• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin canım.İnşallah çabuk iyileşir:KK43:

Biz Bosch aldık canım.
Yaraları çabuk iyileşir ama kim bilir ne kadar korkmuştur dün.Düşündükçe kahroluyorum:KK43:

Sağol canım.

Kıyamam ya inşallah çabucak iyi olur :KK51:

Siz nelere dikkat ettiniz canım alırken? Bi de ben senin elbiseni görmedim yaa, yüzüklerini de.

Ayyy kizlar dün balayini ayarladik yaa, simdi de balayi çantasinda neler olur onlari arastiriyorummm :KK8::KK8:
Siz düsündünüz mü ?? :KK37:

Bir sey soracagim güzel siir kitabi bilen var mi ? türk veya yabanci da olabilir
Diyorum ki Venidigin , Roma 'nin güzel romantik yerlerinde , belki bi kaç siir kulagini fisildayabilirim ya da beraber okuyabilirizz :oops:

İnşallah en güzeli nasip olur kuzum:KK60:

İnşallah kuzum :KK19:

He sağol kuzucum, peki neye dikkat ettin alırken?

Buzdolabında: Ekonomi sınıfı, rafların cam olmasına, derinliğine, yüksekliğine, maksimum litre kapasitesine, içinin kullanışlı olmasına ve sebze ve et, süt ürünleri için ayrı ayrı kullanım alanlarının olmasına baktım.

Bulaşık makinası: Kısa yıkama programı, ekonomi sınıfı, sepetlerin asansörlü olmasına baktım, program sınıfının çokta önemi yok çünkü kullanılmıyor. Ben 4 programlı aldım.

Çamaşır makinası: En önemlisi benim için kısa programı, devir sayısı ve kaç kg olduğuydu. Birde yorgan ve tül yıkama programı olmasını istedim.

Henüz fırın ve ocak almadık. Çevremizdeki bir çok evde kiralık bile olsa mevcut olduğu için ev bulduktan sonra olmaması durumunda almaya karar verdik :KK16:

Ayyy kizlar dün balayini ayarladik yaa, simdi de balayi çantasinda neler olur onlari arastiriyorummm :KK8::KK8:

Düşündüm ama net birşey oluşturmadım henüz :KK53:

Gelin bavulu
Elbise, ayakkabı, sandalet,Topuklu ayakkabılar takı, mayolar, etekler, gecelik, şapka, şort, T-shirtler, iç çamaşırı, küçük çanta,Makyaj eşyaları, diş fırçası ve macunu, saç şekillendiriciler, tokalar, şampuan ve saç kremi, korumalı vücut ve yüz kremi, Tarak ve fırça, Ped, makyaj temizleyicisi, cımbız, tırnak makası, oje, aseton, saç maşası, deodorant, parfüm, Güneş gözlüğü

Damat bavulu
Pantolon, şort, ayakkabı, sandalet, spor ayakkabı, T-shirtler, kemerler, pijama, şapka, gömlek, çorap, sırt çantası.
Traş makinesi, köpük, yüz kremi, tarak, diş fırçası, saç ürünleri, şampuan, deodorant, parfüm,Güneş gözlüğü

Ortak çanta
Biletler, Otel, restaurant ve diğer rezervasyon kağıtları, Kredi kartı ya da banka kartı,
Böcek ilacı, sinek ilacı, ağrı kesiciler, yanık kremi, yara bantları, anti bakteriyel mendiller, reçeteli ilaçlar, dikiş seti, adresler, kitap ve dergiler, ekstra hafıza kartı, jilet, cımbız, pil şarj aleti, cep telefonu şarj aleti, not defteri ve kalem, Fotoğraf makinesi,Plaj havlusu, Plaj terlikleri, Roll-on

böyle uzayıp gidebilir kişiye bağlı bunlar :KK16:

Kızlar yazılanları pek okuyamadım.Sizin yazdıklarınıza yorum da yapamadım.Kusura bakmayın moralim çok bozuk.
Dün anneannem yürüyüşe çıkmış ve çok kötü düşmüş.Şükürler olsun ki kırık çıkık yok ama yüzünün sağ tarafı çok şiş ve mosmor.Gözü bile kapanmış şişten.Çok üzülüyorum onu böyle gördükçe:KK61::KK61:

Bir de az önce sözlümle tartıştık tuz biber oldu
Skocum, çok geçmiş olsun yao_O Allah acil şifalar versin.
Kızlar biz de bugün alalım dedik, Bosch düşünüyoruz hatta eminiz neredeyse ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bu iş biraz şans işi aslında, abimler 2 yıl oldu evleneli bosch kullanıyorlar çok memnunlar ama bazen sorun çıkıyormuş, seriyle alakalı bi durummuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mutim nasılsın kuzum, gecen gün okudum yazamadım. Gitme sakın bir yere, hatta daha sık gel. Herşey hallolur, kendini üzme lütfen:KK68:

.:Zuzuuuuummm tam da bunu listesini yapıyodum :rolleyes: ama cantada olacak olanları değil de 5 gün boyunca ne giyeceğimi yazıyodum ahahahaah :KK71:

Kızlar biz de bugün alalım dedik, Bosch düşünüyoruz hatta eminiz neredeyse ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bu iş biraz şans işi aslında, abimler 2 yıl oldu evleneli bosch kullanıyorlar çok memnunlar ama bazen sorun çıkıyormuş, seriyle alakalı bi durummuş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Canim dedigin gibi sans isi bir firmanin buzdolabi iyiyken digerinin firini otekinin bulasik makinasi iyi oluyor uzun uzun arastirmak lazim aslindao_O
Ama bosch ve siemens icin iyi diyorlar hep Alman mali olduklari icin

