• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın Hanımlar :KK54:

Bugün şafak 18 Çankırı En Büyük TÜRKİYE Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam En Büyük TÜRKİYE

00013413_o.jpg
Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:
Sabah gittim sağlık ocağına. Girişimi yaptı, farklı bi yerde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş ve de akciğer grafisi istedi. 1 adet foto ile perş. günü götürcem sağlık ocağına.

yarın sabah halletcem kan olayını fotoğrafı falan. :KK55:

Günaydın kızlarrrr..

Nedme tacımı ve mumları çeyiz top. ekliyorum :KK3:

Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyor:KK68:Hadi topla gel bekliyoruz:KK8::rolleyes:

Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah:nazar:En Büyük TÜRKİYE:KK74:

Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyor:KK68:Hadi topla gel bekliyoruz:KK8::rolleyes:
Evet kuzum o kadar bekledik vallahi 2 gün gözümde değil. Yeterki sorunsuz bir şekilde gelsin :KK68:

İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun:KK68:

Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul:KK70:

Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz :KK68:

Biraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım

Günaydın Hanımlar :KK54:

Bugün şafak 18 Çankırı En Büyük TÜRKİYE Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam En Büyük TÜRKİYE

00013413_o.jpg

Canımm bana da nişanlım yol izni 1 gün demişti.Urfada nırmalde 2 gün oluyomuş.Ben bilmediğimden inandım tabi.Sonra aradı camdan bak dedi o anı hiç unutamam

Biraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım

Canımm bana da nişanlım yol izni 1 gün demişti.Urfada nırmalde 2 gün oluyomuş.Ben bilmediğimden inandım tabi.Sonra aradı camdan bak dedi o anı hiç unutamam
Bilmiyorum kuzum nişanlım 2014 te gidip 2015 te geliyor. 2014 te de izin kullandığı zaman vermişlerdi o seneki yol iznini. Bu sene tekrardan verecekler diye biliyorduk ama nişanlım vermediklerini söyledi. Belkide bana öyle söyledi bilmiyorum :KK53: Ama sürpriz yaparsa da fena olmaz hani :oops:

Hoş geldim zumzum :KK3:

10 günlük taze gelinsin maşallah :nazar:

Nasıl geçti bakalım anlat birazcık

Hosbulduk tatlimmm :KK74:
Evet çok sükür bu günleri gördük :KK68: Hersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayni :21: Dügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde :KK48: Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için :21: Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum....... :oops::oops:

Evet çok sükür bu günleri gördük :KK68: Hersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayni :21: Dügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde :KK48: Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için :21: Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum....... :oops::oops:

canım hayırlısı olsun kavuşmuşsunuz:nazar:
maşallah ne güzel bak herşey güzel geçmiş o yorgunluğa değiyor:KK68:

Çok sevindim canım benim. Herşey harika olmuş sorunsuz atlatmışsınız düğününüzü. Darısı bize artık :cool:

Az çok tahmin edebiliyorum. Şu malum konu sanırsam :KK8:

nasılsınız gelin hanımlaaar:KK54:

İyiyim tutkum sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Çok sevindim canım benim. Herşey harika olmuş sorunsuz atlatmışsınız düğününüzü. Darısı bize artık :cool:

Az çok tahmin edebiliyorum. Şu malum konu sanırsam :KK8:

İyiyim tutkum sen nasılsın? Bebiş nasıl?

buna şükür canımcım büyümeye çalışıyoruz işte:nazar::anneadayı:
öyle uzaktan takip ediyorum topiği ama yazmayayım diyorum :KK16: sevdiğin askerdenmi gelecek nasipseEn Büyük TÜRKİYE
banada bu işin içinde bir supriz var gibi geliyor

Back