Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile heyecanlandım senin adına
Oh sonunda bitti ne güzel bi kavuşmadır bu, bi daha hiiç mesafe girmesin aranıza inşallah
Çok iyiymiş ya bende sorayım sticker bastiracağımız yere nişanlım uğraşıyor onlarla basabilirlerse pembe ya da mavi renkle
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın canlar.
Yorgunluktan ölen bir gelin var karşısınızda
MucuksAma yorgunluğuna değiyor kuzucum
Günaydın canımRabbim kolaylık versin canım zaman daraldıkça dahada yoruluyoruzGünaydın canlar.
Yorgunluktan ölen bir gelin var karşısınızda
İyiyim kuzusu sen nasılsın bakim nasıl gidiyor?
Sorma canım, dışardaki işler var, evde ki işler var, yeni evin işleri var. Var da var. Az kaldı diyoruz ama şu 30 günde bitmeyecekmiş gibi geliyo insanaGünaydın canımRabbim kolaylık versin canım zaman daraldıkça dahada yoruluyoruz
İyiyim çok şükür kuzum birşeyler halletmeye çalışıyorum hep araştırma peşindeyim
Bitecek canım yetişecek inşallah bak benim daha çok eksiğim var bana bak rahatla ben pazar günü dinlendim cumartesi günü makyaj yerimle anlaştım provasıda var bizim ilçenin en çok begeni alanını seçtik içimize sinsin diye saç için zaten kaynıma gideceğimSorma canım, dışardaki işler var, evde ki işler var, yeni evin işleri var. Var da var. Az kaldı diyoruz ama şu 30 günde bitmeyecekmiş gibi geliyo insana
Sen neler yaptın hafta sonu.
Mucuks
Ama bu kez o sebepten yorulmadım. 4 kanepe 2 koltuk 6 sandalye yıkadım.
Günaydın canımRabbim kolaylık versin canım zaman daraldıkça dahada yoruluyoruz
İyiyim çok şükür kuzum birşeyler halletmeye çalışıyorum hep araştırma peşindeyim
Biz son haftaya bırakmak istemiyoruz hç bişeyi. Kafamız rahat olsun istiyoruz.Bitecek canım yetişecek inşallah bak benim daha çok eksiğim var bana bak rahatla ben pazar günü dinlendim cumartesi günü makyaj yerimle anlaştım provasıda var bizim ilçenin en çok begeni alanını seçtik içimize sinsin diye saç için zaten kaynıma gideceğim
Ay eveeeet.. Akşam eve gidiyorum 'Nazar ne zaman yıkarız, pazar yıkar mıyız ! cümlesini duymaktan gına gelmişti. Artık duymıcam
Olsun oda düğüne bir katkı
Kız daha araştırma al artık şu eksikleri Karar veremedinis mi
Yavaş yavaş hallediyoruz kuzum inşallah davetiyelere falan ağırlık vericezKız daha araştırma al artık şu eksikleri Karar veremedinis mi
Bizde ama kalacak gibiİnşallah kuzum davetiyeleri bastıralım karar verip diyoruzBiz son haftaya bırakmak istemiyoruz hç bişeyi. Kafamız rahat olsun istiyoruz.
İyi etmişsiniz o da çıktı aradan şimdi eve odaklanırsınız
Davetiye erken değil mi daha ? Davetiye işi 1 hafta içinde oluyor bence siz eve ağırlık verin artık 2 ayınız var çünküYavaş yavaş hallediyoruz kuzum inşallah davetiyelere falan ağırlık vericez
Bizde ama kalacak gibiİnşallah kuzum davetiyeleri bastıralım karar verip diyoruz
Ay eveeeet.. Akşam eve gidiyorum 'Nazar ne zaman yıkarız, pazar yıkar mıyız ! cümlesini duymaktan gına gelmişti. Artık duymıcam
Şimdide halıları ne zaman verelim yıkamaya diyor Allahııımmm
Sade çeyiz işi olsa neyse bide böyle evlerle uğraşıyoruz
Yavaş yavaş hallediyoruz kuzum inşallah davetiyelere falan ağırlık vericez
Bizde ama kalacak gibiİnşallah kuzum davetiyeleri bastıralım karar verip diyoruz
Eve de aynı şekilde ağırlık veriyoruz kuzum araştırmalara devam yani bırakmadık yalnız annem Ankaraya gidecek teyzem dayımlar falan hep orada 2-3 haftaya kadar karar verelim o da giderken götürsün diyoruz bir daha kargoyla gitmesin hem böyle daha içten olur Kafamızda rahatlar en azındanDavetiye erken değil mi daha ? Davetiye işi 1 hafta içinde oluyor bence siz eve ağırlık verin artık 2 ayınız var çünkü
Yok kuzu az kaldı hissediyorum Olmazsa kendimi atayım şuradan
Hayırlısı olsun kuzum. Ev ne alemde yok mu hala
Heyecanla bekliyorusYok kuzu az kaldı hissediyorum Olmazsa kendimi atayım şuradan
Bende merak içindeyimHeyecanla bekliyorus
Allah kolaylık versin Cam silmekte ayrı meziyet offf offfAynı sıkıntı bizde de var Neyse ki vaktimiz var. Ramazandan sonra yaparız diyorum anneme. Halıları da öyle veririz yıkamaya zaten yedek halılar var. Bütün camlar beni bekliyo Bide amerikan cam Yandık ki ne yandık
Eve de aynı şekilde ağırlık veriyoruz kuzum araştırmalara devam yani bırakmadık yalnız annem Ankaraya gidecek teyzem dayımlar falan hep orada 2-3 haftaya kadar karar verelim o da giderken götürsün diyoruz bir daha kargoyla gitmesin hem böyle daha içten olur Kafamızda rahatlar en azından
Aynen canım yakınlardakiler Mayıs sonu Haziranın başı gibi dağıtırız hemen 2-3 günlük iş anca önce bir elimize alalım daHe o zaman iş değişir :) Haziran başı da dağıtmaya başlarsınız eşe dosta.
Çarşamba günü nikah işlerini halledelim diyoruz. Biri beni aydınlatabilir mi ne yapacağımız konusunda