Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallahGünaydın Hanımlar
Bugün şafak 18 Çankırı Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam
Sabah gittim sağlık ocağına. Girişimi yaptı, farklı bi yerde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş ve de akciğer grafisi istedi. 1 adet foto ile perş. günü götürcem sağlık ocağına.
yarın sabah halletcem kan olayını fotoğrafı falan.
Günaydın kızlarrrr..
Nedme tacımı ve mumları çeyiz top. ekliyorum
Yarın şu işleri bi halledelim de kısmet olursa başvuruyuda yaparız bi şekilde.Maşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah
Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyorHadi topla gel bekliyoruz
İnşallah canım sorunsuz halledersinizYarın şu işleri bi halledelim de kısmet olursa başvuruyuda yaparız bi şekilde.
İnşallah canıımİnşallah canım sorunsuz halledersiniz
Evet kuzum o kadar bekledik vallahi 2 gün gözümde değil. Yeterki sorunsuz bir şekilde gelsinMaşallah kuzum az kaldı geç olsun güç olmasın 2 günde geçecek inşallah
Cumaya o zaman başvurunuzu en geç yaparsınız canım bak hallediliyorHadi topla gel bekliyoruz
Amin inşallah kuzucumEvet kuzum o kadar bekledik vallahi 2 gün gözümde değil. Yeterki sorunsuz bir şekilde gelsin
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz
Günaydın Hanımlar
Bugün şafak 18 Çankırı Malesef ki teskere tarihimiz 2 gün ileri gitti. Bu seneki yol izinlerini vermemişler. Olsun kaldığı yerden devam
Geçmiş olsun canım salgın var dikkat et kendineBiraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım
Bilmiyorum kuzum nişanlım 2014 te gidip 2015 te geliyor. 2014 te de izin kullandığı zaman vermişlerdi o seneki yol iznini. Bu sene tekrardan verecekler diye biliyorduk ama nişanlım vermediklerini söyledi. Belkide bana öyle söyledi bilmiyorum Ama sürpriz yaparsa da fena olmaz haniBiraz hasta. Gibiyim evde dinleniyorum canım
Canımm bana da nişanlım yol izni 1 gün demişti.Urfada nırmalde 2 gün oluyomuş.Ben bilmediğimden inandım tabi.Sonra aradı camdan bak dedi o anı hiç unutamam
Hoş geldim zumzumSelam kizlarrr ben geldimmm çok özledim sizleriii
Bu sefer evli hanim olarak girdim foruma
Hoş geldim zumzum
10 günlük taze gelinsin maşallah
Nasıl geçti bakalım anlat birazcık
Hosbulduk tatlimmm
Evet çok sükür bu günleri gördük Hersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayni Dügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum.......
Hosbulduk tatlimmm
Evet çok sükür bu günleri gördük Hersey güzel geçti ama çooook yorucu bir süreçti benim için ofisten izin almama ragmen. Ama sükür hersey kendiliginden halloluyor vallah
Dügün günü hava güzel oldu, misafirlerimiz memnun kaldi gibi , biz de ayni Dügünün ertesi gününü evde geçirdik, dinlendik keyif yaptik evde Pazartesi sabahta uçaga bindik 1 hafta Italya' da balayi için Cok güzeldi hersey çook sükür
Ama sadece bir sorun var, o da biraz özel... nasil açacagimi bilemiyorum.......
nasılsınız gelin hanımlaaar
Çok sevindim canım benim. Herşey harika olmuş sorunsuz atlatmışsınız düğününüzü. Darısı bize artık
Az çok tahmin edebiliyorum. Şu malum konu sanırsam
İyiyim tutkum sen nasılsın? Bebiş nasıl?
hayırlısı tatlişkomİyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Bana görede pazar günleri düğünleri hep ayrıdır bende nasipte pazar gününe oldu hemde kına cumartesi eski usul
Canım hallettinmi çok güzel görünüyor sadece siyahmı bastırabiliyoruz
Amin şekerim inşallahhayırlısı tatlişkom
iyi canımm senin bebiş nasılllnasılsınız gelin hanımlaaar