıyor mu son güncelleme

Sabah gittim sağlık ocağına. Girişimi yaptı, farklı bi yerde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş ve de akciğer grafisi istedi. 1 adet foto ile perş. günü götürcem sağlık ocağına.

yarın sabah halletcem kan olayını fotoğrafı falan. :KK55:

Back