2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Heheh öyle olmuş tatlım
Ne güzel kredin bitiyo bir sürü şey yaparsın düğüne kadar

Evet kuzum Allah nasip ederse çeyizin çoğunluğunu 2 ayda bitirip daha sonra da kredi için ödediğim miktarı yatak odam için ayırmaya başlayacağım

İnşallah hayırlıdır canım

İyiyim bende çok şükür

Günaydın Hanımlar

Nasılsınız bakalım

Şafaksız olmaz

Şafak 49 Muş

Günaydın kızlar

Öncelikle bu şekilde sizi merakta bırakıp gittiğim için üzgünüm, kimseye anlatamadığım, anlatılacak bişey de olmayan bi hisle karşı karşıyayım. Ne kadar düşünsem, çözmeye çalışsam da olmuyor. Bu yüzden daha fazla kendimi kapatmamın ve sizleri merakta bırakmamın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tatsız tuzsuz konuşmalarımın kusuruna bakmazsanız dahil olmak isterim size yeniden.

Canım benim her zaman bekleriz burada atarsın belki onları özelse anlatma tabi ki ama içine de kapanma

Canım benim her zaman bekleriz burada atarsın belki onları özelse anlatma tabi ki ama içine de kapanma

Canim benim Nil 'in de dedigi gibi seni hep bekleriz , zaten birbirimizi desteklemek için burdayiz

Kuzum olur mu hiç öyle şey tatsız tuzsuz konuşmak falan. İyi günde kötü günde biz hep varız. Herkes aynı süreçten geçiyor, zor zamanlar oluyor. Anlatmak istersen nehiriminde dediği gibi her zaman dinler, yardımcı olacağımız noktalarda oluruz. Kendini bu şekilde kapatırsan işin içinden çıkman çok daha zor olur. Kafanı biraz dağıtman, paylaşman gerek ki sorunlar çözülsün. Bende zor zamanlar geçiriyorum. Ama kendimle kaldığımda seninde dediğin gibi çözülmüyor.

Az bi süre kaldı düğününe sıkma canını, hepsi geçicek daha sonra ardımıza bakıp güzel güzel hatırlayacağımız anılarımız olucak inşallah

Bi yere gitmek yok

guzel gıdıyor cnm senınn

Bende vallah superim, bu sabahki yorgunlugum gitti hele balayimizi ayarladiktan sonra daha bi canlandim nedense
Kizlarrrrr 6 ile 12 nisan arasında Italya'ya gidecezzz insaAllah Önce Venedik sonra Roma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…