• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum işte buna çok sevindim ohh çok şükür bundan sonra rahatladın rahatça alacaksın cicilerini :21:
Aynen kuzum ilaç gibi gelecek inşallah :KK49:

2 ay eksiklerimi tamamlayıp bir miktarda kenara para ayırıcam. Nişanlımla gidip almak istediğimiz şeyler var onunla gitmemi istiyor. O yüzden onları saklıyorum :KK53:

Daha sonrada önden bir miktar yatak odasına peşinat vericem mobilyacıya. Evlenene kadarda taksitle ödemeyi düşünüyorum. Kalanı da babamlar ödeyecek :KK68:

Aynen kuzum ilaç gibi gelecek inşallah :KK49:

2 ay eksiklerimi tamamlayıp bir miktarda kenara para ayırıcam. Nişanlımla gidip almak istediğimiz şeyler var onunla gitmemi istiyor. O yüzden onları saklıyorum :KK53:

Daha sonrada önden bir miktar yatak odasına peşinat vericem mobilyacıya. Evlenene kadarda taksitle ödemeyi düşünüyorum. Kalanı da babamlar ödeyecek :KK68:
Maşallah kuzum sen plana koymuşsun inşallah teker teker hepsini gerçekleştirirsiniz :nazar::KK60:Hayatta istedikten sonra yapılmayacak olmayacak hiçbirşey yok:KK68:

Aklın Mutidemi kaldı kız :KK53:
Öyle olmuş galiba:)
Kizlar bakin neler aldim (dugun detaylara taktim bu aralar... baya heyecanim artti) :KK17: :

Pastanin üstünde bas harflerimiz olacak :
Eki Görüntüle 1451008

Pastamiz bu sekilde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1451010

Dügünümüz bir gemide olacagi için ve organizasyonun hemen hemen hepsini bizim düsünmemiz gerektigi için bu detayida ayarladim : pasta servis aletlerimiz (sonrada kullaniriz) :
Eki Görüntüle 1451011 :nazar::nazar:

Vayyyy çok havalı

Günaydın kızlar :KK54:
Bugün hiç enerjim yokmuş gibi ortalıkta dolaşıyorum... :KK34:

Back