- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Amin canımcım inşallahInsallah hepimiz için öyle olur kuzum
Yok kız sen ara ara yazıyosun da müsait değilsindir diye düşündüm. Birşey olmadı kuzum sadece garip bi keyifsizlikBen buradayımda kuzum ben kimsemiyimÖzelden yaz istersen neden keyfin yok bakıyım
Aaaa ben Muti mi yazmışımBüş demek istemiştim aslında
Büş noldu?
Evet sakinleştikçe yazıyorum kuzum bende keyifsiz gibiyim ondan olabilür ama keyiflenelim herşey güzel olacakYok kız sen ara ara yazıyosun da müsait değilsindir diye düşündüm. Birşey olmadı kuzum sadece garip bi keyifsizlik
İnşallah kuzucum valla çeyizime birşeyler aldıkça keyifleniyorum, borçlar bittikçe keyifleniyorumEvet sakinleştikçe yazıyorum kuzum bende keyifsiz gibiyim ondan olabilür ama keyiflenelim herşey güzel olacak
Kuzum işte buna çok sevindim ohh çok şükür bundan sonra rahatladın rahatça alacaksın cicileriniİnşallah kuzucum valla çeyizime birşeyler aldıkça keyifleniyorum, borçlar bittikçe keyifleniyorumEn önemlisi de bu ay kredim son
Aynen kuzum ilaç gibi gelecek inşallahKuzum işte buna çok sevindim ohh çok şükür bundan sonra rahatladın rahatça alacaksın cicilerini
Maşallah kuzum sen plana koymuşsun inşallah teker teker hepsini gerçekleştirirsinizAynen kuzum ilaç gibi gelecek inşallah
2 ay eksiklerimi tamamlayıp bir miktarda kenara para ayırıcam. Nişanlımla gidip almak istediğimiz şeyler var onunla gitmemi istiyor. O yüzden onları saklıyorum
Daha sonrada önden bir miktar yatak odasına peşinat vericem mobilyacıya. Evlenene kadarda taksitle ödemeyi düşünüyorum. Kalanı da babamlar ödeyecek
Plan bizim işimiz kuzum biliyosunMaşallah kuzum sen plana koymuşsun inşallah teker teker hepsini gerçekleştirirsinizHayatta istedikten sonra yapılmayacak olmayacak hiçbirşey yok
Bilmem mi araştırmacı prof bizPlan bizim işimiz kuzum biliyosun
Kesinlikle kuzum, sadece sabretmek ve çabalamak gerek
Bilmem mi araştırmacı prof biz
Sabrın sonu selamet inşallah
Öyle olmuş galiba:)Aklın Mutidemi kaldı kız
Kizlar bakin neler aldim (dugun detaylara taktim bu aralar... baya heyecanim artti):
Pastanin üstünde bas harflerimiz olacak :
Eki Görüntüle 1451008
Pastamiz bu sekilde olacak insaAllah :
Eki Görüntüle 1451010
Dügünümüz bir gemide olacagi için ve organizasyonun hemen hemen hepsini bizim düsünmemiz gerektigi için bu detayida ayarladim : pasta servis aletlerimiz (sonrada kullaniriz) :
Eki Görüntüle 1451011
Allah seni sko düşündüğünle yazdığın farklı şeyler olmuş. Buradaysanız konuşalım birşeyim yok merak etmeyin canlar
Öyle olmuş galiba:)
Vayyyy çok havalı
InsaAllah bu kadar guzel olurlar ..
Bizi merakta bıraktı gitti öyle olması normal canımÖyle olmuş galiba:)
Bizi merakta bıraktı gitti öyle olması normal canımNasılsın Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?