2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:)) sevdigimde tanisayim diyor bn onun ailesini tanıyorum onlarda beni. Ama ben babama nasıl söylemeliyim hatta söylemeli miyim bilmiyorum

Sonuçta ciddi düsünüyorsan , ki evlilikten felan bahsediyorsun, bence söylemelisin... Annene söyle o söylesin babandan çekiniyorsan

Ya bende Sarevin nevresim takimlarina bayiliyorum ama burda yok.... Agustos ayinda Tr'e gidecez, aile ziyaretine ve yakin arkadasimin dügününe. Ama ona sira kalir mi bilemem...

Ben de karaca home unkilere bayılıyorum bu ara.Sarev de çok güzel

Öncelik onunmus önce o evlenmeliymis birde Sevdiğimin yaşadığı yerde ben yapamazmisim

Benim sözlümün kardeşi bizden 2 yaş küçük ama geçen sene evlendi. Öncelik olmaz bence bu işlerde ama başka şehirde yaşayamama durumuna bi şey diyemicem.Gerçi başka alternatif yoksa mecbur orda yaşıcaksın:)
Tanımıyorum ablanı, sen de kusura bakma ama bana biraz bencil düşünüyo gibi geldi.

Bende böyle düşünüyorum ve ona bunu soyledigimde tartışmalar başlıyor. .
Kafam çok karışık

Hahahah
Ben de bi pazartesi yataktan kalkıp oh neyse ki bugün cuma demiştim
Ahahha çok fenaymış ya sonra bugünün pazartesi olduğunu anladığında nasıl oldu surat ifaden
Öncelik onunmus önce o evlenmeliymis birde Sevdiğimin yaşadığı yerde ben yapamazmisim

Ablan kendini düşünüyor gibi geldi sadece şahsen uzun zaman varsa beklemenizin bir anlamı yok çünkü belli bir tarih yokmuş he 1 seneye 2 seneye evlenicez dese tamam bekleyin hemen sonrasında evlenin derdim ama zaman yok tarih yok neyi bekliyorsunuz şahsen nişanlımın kardeşi 2 yaş küçüktü ve 3 sene önce evlendiler biz daha yeni evleneceğiz izin istedi bizde seve seve dedik kim hazırsa kaderinde varsa öyle olmalı sırası olmaz bu işlerin Şöyle bir şeye değinmeden geçemem yalnız 21 yaşındasın bence beklemek için geç değil henüz yaşın zamanın var gibi ve farklı bir şehire gideceksin yazdıklarından anladığım bu yüzden ablam beklemen için bahane uydurabilir çünkü yaşın bu kadar yükü kaldırır mı bilmiyorum ailenden uzak bir şehir korkutucu

Bende böyle düşünüyorum ve ona bunu soyledigimde tartışmalar başlıyor. .
Kafam çok karışık

Annenle de aran yoksa , o zaman direk babanla konus, baska çare yok gibi...
Belki önce kizar ama sonra alisir bu fikre ve sevdiginle tanismak ister .. yani umarim

Kesinlikle katılıyorum sana canım.

Ağladım pazartesi diye napıyım

Canlaaar

Ay bi stres bi stres bende sormayın.
Nikah işlerimiz haftaya kaldı, davetiyeler ateş pahası, beğendiğime beğeneceğime pişman oldum. Bi ara matbaacılara gidilip uygunlarından seçmem gerek Slaytım hala kaldığı yerde duruyor Eşya baktık haftasonu, her şey o kadar pahalı ki. Uygun olanları da bir o kadar kalitesiz. Her şey para yaa
Ev bakıyoruz bir yandan, erken olduğunu düşünmemize rağmen. Eve göre mi eşya eşyaya göre mi ev ikilemindeyiz.

Perşembe günü annemin doğum günü ona sürpriz bişeyler ayarlamayı düşünüyorum. Yaş pasta yapacağım ama ev epey kalabalık olacak. Bu konuda sana danışacağım canım nehirnil111

Yarın muhtemelen kurabiye yaparak geçecek vaktim, çarşamba günü onunla birlikte senin kargonu da çıkaracağım canım Skosnob adresini yazar mısın özelden?

Rüyamda gördüğüm 2 sarı yılan da çok etkiledi beni Yorumlayabilen var mı?

Kuzum rüyanı bilemem ama sen baya telaşlanmışsın. Sakin ol azıcık kuzum. Muhakkak sizinde bir yerlerde nasibiniz vardır. Sizi bulacaktır. Bende çok sıkıntı ettim şu eşya konusunu neyseki azda olsa rahatladım

İnşallah gönlüne göre bulursun. Dediğin gibi kaliteli alsan ateş pahası. Ucuz alsan güvenemiyorsun elime patlar mı diye düşünüyorsun zor işler. Rabbim kolaylıklar versin bize. Kafayı sıyırmamıza ramak kaldı sanırım

Rüyanıda hayra yor. Bu stresli günlerinden dolayı kötü bir rüya görmüşsündür diye düşünüyorum ben

Canım benim çok sağol, aslında ben bi yerde çok beğendim hem de evimin tüm eşyalarını ama çok pahalıydı. Dur sana yatak odasını göstereyim.

Normalde böyle şeyler yerine hep spor takımlara bakardım. Ama gezinirken spor ve kalitesiz modeller görünce resmen soğudum. Ayrıca öyle devasalar ki olmayan evimin hangi ölüsüne göre baksam bilemedim. Bu takım bana hem çok cici geldi hem de kullanışlı. Yatak başlığı kenarlara taşmıyor. Dolapları 2 parça olduğu için yan yana kullanamazsam ayırabiliyorum. Baya kaliteli MDF olduğu için de taş gibi mobilya. Benim beğendiğimin yatak başlığı böyle değildi ama. Ben o çiçekli kumaş yeri kırık beyaz kaplatmayı düşündüm bu sayede her nevresimle kullanabilirim.

Çok güzelmiş canım mobilyanın bazı kısımları benim yatak odama benziyor. Bende hem avantajı hemde dezavantajı düşünerek kendi yatak odamı oluşturdum. Her bir detayını inceledim yorumları okudum falan kendim bir yatak odası oluşturdum. Çokta sevdim açıkcası Nişanlımda çok beğendi İnşallah yapıldığında da güzel şeyler çıkacaktır. Bu takım evet baya bir avantajlı görünüyor. Gardırop farklıymış ama hoş duruyor. Dediğin gibi yatak başlığını kesinlikle düz renk kullan ki renkli çiçekli nevresim bile kullansan gözünü yormaz. Bu ne avangard ne country ikisinin karşımı birşey. Tamda benim sevdiğim yani

İnşallah sana da almak nasip olur kuzucum

Canıım beğenmene çok sevindim gerçekten. Umarım gönlümüze göre olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…