- 19 Ağustos 2013
- 1.057
- 759
- 208
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın gelincikler
günaydın kızlarr
Günaydin güzel gelinlerrrr
Hayirli cumalar hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın gelincikler
günaydın kızlarr
Günaydın gelincikler
günaydın kızlarr
Günaydin güzel gelinlerrrr
Hayirli cumalar hepimize
Nasılsınız kızlar Büş Muğla çok güzel ondan mı çok koydun kuzum bayılıyorum oralara ya
Beyaz eşyasını alan var mı kızlar?
İnsanın içini açıyor gerçektenben iyiyim kuzuş.
bende bayılıyorum muğlaya,resimleri görünce içim gitti vallahiiiii
Kızlar yazılanları pek okuyamadım.Sizin yazdıklarınıza yorum da yapamadım.Kusura bakmayın moralim çok bozuk.
Dün anneannem yürüyüşe çıkmış ve çok kötü düşmüş.Şükürler olsun ki kırık çıkık yok ama yüzünün sağ tarafı çok şiş ve mosmor.Gözü bile kapanmış şişten.Çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
Bir de az önce sözlümle tartıştık tuz biber oldu
Ben almadim canim evde zaten vardi mutahit koymus ocak,firin,davlumbaz,bulasik makinesi,buzdolabı hepsi siemens
Ama bir tek camasir makinasi yok onu da dusunuyorum yakin bi aile dostumuzun beko bayiisi var sanirim iyi indirim yapar diye beko olacagiz
Biz aldık Mutim Ocak başı gibi Siemensden tercih ettik fırınımız duruyor bir tek o da eve göre alınacak canım çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG oldu bir de
Canım hayırlı olsun orayı çok övüyorlar çok güzelmiş inşallah memnun kalırsınız tabisi sonra da tatile farklı yere gidilir
Aldım kuzum ben
Biz aldık canım.Çeyiz konumda var modelleri
Kızlar yazılanları pek okuyamadım.Sizin yazdıklarınıza yorum da yapamadım.Kusura bakmayın moralim çok bozuk.
Dün anneannem yürüyüşe çıkmış ve çok kötü düşmüş.Şükürler olsun ki kırık çıkık yok ama yüzünün sağ tarafı çok şiş ve mosmor.Gözü bile kapanmış şişten.Çok üzülüyorum onu böyle gördükçe
Kızlar biz de bugün alalım dedik, Bosch düşünüyoruz hatta eminiz neredeyse ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bu iş biraz şans işi aslında, abimler 2 yıl oldu evleneli bosch kullanıyorlar çok memnunlar ama bazen sorun çıkıyormuş, seriyle alakalı bi durummuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nasılsınız kızlar Büş Muğla çok güzel ondan mı çok koydun kuzum bayılıyorum oralara ya
Kızlar biz de bugün alalım dedik, Bosch düşünüyoruz hatta eminiz neredeyse ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bu iş biraz şans işi aslında, abimler 2 yıl oldu evleneli bosch kullanıyorlar çok memnunlar ama bazen sorun çıkıyormuş, seriyle alakalı bi durummuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Herkese selamlar Allah izin verirse 50 gün kaldı
Balayı yerimiz Kapadokya Karlık Evi
Havalar iyice ısınınca yaz ayında da Antalya'da güzel bir otele gideriz Yurtdışı filan da olur belki ama öncelik nişanlımla sessiz sakin aktivitesiz butik bir otelde balayı yapmak oldu bizim için
Bende iyiyim çok şükür ZuzumIyiyim kuzum, sen nasilsin ?
ben iyiyim kuzuş.
bende bayılıyorum muğlaya,resimleri görünce içim gitti vallahiiiii
En merak ettiklerimden ama düğün sezonu cesaret edemedim başka zaman görmek istiyorum inşallah
Evet kuzular çok sevdiğim için fazla resim ekledim Heleki ölüdeniz beni benden alıyor
Benimde aynı şekilde çok merak ediyorum ve o denizi görünce içim gidiyo resmen Bakalım güzel bir otel bulabilirsek neden olmasın Ama eylül olacağı için biraz araştırmak gerek sanırımEn merak ettiklerimden ama düğün sezonu cesaret edemedim başka zaman görmek istiyorum inşallah
İnşallah en güzeli nasip olur kuzumBenimde aynı şekilde çok merak ediyorum ve o denizi görünce içim gidiyo resmen Bakalım güzel bir otel bulabilirsek neden olmasın Ama eylül olacağı için biraz araştırmak gerek sanırım
Çok geçmiş olsun kuzum üzüldüm anneannene
Mutim bizde Bosch aldık. Nehiriminde dediği gibi Siemens ve Bosch aynı fabrikada üretiliyor. Hatta iki markada kodları farklı ama aynı ürün çok var. Özelliklerinden, iç dizaynına kadar. Sadece isim farkı var. Biz Siemens alıyoruz diye çıktık ama satıcı çok ilgisizdi ve hiç indirim yapmadı. Ödeme kolaylığıda sağlamadı. Bu nedenle Bosch olarak yaptık tercihimizi. Bosch da güzel indirim aldık ve tüm aldıklarımda çok fazla içime sindi. Şans işi başkasında kötü olan bizde iyi çıkabilir, bizde iyi olan başkasında kötü olabilir. Kullanıp görücez
İnsanın içini açıyor gerçekten
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabucak toparlar Stresli gerginsiniz tabi tartışmak normal kuzum uzatmayın çok
Canım çok geçmiş olsun ya şeker hastalığı falan var mı? Çok iyi bakın pansumanlarını falan ihmal etmeyin. Rahmetli ananem ileri derecede şeker hastasıydı, bi kez düştüğünde bacağındaki yara aylarca kapanmamıştı
Çok geçmiş olsun kuzum üzüldüm anneannene
Mutim bizde Bosch aldık. Nehiriminde dediği gibi Siemens ve Bosch aynı fabrikada üretiliyor. Hatta iki markada kodları farklı ama aynı ürün çok var. Özelliklerinden, iç dizaynına kadar. Sadece isim farkı var. Biz Siemens alıyoruz diye çıktık ama satıcı çok ilgisizdi ve hiç indirim yapmadı. Ödeme kolaylığıda sağlamadı. Bu nedenle Bosch olarak yaptık tercihimizi. Bosch da güzel indirim aldık ve tüm aldıklarımda çok fazla içime sindi. Şans işi başkasında kötü olan bizde iyi çıkabilir, bizde iyi olan başkasında kötü olabilir. Kullanıp görücez
Iyiyim kuzum, sen nasilsin ?
Canimm çok üzüldüm simdi, insaAllah tez zamanda düzelir anneannen Öbür konuya gelince, bu süreçte oluyor, bizede oluyor arada ama fazla büyütmeden hallediyoruz aramizda çok sükür. Sizde öyle yapin, bazi konular büyüyülmeye gelmiyor, saygiyla anlayisla halledin kuzum
Canim bizde hepsini Bosch aldik , çeyiz topigimden bakabilirsin. Ama fazla bilgi veremiyecem çünkü daha denemedik , ev yavas yavas kuruluyor. Bi de bizim sadece buzdolab ve çamasir makinesi eksikti, kirada oturacagimiz evde öbür makineler zaten mevcuttu (bulasik makinesi, davlumbaz, firin...) Ama bence Bosch en güvenilir markalarindan biridir, bi de Siemens var tabi Bizde az düsünmedik almadan önce... onun için kolay gelsinnn