• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eveeeett :KK74:
Sonunda aldik biletleri, 2 otelide ayirdik , bir "ohhhh" çektik ikimizde :KK70: Bunun da hallettik sükür !! Dügünün en güzel kismi he he :KK8::KK8:
Balayı tabisi çok keyifli hemen bitsin tatile sıra gelsin yiyip içip gezelim dimi :KK8:biz gezmeyeceğiz gerçi ama olsun yemek güneşlenmek deniz havuzda çok keyiflidir :KK70:

Balayı tabisi çok keyifli hemen bitsin tatile sıra gelsin yiyip içip gezelim dimi :KK8:biz gezmeyeceğiz gerçi ama olsun yemek güneşlenmek deniz havuzda çok keyiflidir :KK70:

Vallah hemen gidesim var he he :KK8:
InsaAllah hayal ettigimiz gibi geçer balayilarimiz kuzumm :KK68:

Beyaz eşyasını alan var mı kızlar?

Ben almadim canim evde zaten vardi mutahit koymus ocak,firin,davlumbaz,bulasik makinesi,buzdolabı hepsi siemens:KK53:
Ama bir tek camasir makinasi yok onu da dusunuyorumo_O yakin bi aile dostumuzun beko bayiisi var sanirim iyi indirim yapar diye beko olacagiz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Öncelikle bu şekilde sizi merakta bırakıp gittiğim için üzgünüm, kimseye anlatamadığım, anlatılacak bişey de olmayan bi hisle karşı karşıyayım. Ne kadar düşünsem, çözmeye çalışsam da olmuyor. Bu yüzden daha fazla kendimi kapatmamın ve sizleri merakta bırakmamın anlamının olmadığını düşünüyorum. Tatsız tuzsuz konuşmalarımın kusuruna bakmazsanız dahil olmak isterim size yeniden.
Canim ya olur boyle seyler uzme canini biz burdayiz

Bende vallah superim, bu sabahki yorgunlugum gitti hele balayimizi ayarladiktan sonra daha bi canlandim nedense :KK76::KK76:
Kizlarrrrr 6 ile 12 nisan arasında Italya'ya gidecezzz insaAllah :KK49: Önce Venedik sonra Roma :KK68:

Oo hayirli olsun cok guzel ben venedike de romaya da gittim cok guzel yerler :)

Kizlar bakin neler aldim (dugun detaylara taktim bu aralar... baya heyecanim artti) :KK17: :

Pastanin üstünde bas harflerimiz olacak :
Eki Görüntüle 1451008

Pastamiz bu sekilde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1451010

Dügünümüz bir gemide olacagi için ve organizasyonun hemen hemen hepsini bizim düsünmemiz gerektigi için bu detayida ayarladim : pasta servis aletlerimiz (sonrada kullaniriz) :
Eki Görüntüle 1451011 :nazar::nazar:

Coook guzel canim cok havaliu :))

Herkese selamlar Allah izin verirse 50 gün kaldı:21:

Balayı yerimiz Kapadokya Karlık Evi:KK68:
Havalar iyice ısınınca yaz ayında da Antalya'da güzel bir otele gideriz:21::21: Yurtdışı filan da olur belki ama öncelik nişanlımla sessiz sakin aktivitesiz butik bir otelde balayı yapmak oldu bizim için:KK22:

Beyaz eşyasını alan var mı kızlar?
Biz aldık Mutim Ocak başı gibi Siemensden tercih ettik fırınımız duruyor bir tek o da eve göre alınacak canım çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG oldu bir de :KK36:
Herkese selamlar Allah izin verirse 50 gün kaldı:21:

Balayı yerimiz Kapadokya Karlık Evi:KK68:
Havalar iyice ısınınca yaz ayında da Antalya'da güzel bir otele gideriz:21::21: Yurtdışı filan da olur belki ama öncelik nişanlımla sessiz sakin aktivitesiz butik bir otelde balayı yapmak oldu bizim için:KK22:

Canım hayırlı olsun orayı çok övüyorlar çok güzelmiş inşallah memnun kalırsınız tabisi sonra da tatile farklı yere gidilir :KK60:

Günaydın Kızçeler :KK54:

Şafak 48 Muğla En Büyük TÜRKİYE

muglaya-ucak-bileti.jpg

oludeniz.jpg

oludeniz-ve-belcekiz-plajlari-hakkinda-sok-iddia.jpg

Back