- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hayırlı olsun canım çok sevindim ne güzeldir oralarBende vallah superim, bu sabahki yorgunlugum gitti hele balayimizi ayarladiktan sonra daha bi canlandim nedense
Kizlarrrrr 6 ile 12 nisan arasında Italya'ya gidecezzz insaAllahÖnce Venedik sonra Roma
Hayırlı olsun canım çok sevindim ne güzeldir oralar
Balayı tabisi çok keyifli hemen bitsin tatile sıra gelsin yiyip içip gezelim dimiEveeeett
Sonunda aldik biletleri, 2 otelide ayirdik , bir "ohhhh" çektik ikimizdeBunun da hallettik sükür !! Dügünün en güzel kismi he he
Balayı tabisi çok keyifli hemen bitsin tatile sıra gelsin yiyip içip gezelim dimibiz gezmeyeceğiz gerçi ama olsun yemek güneşlenmek deniz havuzda çok keyiflidir
Amin Zuzum inşallahVallah hemen gidesim var he he
InsaAllah hayal ettigimiz gibi geçer balayilarimiz kuzumm
Beyaz eşyasını alan var mı kızlar?
Canim ya olur boyle seyler uzme canini biz burdayizGünaydın kızlar
Öncelikle bu şekilde sizi merakta bırakıp gittiğim için üzgünüm, kimseye anlatamadığım, anlatılacak bişey de olmayan bi hisle karşı karşıyayım. Ne kadar düşünsem, çözmeye çalışsam da olmuyor. Bu yüzden daha fazla kendimi kapatmamın ve sizleri merakta bırakmamın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tatsız tuzsuz konuşmalarımın kusuruna bakmazsanız dahil olmak isterim size yeniden.
Bende vallah superim, bu sabahki yorgunlugum gitti hele balayimizi ayarladiktan sonra daha bi canlandim nedense
Kizlarrrrr 6 ile 12 nisan arasında Italya'ya gidecezzz insaAllahÖnce Venedik sonra Roma
Kizlar bakin neler aldim (dugun detaylara taktim bu aralar... baya heyecanim artti):
Pastanin üstünde bas harflerimiz olacak :
Eki Görüntüle 1451008
Pastamiz bu sekilde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1451010
Dügünümüz bir gemide olacagi için ve organizasyonun hemen hemen hepsini bizim düsünmemiz gerektigi için bu detayida ayarladim : pasta servis aletlerimiz (sonrada kullaniriz) :
Eki Görüntüle 1451011
Biz aldık Mutim Ocak başı gibi Siemensden tercih ettik fırınımız duruyor bir tek o da eve göre alınacak canım çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG oldu bir deBeyaz eşyasını alan var mı kızlar?
Herkese selamlar Allah izin verirse 50 gün kaldı
Balayı yerimiz Kapadokya Karlık Evi
Havalar iyice ısınınca yaz ayında da Antalya'da güzel bir otele giderizYurtdışı filan da olur belki ama öncelik nişanlımla sessiz sakin aktivitesiz butik bir otelde balayı yapmak oldu bizim için
ohh miss valla
Aldım kuzum benBeyaz eşyasını alan var mı kızlar?
Sagol tatlim, insaAllah ayni bu sekilde olurCoook guzel canim cok havaliu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?