- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İnşallah hayırlıdır canımVardır bir nedeni
Günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın
İyiyim bende çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlıdır canımVardır bir nedeni
Günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın
Bende yorgun ve bitkinimGünaydın kızlar
Bugün hiç enerjim yokmuş gibi ortalıkta dolaşıyorum...
Heheh öyle olmuş tatlım
Ne güzel kredin bitiyo bir sürü şey yaparsın düğüne kadar
İnşallah hayırlıdır canım
İyiyim bende çok şükür
niye yorgunsunBende yorgun ve bitkinim
Günaydın kuzum 40lara düştünüz çok şükürGünaydın Hanımlar
Nasılsınız bakalım
Şafaksız olmaz
Şafak 49 Muş
niye yorgunsun
oh ohhhGünaydın kuzum 40lara düştünüz çok şükür
Koşuşturma çeyiz eksikleri falan Sen nasılsın
Öyle tabi işe gelip eve dönüyoruz çok sıkıcı rutinoh ohhh
iyiyim cınııım napıyım iş güç
aynen monoton herşeyyyÖyle tabi işe gelip eve dönüyoruz çok sıkıcı rutin
aynen monoton herşeyyy
Evet kuzum çok şükür düştükGünaydın kuzum 40lara düştünüz çok şükür
Koşuşturma çeyiz eksikleri falan Sen nasılsın
Günaydin kuzum , iyidir senden naber ? Nasil gidiyor hayat ?nasılsınızz
Canım benim her zaman bekleriz burada atarsın belki onları özelse anlatma tabi ki ama içine de kapanmaGünaydın kızlar
Öncelikle bu şekilde sizi merakta bırakıp gittiğim için üzgünüm, kimseye anlatamadığım, anlatılacak bişey de olmayan bi hisle karşı karşıyayım. Ne kadar düşünsem, çözmeye çalışsam da olmuyor. Bu yüzden daha fazla kendimi kapatmamın ve sizleri merakta bırakmamın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tatsız tuzsuz konuşmalarımın kusuruna bakmazsanız dahil olmak isterim size yeniden.
Günaydın kızlar
Öncelikle bu şekilde sizi merakta bırakıp gittiğim için üzgünüm, kimseye anlatamadığım, anlatılacak bişey de olmayan bi hisle karşı karşıyayım. Ne kadar düşünsem, çözmeye çalışsam da olmuyor. Bu yüzden daha fazla kendimi kapatmamın ve sizleri merakta bırakmamın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tatsız tuzsuz konuşmalarımın kusuruna bakmazsanız dahil olmak isterim size yeniden.
Canım benim her zaman bekleriz burada atarsın belki onları özelse anlatma tabi ki ama içine de kapanma
Kuzum olur mu hiç öyle şey tatsız tuzsuz konuşmak falan. İyi günde kötü günde biz hep varız. Herkes aynı süreçten geçiyor, zor zamanlar oluyor. Anlatmak istersen nehiriminde dediği gibi her zaman dinler, yardımcı olacağımız noktalarda oluruz. Kendini bu şekilde kapatırsan işin içinden çıkman çok daha zor olur. Kafanı biraz dağıtman, paylaşman gerek ki sorunlar çözülsün. Bende zor zamanlar geçiriyorum. Ama kendimle kaldığımda seninde dediğin gibi çözülmüyor.Günaydın kızlar
guzel gıdıyor cnm senınnGünaydin kuzum , iyidir senden naber ? Nasil gidiyor hayat ?
guzel gıdıyor cnm senınn