• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahha biliyordum sen de bir boğa kadınısın :KK59: Benim doğum günüm de 28 Nisan. Boğa hatununu nerde görsem bilirim arkadaş:KK19:

Aminn, sağlıcakla bi alalım kucağımıza, Sizin miniğe de maşallah kocaman:nazar::nazar:
Ehehehe :KK22: Bazı insanlar boğaları sevmez ama benim çok sevdiğim bi burçtur :cool:

Sağolasın Mutim

O zaman bende söyliyim eksik kalmıyım :KK53:

28 nisanda benim nişanlıcağzımın doğum günüsü :KK16::KK60:

Mutiyle aynı gün doğmuşlar :21:

Nisan ayında ne güzel şeyler var böyle bol bol birikmişiz bu aya o zaman bu ay bizim ayımız :nazar::rolleyes:

Nisan ayı candır, sevilesidir. :KK53:

Gerçi nisanı nisan gibi yaşayamıyoruz bu sene :110:

Ehehehe :KK22: Bazı insanlar boğaları sevmez ama benim çok sevdiğim bi burçtur :cool:

Sağolasın Mutim

Mutiyle aynı gün doğmuşlar :21:

En en en iyi anlaştığım burçtur Boğa. Nişanlımla da çok iyi anlaşıyoruz, çoğunlukla aynı düşüncedeyiz. Boğa burcu kadınını da çok severim. Şimdiye kadar tanıdıklarım çok zevkli ve oldukça titizler :KK68:

Herşey güpgüzel olsun inşallah:nazar::KK60::KK68:

Aminn inşallahh :nazar::KK19:

Sağolasın Mutim

En sevdiğim aydır evet Nisan du bakalım daha başındayız 15den sonra önemli bizim için son haftaları güzel olsun yeter :nazar::KK59:

En en en iyi anlaştığım burçtur Boğa. Nişanlımla da çok iyi anlaşıyoruz, çoğunlukla aynı düşüncedeyiz. Boğa burcu kadınını da çok severim. Şimdiye kadar tanıdıklarım çok zevkli ve oldukça titizler :KK68:

Akrep sevmez misiniz beni kimse sevmiyormu :eek::KK8::rolleyes:

Günaydın kızlar, Zuzu evlenmiş Nisan 4 de şimdi aklıma geldi valla :KK22::KK22:

şimdi balayındadır :21:

Evettt :):)

Bende terazileri severim :21::21:

Günaydın Kuzular :KK54:

Çok şükür 20 ler bitti. Bugün Şafak 19 Çorum En Büyük TÜRKİYE

%C3%87orum%20resmi..jpg

Herkese günaydoın
Bugün enimönüne gitcez yeğenimin doğumgünü için hazırlık var:)

Yarın da bohça alışverisi yapcaz
Çeyize aldıklarımı da eklerim ne Amandır kotmuyorum

Back