Düşündüm ama net birşey oluşturmadım henüz :KK53:

Gelin bavulu
Elbise, ayakkabı, sandalet,Topuklu ayakkabılar takı, mayolar, etekler, gecelik, şapka, şort, T-shirtler, iç çamaşırı, küçük çanta,Makyaj eşyaları, diş fırçası ve macunu, saç şekillendiriciler, tokalar, şampuan ve saç kremi, korumalı vücut ve yüz kremi, Tarak ve fırça, Ped, makyaj temizleyicisi, cımbız, tırnak makası, oje, aseton, saç maşası, deodorant, parfüm, Güneş gözlüğü

Damat bavulu
Pantolon, şort, ayakkabı, sandalet, spor ayakkabı, T-shirtler, kemerler, pijama, şapka, gömlek, çorap, sırt çantası.
Traş makinesi, köpük, yüz kremi, tarak, diş fırçası, saç ürünleri, şampuan, deodorant, parfüm,Güneş gözlüğü

Ortak çanta
Biletler, Otel, restaurant ve diğer rezervasyon kağıtları, Kredi kartı ya da banka kartı,
Böcek ilacı, sinek ilacı, ağrı kesiciler, yanık kremi, yara bantları, anti bakteriyel mendiller, reçeteli ilaçlar, dikiş seti, adresler, kitap ve dergiler, ekstra hafıza kartı, jilet, cımbız, pil şarj aleti, cep telefonu şarj aleti, not defteri ve kalem, Fotoğraf makinesi,Plaj havlusu, Plaj terlikleri, Roll-on

böyle uzayıp gidebilir kişiye bağlı bunlar :KK16:

Güzel bir liste olmus canim, eksik yok gibi... Ama ben ayrica dogum kontrol haplarimi alacam, islak mendil (anti bakteriyel mendil mi oluyor?) , kokulu vücut losyonu (Victoria's secret 'in Mango Temptation 'u aldim çok güzel kokuyor geceleri kullanmak için :KK8::KK8: ), 2-3 gecelik takimi sexylerinden :KK8::KK8: , aksam gezilerimiz için bir kaç elbise gibi... :21:

Skocum, çok geçmiş olsun yao_O Allah acil şifalar versin.

Mutim nasılsın kuzum, gecen gün okudum yazamadım. Gitme sakın bir yere, hatta daha sık gel. Herşey hallolur, kendini üzme lütfen:KK68:

.:Zuzuuuuummm tam da bunu listesini yapıyodum :rolleyes: ama cantada olacak olanları değil de 5 gün boyunca ne giyeceğimi yazıyodum ahahahaah :KK71:

Hehe sen baya detaya inmissin simdiden kuzuuu :KK53::KK53:

Güzel bir liste olmus canim, eksik yok gibi... Ama ben ayrica dogum kontrol haplarimi alacam, islak mendil (anti bakteriyel mendil mi oluyor?) , kokulu vücut losyonu (Victoria's secret 'in Mango Temptation 'u aldim çok güzel kokuyor geceleri kullanmak için :KK8::KK8: ), 2-3 gecelik takimi sexylerinden :KK8::KK8: , aksam gezilerimiz için bir kaç elbise gibi... :21:

Hehe sen baya detaya inmissin simdiden kuzuuu :KK53::KK53:
Tabi canııım :KK70:
Diğeri klasik şeyler çünkü. Yanımızda mutlaka ama mutlaka olması gerekenler. Ne giyeceğimi düşünüp ona göre hazırlıcam bi bavulu :KK53:

Biz aldık Mutim Ocak başı gibi Siemensden tercih ettik fırınımız duruyor bir tek o da eve göre alınacak canım çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG oldu bir de :KK36:

Canım hayırlı olsun orayı çok övüyorlar çok güzelmiş inşallah memnun kalırsınız tabisi sonra da tatile farklı yere gidilir :KK60:

InsaAllah canim cok sagol beyaz esyalarin da hayirli olsun benimkiler de siemens

Doğum kontrol hapı ya da erkek şeysinden bunları yazmıştım ama sildim o kadar özele girmeyelim diye :KK53:Sanırım o oluyor :KK70:

Kizlar onemli bir soru soracagim gelinlik alinirken nisanlılarınız da geldi mi?
Kimisi damat gelinligi gormesin dugunden once diyor da
Bizim kv ile de aramız yok nişanlım da gelmezse sadece annemle ben mi gidecegiz gelinlik almaya?

Kizlar onemli bir soru soracagim gelinlik alinirken nisanlılarınız da geldi mi?
Kimisi damat gelinligi gormesin dugunden once diyor da
Bizim kv ile de aramız yok nişanlım da gelmezse sadece annemle ben mi gidecegiz gelinlik almaya?
Canım batıl inanç onlar zaten görse de tam anlamıyla görmüş olmuyor ki o kadar provadan geçiliyor ee aynı saç makyaj o gün ki gibi olmayacak yine ilk gördüğünde farklı gelecek yani bence böyle şeyler getirme aklına nişanlına git rahatça dene al :KK60:

Canım batıl inanç onlar zaten görse de tam anlamıyla görmüş olmuyor ki o kadar provadan geçiliyor ee aynı saç makyaj o gün ki gibi olmayacak yine ilk gördüğünde farklı gelecek yani bence böyle şeyler getirme aklına nişanlına git rahatça dene al :KK60:

Cevap verdigin icin sagol canim sen nisanlinla mi gittin begenmeye

Back